zombie land on visit

Scharrrkl. Typ så känner jag mig nu. Satt uppe till halv tolv igår och försökte hitta ett formulär som skulle vara ifyllt igår kväll, men det fanns inte! Letade sida upp och sida ner, men icke. Sen fick jag 5-6 timmars sömn, inte det bästa om man ska vara igång en hel dag.

Hörde att Jenny kommer imorgon! :D Darlingen bor ju i göteborg för tillfället men i påsk är hon min <3! Missed you honey. Well well. Har håltimme nu, sen dubbelsvenska. SEN LOV :D :D dock ett prov imorgon och ett stycke karaktärsanalys att skriva..

Äsch, kommer inte på nåt alls att skriva om! Not funny. Efter skoldagens slut så blir det kul i alla fall :D Dance babe!

Nu ska jag faktiskt plugga (!) till veckans tredje tyskaprov som äger rum imorgon.

Ta hand om dig :))

quick one

Elin spionerar på mig när jag skriver .. not cool ..

Sista heldagen innan lovet, pepp pepp!!! Nu blir det oförberett engelskaprov (är det inte meningen att man inte ska veta om oförberedda prov..?) och det kommer bli en kalas dag :D

Hugs!

heck yeah!

Sitter och mumsar på min hönö-kaka. Så gott bröd, mm! Får lite spel också på sidor som inte fungerar som de borde, grrr!! Not cool dude! Jaja, that´s what´s happening at my place.

Andra tyskaprovet - check! Det går framåt, snart är det gripande välförtjänta lovet här!

Var btw på dansen idag! Och jag dansade! Fattar du eller? Jag . Dansade . ! So freaking-kick-ass awesome!! :D

Imorgon är det sista riktiga skoldagen, ska bli så skönt med lov. Fast jag ska ta bussen tio över sju imorgon, det är inte okej (gillar det pedagogiska med fetstil där .. ) !

Imorgon är det dans och annat kul som händer, men det babblar jag mer om imorgon :)

Har en biljett till drömmarnas land, tror jag ska utnyttja den nu och sova järnet.
 
Good good night <3

crax

Lång dag igen. Yeah, du får höra det ganska ofta du!

Har inte hunnit babbla om någonting som har hänt och det händer bara mer och mer saker så jag hinner inte catch up med allt. Okej, snabbverision!

Lördag: Mys på morgonen hemma med syskon, hittade gamla bilder på datorn som säkert är 5-10 år gamla, haha så underbart! Sen panikfix och ner till stan. Köpa presenter (FINASTE neccesären, kan inte sägas nog många gånger) och träffa folk. Därefter blev det en lång tur till Linda där party väntade. Kollade på Män som hatar kvinnor senare, not cool! Hilma känslofreak som jag är pallade jag inte titta nästan någonting haha! Efter en lång kväll - hem och sova! Förlorade en timme hallå! Min hjärna har fortfarande inte ställt om sig! Jetlag höhö?

Söndag: Möte på morgonen, IKEA med familj efter + lunch. Köpte en lampa! Pensionärspoäng - check! Sen till 100 olika affärer för att försöka hitta en dator som jag ville spontanköpa. Men ack, slut överallt!
Därefter hem, "plugga", städa rummet, fixa lampan och massa sånt kul. Gjorde något mer men kommer inte ihåg vad, such an i-landsproblem!

Idag (måndag för alla tröga <3) : Skola, det första av tre tyskaprov är klart! Idrott med pain-fys, faktiskt skitkul! Slutade kalastidigt så jag drog ner på stan och tittade på datorn jag funderar på att köpa.
Alltså, seriöst! Jag blev övertygad om att Mac är bäst, gudomlig, överjordisk och så virusfri så att det finns inte. Rätt var det var hade jag lagt undan en dator, massa extra tillbehör och sagt "Jaaa, jag lyder dig o store Mac" (nåt sånt, kommer inte ihåg ordagrant). Duktig försäljare där och att han var snygg var inte en nackdel hehe.

Nu har jag varit hemma ett tag och trixat runt. Gjort massa sjukt kul saker som jag icke (:D) kommer berätta om på ett tag och så har jag pluggat arslet av mig på nästa tyskaprov som är imorgon.

Tycker inte om såhär långa inlägg. Det fick bli ett undantag eftersom jag var tvungen att hålla dig updated höhö.

Nu ska jag hinna besöka sömnlandet innan mobilen spelar Lost (yeah, jag har coldplay som väckarklocka :D) på högsta volym. 

Sleep tight <3

darling, hi!

Tyskaprov 1 av 3 - check!

Hann inte skriva igår heller, vad händer med världen? Har haft fullt upp i helgen faktiskt.
Linda fyllde år i lördags och hade mysparrrty! Köpte VÄRLDENS sötaste neccesär till henne, ge mig?

oj skit, måste dra till gympan!

PUSS!

sugardreams

Morning!

Sov jätteskönt hela natten, så sjukt härligt att vakna av låg musik strömmandes från vardagsrummet och sedan läsa i slutet av Breaking Dawn. Snart är den klar och då måste nästa bok börja läsas, livet är tufft för oss små skolbarn.

Gådagen blev utan inlägg, hade inte tid faktiskt. Sovmorgon för första gången på hela året, ja tack. Sedan dagens enda lektion, dubbelmatte. Därefter var det PA-redovisningar all day long! Jättekul att lyssna på faktiskt. Alla var sådär sött förväntasfulla och nervösa så man kunde inte låta bli att tycka att alla var urgulliga när de stod framme och pratade (och skakade sina papper haha). Jag måste vara partisk och säga att min syster var bäst, vilket hon faktiskt var.
Hon och Rebecka hade gjort en egen tidning som är hur fin som helst, båda redovisningarna gick kalas och alla älskade tidningen. Systersöt sitter nu helt rastlös och vet inte vad hon ska göra, hon har ju hittills jobbat arslet av sig med tidningen varje minut haha  <3

Efter alla redovisningar var avklarade var det fest för alla medarbetare i tidningen, så vi drog hem till oss och hade tacofest! Det var den mest spårade festen på länge med så galet mycket spårade samtal, hade hur kul som helst! Skrattade så jag gräät haha, hur kan man inte älska känslan!?

Sedan packade vi in oss allihop i Rebeckas bil och drog vidare. Härlig kväll med mycket skratt. Älskar att vara så glad! Sjukt bra konsert bjöds det också på, och ett jättebra budskap av Jocke, blev riktigt peppad som man kan leva länge på.


Oj, började skriva på det här för en timme sen haha! Ha det <3

in the phone

HAHAHA :D

En riktigt bra vän är Emilia (Som för övrigt piper i mitt öra just nu hahahahahahaha! Hon har så sjukt hög röst nät hon blir knäpp)! Gissa vem som ringer och spårar när jag mådde skit? Underbara kvinna <3

Like you a lot!


mini love

Outfit jag väldigt väldigt gärna skulle ha typ nu! Mini står för inspirationen :)) Älskar hennes blogg, har säkert följt den i ett år och hon har en underbar stil jag inte kan sluta älska!

http://nyheter24.se/bloggar/modebloggar/caroline-lundh/









ÄLSKA bootsen! Har för mig de var från Acne. Och luvtröjan... <3! Letade efter något liknande idag men hittade inget, not okey! En liknande kappa har jag för mig att jag hade för ett tag sen, vart tog den vägen!? Ska rota i garderoben och, just det, städa rummet.

Ha en sweet sweet evening pumpkin


in my place

Fem minuters andepaus sen kör vi igen!

Kom nyss hem efter lång dag. Först skola med två prov, hade faktiskt inte pluggat ordentligt på något. Efter det in stan, stressa omkring i alla affärer och försöka hitta allt jag skulle köpa. Hann inte njuta av våren som nästan kommit, fyfy. Sprang till frisören och klippte håret. Blev säkert bra, ser inte så stor skillnad haha. Crazy hair.

Nu måste jag panikstäda rummet (läs: kasta in kläderna i garderoben) och sen kommer brors flickvän med familj hit! Hon har varit i Indien i en månad och kom till Sverige för kanske någon timme sen så det blir massa våfflor och mys :)) Just det, glöm inte våffeldagen, säkert den viktigaste dagen i kalendern! Spröda våfflor med björnbärssyllt yes please.

Sen ska karaktärsanalysen till dramat skrivas klar, tar sjukt lång tid! Fast först måste jag läsa hela manuset.. Lång dag? Lång dag!

Pumpar Coldplay och taggar till. Kommer behövas mycket socker för att väcka mig ur min skönhetssömn som vill hälsa på hela tiden. 

Love love sugar!

yadiyadiya

Nu är elin vampyr. Jag bet henne i armen. Om tre dagar, då du!


less is more

Hehe, det får stämma idag. Har varit så oaktiv här!

Har i alla fall hunnit plugga, tvätta håret, fixa frisör och säkert massa annat trevligt jag inte kommer på. Och vilat upp mig, fit for fight igen! Om någon månad kommer förresten finaste skorna hem till mig :)) (jag vet, en månad är skitlång tid. men de är från usa så hur värt? så värt!!)

Jag borde ligga och drömma söta drömmar nu men det går inte. Varför? Historia och engelskaprov, båda imorgon. Yeah, jag hörde din tunga suck. Men I´ll be fine, snart lov fyllt med gula kycklingar.

Ska samla krafter och krama katten sen blir det Isac Newton och Tycho Braeh. Hoppas du får det minst lika roligt som mig.

Lots of love


random, check!



Fick en ide av en av de sötaste bloggar jag läst: random facts om mig själv :) Bra sätt att lära känna mig på kanske.


-Föddes med ett födelsemärke i pannan. Det syns inte om man inte vet om det, men jag har som ett litet hack på pannans vänstra sida (från mitt håll)


-Kan sova med alla alla lampor tända. Seriöst, I don´t mind..


-Jag äter inte vindruvor normalt. mycket godare ifall man äter dem rätt.


-Knäcker någon fingrarna får jag spel. Haha det låter så sjukt vidrigt, som naglar på en griffeltavla! Gåshud är ett faktum. Blä


-Sönderspela låtar - yes! Bra låtar kan jag inte sluta lyssna på. Måste höra igen, och igen, och igen, och igen ..


-Jag har under mitt liv haft 32 husdjur. Riktiga, mysiga pälsbollar <3 och säkert hundra hoppande bönor haha. Fast aldrig någon hund, illa ..


-Älskar söta blommor, ljusrosa fylliga rosor, vita rosor, mörkblåa rosor, syréner, vita orkidéer..


-Har världens getingfobi. Tål dem inte överhuvudtaget. Kan inte se dem. Mår illa när jag tänker på det :(


-Är 16 år, född sent på året och yngst i familjen.


-Favoritfilm
ändrar jag alltid. The Notebook var ett tag, Peter Pan var också ett tag, Dirty Dancing (just det alla dansfilmer är ju bara un-der-bara!), Mary Poppins var barnfavoriten, A walk to remember är ju bara fin, Twilight hängde med, Pirates-filmerna kom en stund.. nej det finns säkert många fler men det ändras alltid snabbt.


- Skor! Behöver jag säga mer? <3


- Språk jag vill lära mig är franska och latin. Barndomsdrömmar, will come true <3


- Språk jag redan kan är bara svenska, engelska och tyska.


- Nojiga komplex som jag nojar om mig själv:

   -Min rygg.
Bär aldrig djup rygg-urringning utan att ha håret nedsläppt.
   -My toes. Haha har ärvt mammas fina tår, smått konstiga.
   -Tänder. Yeah, don´t like´em.


-Småsaker med mig som andra kanske ser som komplex, men jag ändå tycker om:

   -"The beauty mark" ovanför min läpp. 
Den är ju bara mysig :))
   - Y-format, stort ärr på armen. Bara tufft ju hehe. Katten har lämnat sitt märke!
   - Axlarna. Brukade hata de beniga grejerna, men nu bryr jag mig verkligen inte :)


-Har bara färgat håret en gripande gång. Helt knäppt egentligen, men snart ska det hända igen tycker jag!


-Vill plugga ett år utomlands. Stor dröm som skulle vara det roligaste året i mitt liv.


Nej, det får räcka för idag. Enjoy :)

hehe just det, på tal om Twilight. det är en sak jag glömt berätta för er..

wake up sunshine

Solen har legat på hela morgonen och smälter bort den bruna geggan som folk fortfarande kallar snö. Snart sommar, är du här <3

Vaknade seent idag, skönt! Har tagit det lugnt men ändå gjort ganska vettiga saker. Håller på att fixa frisörtid, ska gå och klä på/fixa till mig och nu beställer jag ett par sjukt härliga skor. Ny människa is coming!

Ska sätta mig och läsa klart Breaking Dawn nu tänkte jag, den måste ju ta slut snart! Ska börja plugga på proven som är imorgon också, är faktiskt inte alls orolig än :)

Jaja, ska ta tag i livet nu också. Ha det bra!

okey, time to sleep!

Jag har en väldigt vis vän, Anele kallar hon sig (? huh). Alla mina miljoner läsare kan ju kolla in hennes blogg som är länkad till väänster här <-----, lite längre ner men då kallad Anneli.

För att komma till saken! Min mycket visa vän har ett bra motto.

Livet handlar inte om att vänta på stormen att passera.
Utan det handlar om att lära sig dansa i regnet.


Hon är klok hon, Anele. Nu ska vi sova, katten och jag. Fast katten snarkar redan, borde jag också göra.

So long; sweet dreams <3

sleep tight

Hi darling <3
Har hållt mig borta från uppdateringar idag, har inte orkat med det. Tänker aldrig ljuga i bloggen (planerar inte att göra det annars heller i och för sig) så då skriver jag hellre inget alls, än skriver mycket och ljuger om hur bra allt är.

Har inte orkat göra mycket idag alls faktiskt. På väg hem från skolan tog jag en tur om stan, behövligt som attan!
Lånade böcker (told you, I´m geeky <3) och shoppade massa random stuff. Hemma så pallade jag inte göra nåt så jag satte mig och pysslade haha! Mysigt som attan. Just det, det blev ingen dans idag. Och kommer inte vara något i veckan. Ingen . Dans . På . Hela . Veckan . . . shoot me .. 

Nej nu ska man väl sova. Sömn är bra har jag hört. Fattar inte grejen men jaja............(och fler punkter.......................)

Avslutar med sömprat från knivlisa.blogg.se :
Nattens sömnprat:

Linus:
NEEEEEEJ!

Jag: VAD.

Linus:
NEEEEEJ DU KAN INTE LÄÄÄGGA dem dääär.

Jag:
Vad dillar du om.

Linus:
Näe jag drömde att Tobbe lade en massa basilika på min timjanplanta. Han trodde att det var en sallad och skulle strö basilika på. Men det var ju min PLANTA. Idiot.


Hahahha, sov gott nu! <3

eat fast!

Morning!
Har hunnit med mycket - tvättat håret, ätit, sminkat mig och allt sånt där. Nu pumpas Amanda Jensen och John Mayer. Ska rota fram kläder också, sen ska jag dra! Where the heck är mina kläder!? jag hittar ALDRIG nåt nu för tiden. well well.

Aslång dag igen, bara att ta med ett leende. Sen ska jag få dansa för första gången på flera veckor :D

nej nu måste jag hitta något att ha på mig.

Hugs and kisses


at saras place

Hi geeky!
Vi sitter i Saras säng med stora runda glasögon, hängselbrallor(lite för högt upp, skärp rekomenderas), tandställning och rutiga skjortor. Just det, glömde kepsen som sitter tryggt på huvudet!

Snart har vi gått igenom fysiken och då ska vi baka kladdkakaaaa! *happyface* Jag bestämde att vi skulle plugga först och baka sen. Hallå, hur ofta händer det liksom? "Hej, vi pluggar i hundra och och SEN bakar vi något gott"
Haha, my ass! Jaja, det var så det blev och det blir skitbra!

 






hahahhaha! geek-club finally together again. missed you darling <3
okej nu måste vi fortsätta. lekte med webbcam liite för länge hahha!! se YA!!!

Update 22.44
Höjden av att vara lat - inte orka göra ett nytt inlägg bara för att skriva god natt ..
GOD NATT du undebara människa!

oh yes!

Nu är dagen äntligen slut!!
Lång dag, många lektioner, dryg dag fast ändå med sina spårade stunder hehe.
Har varit såhär duktig idag och faktiskt gjort det jag skulle ha gjort och inte nördat med något annat. Cred någon?
Nej men nu ska jag hitta Sara. Imorgon är det där sketna fysikprovet så vi ska plugga. Har hört rykten om att hon har fått en jättebra sammanfattning på allt, me like!
Måste hitta henne, ha det!

morning suns

God morgon!
Igår hände det otänkbara; inget inlägg! Yeah, jag vet att det var en svår tid och allt för dig så jag ber om ursäkt :)

Jaja nu ska jag äta upp frukosten och kasta på mig kläder. Det känns btw som om alla mina kläder är borta! Varför har jag aldrig nåt att sätta på mig?

Well well, ha en bra dag :)

jaaaaaaaaaa!

Sitter och skriker i telefonen (hehe). Är så himla glad nu! Åh Elin är btw en riktigt bra vän! Ringer henne mitt i natten och är glad som attan och hon låter mig sitta och skrika ut mina glädjerus fast hon mest av allt behöver sova! (HAHAHAHA SKIT! hon citerade just allt jag håller på att skriva, sluta känn mig så bra!

Jaja nytt ämne. Hemma hos Line var det massa mys :D vi lagade mat (skills!!) och tramsade runt. Vi tog ut cykeln en stund också och cyklade omkring i våren! Sommar-nostalgi <3! Hahahha vid ett tillfälle hamnade vi framför en gigantisk vattenpöl! Den gick tvärs över vägen och var säkert 5-6 meter lång. Efter att ha diskuterat i några minuter hur vi skulle komma över (och studerat en annan stackars gubbe på cykel som också skulle komma över, vi skulle försöka se hans teknik) utan att ramla ner i sjön eller liknande så kom vi äntligen på hur man skulle göra. Jag tog sats med cykel, hon hoppade upp och vi körde över med VÄRLDENS fart och hade fötterna nästan uppe på styret! You should have been there haha!

Efter några trevliga timmar drog jag hem till Elin ett tag där alla andra människor redan befann sig. Haha blev mest skitsnack egentligen och sen satte vi på The Dark Knight (efter att lisa och jag gömt Sweeny Todd! vi skulle skitit på oss ifall ni satte på den, vad tänkte ni med? morr...)

Helmys dag, behövdes verkligen :) Ska upp om några timmar så nu blir det sova!
God natt

Awesome!

Sitter hemma hos Line och pumpar Veronica Maggio. That´s nice!

Det är btw typ 7-10 grader ute :D gick och stekte på stan innan jag kom hit, galet skönt. Åkte in med bror och det var trevligt som bara den. Nu ska Line visa sin nya tangoklänning!! Excited!

PUSS!

brighty brighty

Har en röst som skriker i mitt huvud (hahaha pratar i telefon. okej, det var inte jättekul.) och jag ska snart panika mig in i duschen. Ska hem till en kompis nu på morgonen och ha party. Vi har knappt träffats alls i år och det suger sönder! Men nu blir det party :D

Igår var jag hemma hos Emilia hela kvällen, så sjukt mysigt. Jag fick hela hennes familj att se på Mary Poppins mohahaha. Nej men hon har verkligen världens mysigaste familj. Allt är så naturligt bara och alltid så mysigt.

Åh det är fleera plusgrader ute :D måste se till att beställa hem skinnjackan snart så att det blir lite roligare att gå ut hehe. Nu för tiden snor jag alltid lollos, men hon blir inte alltid så glad. Fattar inte ..


sommarkvällar .. <3

tankeställare

Dagen har gått upp och ner som en bergochdalbana. Vissa dagar är sådana; man vet inte när, eller ens om de kommer att ta slut.
Dagar som dessa önskar jag att jag man hade facit i handen. Facit att rätta mig efter och justera vägen till. Men skulle man må mycket bättre av att se allt som kommer att hända?

Den största tillfredsställelsen kommer av saker som vi egentligen inte vågar göra. Man känner ångesten innan och kanske under tiden, men i efterhand är lättnaden så stor att den är påtaglig. Man kan känna smaken i munnen av något man känner sig befriad av. Jag gillar den smaken, det smakar svalt, friskt och luftigt. Men det svider ändå till lite, ångestens sura smak som fortfarande som kan dröja sig kvar fastän saker är avslutade.

Life is wierd men ändå såpass unikt att vi kan inte ta det för intet. Att ta vara på en dag kan vara det absolut finaste som finns! Att visa uppskattning för något som vi ofta tar för givet, men som andra kämpar för att få behålla. Ännu bättre, att visa uppskattning för någon annans liv. Visa att den personens lilla existens betyder såpass mycket att det är värt att dela och glädjas över.

Jag vill göra andra människor lyckliga. Jag vill att min lilla tid på det här stället ska betyda något för någon annan. Jag kan inte föreställa mig hur tomt ett liv skulle vara om man bara hade sig själv i fokus. Jag, mig och mitt. Vad har man då egentligen? Genom att sätta andra i fokus berikar man livet så mycket mer. Man får helt plötsligt massor av andra liv att glädjas över istället för mitt lilla egna.

Det här blev ett ganska hoppigt inlägg och annorlunda än vad jag brukar skriva. Det jag vill säga är nog ganska mycket olika saker så därför fick det bli så som det blev. Men det känns som att, kan jag bara få en människa att tänka till är det värt den tid det tar och tankarna kring det här.
Lever jag bara för mig själv eller lever jag också för andra? Vad gör jag egentligen? Uppskattar jag mig själv och andra så mycket som jag borde?

Nu ska jag ta vara på min tid på jorden och få den sömn jag faktiskt behöver. Dröm bara fina drömmar :)

hohooo

Hahahha hej zombiie!

Datasalen is the place to be! Just nu blir jag trackad av Nette (hon blev sur för att jag kastade en dator i huvudet på henne(via fb förstås, jag är inte knäpp) fattar ingenting ..) på facebook och Lisa kollar på ett sjukt klipp på youtube hahaha! Ååh gripande! Gamla filmer borde inte få ligga ute på internet hehe.

Nej nu har jag dubbelmatte. Ska kuta och hämta böckerna kanske. Är jag btw den enda om tycker att matte är kul som attan? :D

Jaja, nu blir det run forest!

sweet dreams

Hemma efter en helmys kväll <3 Förutom det faktum att jag nästan somnade hela tiden var det nice.

Nej jag ska verkligen gå och lägga mig nu. Har inte sovit typ nånting på hela veckan, not cool.
Hoppas du har haft en sjukt bra dag.

Sov gott :)

hurry hurry


Wee hittade massa snyggt på H&M när jag var igång!

Nu måste jag kuta, ska hem till Camilla och träffa massa folk och vara där sju (hehe)<3

spring baby!

Spring som i vår då höhö!

Hittade sjukt mycket scnyggt på Topshop :D inte mycket är riktigt jag men ändå snygga grejer!

off

Kände mig lite borta från da blogg igår! Hade inget kul att skriva om och en dunkande huvudvärk hjälpe inte ett skit.

Trögade sönder under hela dagen. Kollade på filmer/tv, läste bloggar, kollade på film, läste bloggar .. you get the picture. Sen på kvällen så orkade jag inte vila mer så jag drog till dansen (kom säkert en kvart för sent hehe) och tittade på. Börjar fatta koreografin nu :D Har missat lite för många gånger när jag varit sjuk, och Disco N4 är inte det lättaste att ta igen, men det börjar lösa sig.

När jag väl kom hem vid halv tio så fick jag för mig att jag skulle ta ett bad! Har bara hänt en gång sedan vi flyttade in i somras, det går ju så mycket snabbare att duscha ;)
Men det var jättemysigt! Hade massa tända ljus och försökte att få mina muskler att slappna av för en gångs skull. Wunderbart :D

Well well, har håltimme nu! Ska försöka ta tag i att plugga lite eftersom jag inte pallade igår. Tror Therése redan sitter och jobbar och hon är sjukt bra att på att få mig att verkligen läsa det jag ska! Det uppskattas.

Hörs :)

hahahhah!!

HAHAHAHAH! Jag hade inte halkat och ramlat på arslet en enda gång på hela vintern. Vad händer då igår när jag ska till bilen, när det säkert är flera plusgrader?

*DUNS*

sunny place

Hahaha somnade när jag satt och skrev ett inlägg! Sjukt skönt att sova en timme, kan i vanliga fall aldrig göra sånt.

Drog till innebandyn imorse och fick min närvaro - yaay! Sen blev det en tur till vårdcentralen där jag fick en pinne nerkörd i halsen, nice. Och ett stycke försök till övertalning att ta ett gammalt blodprov som min läkare glömt (!) säga till att jag ska ta.

Nu har jag varit hemma ett tag i alla fall, har typ bara hunnit sova och äta hehe. Kollar på Chasing Liberty nu, så sjukt mysig :D Men åh, hatar att behöva sitta inne när man vill göra någonting! Måste stanna hemma och vila men om jag känner mig själv kommer jag tröttna snart. Äsch, får fortsätta gå på strepsils ett tag och kanske sova mer.

Tänkte sätta mig och läsa Breaking Dawn som ska vara utläst snart till eneglskan, men jag glömde den i bilen :( (Åh, mysigaste scenen i Chasing Liberty nu <3!) hade passat skitbra att läsa klart den nu när jag ändå är hemma, men what the heck.

HAHAHAH! Just had to! (andas, det var bara en kul grej hahha)

New day of victory

Morning!

Sitter i soffan och har just ätit frukost. Alltså, VET du hur mycket tid man sparar ifall man inte sminkar sig!? Det är helt sjukt. Egentligen sket jag bara i att kleta på mascaran och eyelinern idag men ändå, klockan var inte "åh-nej-måste-kuta-nu-hinner-inte-äta-frukost" mycket!

Vaknade för ett bra tag sen men har fortfarande inte hunnit vakna i huvudet riktigt hehe. Idag blir det att åka till innebandyn, säga hej och hej då, sen dra till vårdcentralen. Känns på ett sätt så sjukt onödigt att bara komma och säga hej klockan 8 på morgonen, men vad gör man inte för att få lite närvaro haha!

Sitter och kollar på skinnjackor såhär på morgonkvisten. Min gamla känns så tråkig och jag skulle vilja ha en svart i vår :) Pendlar mellan två stycken. En billigare fuskverision (hallå, sparar pengar -tant-) eller en sjukt mycket dyrare men äkta.. Den första såg jag på en tjej på bussen för någon vecka sen - den satt så sjukt snyggt på henne! Hittar jag någonsin en jacka som passar så bra kan jag dö lycklig (okej, kanske inte bokstavliget hehe) Men den andra är också galet snygg ..

Well well, I-landsproblem kan vänta. Ska klä på mig iaf, det kan man faktiskt begära att jag ska göra även om jag bara ska komma och säga hej. oh katten har vaknat nu <3

PUSS!

craap..

Hej Elin. Du kommer nog läsa det här ikväll.. crap.. är du elak mot mig så har jag onda saker planerade..

i am a Dancer!

Du vet den här känslan... Man bordebordeborde inte göra något. Men det är så kul så du gör det ändå! :D That´s what happened på dansen. Kunde inte låta bli att hoppa in och röja i slutet! Hur ont jag än har nu var det värt det :D

Saknar det så mycket! Dans är en så stor del av mig men det har blivit av och till på senaste tiden.. Dels har det varit problem med halsen och sen har jag inte känt för det nästan någonting! Jag är en sån person att jag måste göra det jag känner för. Tvingar jag mig att göra det ifall jag inte har lust tröttnar jag på en gång. Men det är på väg tillbaka, jag känner det <3
 

Bild från senaste uppvisningen, Disco! Så GALET kul <3

time!

Hej :)

Har varit hemma i någon timme nu, har i princip bara hunnit äta och kasta ut mina sängkläder till mamma som ska tvätta hehe.

Hann med en del på väg hem från skolan! Körde inom Apoteket för att köpa Strepsils (halsen fortsätter bråka, fattar inte varför!), Försvarets hudsalva och annat. Sen gick vi en snabb tur inne på Lindex där jag köpte ett nitskärp och vanliga leggings till dansen :D Har kollat på massa nitskärp rätt länge men inte hittat något jag gillar. Men nu - catching!
Hemma ringde jag Patrik, gympaläraren och sa att jag inte kommer vara med på innebandydagen skolan har imorgon :( så himla tråkigt! Innebandy är skitkul men jag kan ju inte spela med trasig hals.
Ringde faktiskt sjukvårdsrådgivningen också, de sa att om halsen inte är bättre imorgon så ska jag ringa vårdcentralen :(

Oj, ska väl kasta på mig lite vettiga kläder kanske. Ska till dansen för första gången på länge :D Fast jag kan inte dansa som sagt, ska bara kolla. Well well, bättre än inget I hope.. Äh, skitsamma! Kan väl åka i mina stora mjukisbrallor ifall jag inte orkar byta om. Måste skynda mig nu.

Ha en bra kväll <3

updääjt

Yes, hinner skriva ett snabbt hej innan tyskan! 2 minuter woho!

hittade en schnygg klänning hos Topshop, underbar :D
Nej, nu blir det att kuta.

PUSS!!

history

Hehe satt i en minut och försökte komma på något fint sätt att hälsa på, får väl bli ett vanligt hej! :)

Den här dagen är nog den längsta i veckan, 8.00 till 16.25!! Helt sjukt! Bara att härda ut de två timmar som är kvar :)
Har verkligen lust att shoppa järnet nu förresten! Jag hade klädköp-förbud under hela februari (det var pain, så mycket som jag köpte förut! Men det gick, med mycket hjälp hehe) och har ännu inte köpt något i Mars. Helt crazy med tanke på att det är den 16e idag .. Men det är svårt att börja shoppa igen när man väl börjat spara pengar. Vill nästan inte göra av med något nu hehe ;) Men jag får belöning, mycket sparade pengar! Och det är baara välkommet till sommarn :D

Åh sommaren kommer bli underbar! Glass vid ån en solig dag, solglas på näsan, skinnjackan på kyliga kvällar och bara kunna allmänt hänga utan att frysa av arslet! Redan idag på matten, sken solen in genom fönstret och värmde på min rygg uhela lektionen <3 really missed that..

Oj, historian börjar om fem minuter! Jag som hade tänkt göra klart historialäxan nu på rasten, oups..

Ha en wonderful dag! <3


honey honey


Ååh det här är så jag!
T-shirten har jag säkert dregglat över i två månader (varför har jag inte köpt den :O) och skorna .. *drool* Allt från Topshop, utom skorna från Vagabond.

Idag har vänner riktigt skämt bort mig!
Manne hade med sig brownies med hallon- och vit choklad mousse till mig idag <3
och Sara gav mig två Lind-chokladkulor också. Sötbarn!!<3

Sitter och hjälper DJ med en hel predikan, har säkert gjort i en timme. Blir skitbra :))
Nej nu börjar kroppen strejka, dags att sova! Crap, har inte gjort historian ..

Dröm sött! <3

paint and colour

Darling, I´ve missed you today!

Fysikprovet blev uppskjutet en vecka :D:DD! Underbart, inget panikplugg ikväll <3
Jag och Sara sket därför totalt i att plugga och gjorde annat kul istället. Drog hem till henne, åt och bytte om, och sen åkte vi till deras renoveringslägenhet och målade i tre timmar! Haha blev kladd med färg, vita händer på bådas arslen och faktist flera fönsterlister målade! Snälla som de är så får jag betalt och extra cash är inte fel :))

Glömde berätta förresten, dagen började totalt kaos! Först hade jag knappt sovit någonting pga tankar som höll mig vaken halva natten. Sen hade jag ställt klockan extra tidigt för att slippa stressa på morgonen (my ass..). När jag väl skulle äta frukost blev det strömavbrott! Klockan blev halv åtta och jag var äntligen klar, så fick jag för mig att jag skulle byta om, INTE bra att ändra sig i sista stund.
När jag var klar, 20 i, så kutade jag till mami och vrålade att vi skulle åka. Då var hon inte klar! Och jag fick hjälpa henne att packa sin mat och allt annat. Behöver jag ens nämna att jag kom försent?
Well well, my morning hehe ;) Tur att dagen inte fortsatte i samma stuk :D

Nej, nu sitter jag här med färg över hela händerna! Orkade inte skrubba bort allt när jag kom hem hehe. Får göra det nu, och historialäxan till imorgon samtidigt.

Ciao Bella

hej school

Hi! Datasalen är väl alldeles un-der-bar! Mörk, mysig, lite sådär unken luft..
Me rrrrreally like!

haha digga mitt skrivbord!

Idag firar jag och bloggen en vecka tillsammans :D! (men sluta garva hahaha) Och idag har Sara och Elin sett den :O pain in my ass! Blottande känslan is back .. 

Well well, har slutat för idag och väntar på Sahara! Ska dra hem till henne och plugga nu och det blir säkert mys! Fick veta att vi inte har fysikprovet imorgon :D:D:D mitt liv är räddat! Ulf hade inte skickat ut sammanfattningarna på provet som han lovat så det blir uppskjutet :)) Ingen aning om hur länge men jag är sjukt tacksam för det lilla!

Nu slutar Sarä så då drar vi väl snart!
Wish me luck :)


weirdo

Hahahha Lollo har gått heelt crazy bananas! Hon står och duschar i badrummet, inget konstigt alls tänker du. Nej, det enda lilla udda är det stora asgarvet man hört konstant i fem minuter nu. Hahahhaha hon står och TOKGARVAR högt som bara den för sig själv. Love ya sistah <3 nu började hon sjunga, lite vettigare ...

Jag gick faktiskt igenom en hel del av fysiken inan familjen kom :D skönt, men det är fortfarande lite panik-feelings över det. Äsch, får ta det som det kommer egentligen

Hm jag vet inte vad jag ska babbla om mer. Har varit en sån dag, not cool. Jaja det kommer tillbaka :)
Tycker det är sjuukt kul att blogga som jag gör i alla fall :D Skriva små inlägg varje dag, minnas dagarna som jag vill minnas dem och kunna se tillbaka på allt med ett stort fett leende :D Love it!

Ha en good good night, tonight´s gonna be a good good niiight .. Hoho spår. Äsch, nu går jag. Vi hörs troll :))

sömnprat

Lovar att plugga nu, ska bara garva lite till hahaha( http://somnpratat.blogg.se/category/allmant-3.html )

Inget är större än en mammas kärlek

Från Emmy:

Min storasyster var typ sex år och gick in till mamma och pappa  efter en mardröm.

Syrran: - Mamma, kan jag sova hos er?

Mamma (ryter till): - NEJ!

Syrran (förfärat): - Snälla..?

Mamma: - NEJ!


Syrran börjar gråta och mamma vaknar

Mamma: - Men gumman, hur är det fatt?


Inte bara mamma, jag är en jukebox också

Från Anonym:

Min syster sov i mammas säng efter sitt kalas för massa år sedan.
Plötsligt sätter hon sig upp.

Syrran: - FAAAAAANNNYYYY SKA DU HA MER DRICKAAA?

Mamma: -
Vad säger du?

Då börjar min syster, helt frustrerad, trycka hårt på mammas lår

Syrran: -
Hur byter man låt då?!?


Om att somna på fel sida

Från Emilia:

Gitta sov över hos min kompis Linnea. Hon var varm och kunde inte somna så hon tog av sig strumporna och la dem brevid sängen.


Linnea: - MEEN! Du ska alltid komma hit och stöka ner överallt hela tiden!

Gitta: - Fast, jag tog ju bara av mig strumporna..

Linnea: - Och jag är så jävla trött på det!

Brutalt / Brutalt oväntat

Från Anna:

Fredrik: - GULLA! Ta fast dem!!

Jag: - VA? Vilka??

Fredrik (sätter sig hastigt upp): - SOCKORNA! De springer över golvet, VRID NACKEN AV DEM!!

Jag: - Um okej...

HAHHAHAHA! Ååh varför kan inte jag prata i sömnen för? Lollo gör det som attan (<3) men jag kommer aldrig ihåg vad hon säger, crap!

not so sunny :(

Hello :)

Pluggandet har gått sådär helt ärligt! Fick först städryck imorse och städade alla rum, tills jag kom till mitt eget och såg krigsområdet, då gav jag upp..

Sen när jag väl verkligen kommit igång med att läsa så ringer en kompis och babblar oavbrutet i säkert mer än en halvtimme (haha, i can see your face now ;)) och sen gick det bara inte att börja igen :( Ska i alla fall försöka gå igenom allt innan the family kommer hem!

Okej, jag känner att det här inte alls går bra hehe. Kommer tillbaka när jag har något roligare att babbla om!
So long!

okej, det syns inte men det var typ världens stup till vänster på bilden och precis bakom stenen jag klättrat upp på.
haha jaja! till min poäng - KOM VÄRME <3


sunny day

God morgon vore lite fel nu, hej :))
Vaknade för ett par timmar sen med ont i halsen igen :S fattar inte varför den bråkar grr! 

Ooh titta vad jag hittade hos Acne :D


Ja tack:D (haha kolla skorna btw)
Sitter ensam hemma och ska plugga :( okej kissen är hemma, thank god. Resten av the family är på mysigaste släktfesten men jag kände på mig att om jag inte börjar plugga idag så kommer provet intee gå bra.
Får fortsätta pumpa Salem ett tag och tagga till lite, det här ska gå bra!

Nu du, nu är det jag och katten mot världen (fysiken..)!

just . one . more

Haha okej, sista för ikväll då!

En sida jag fnissar konstant åt är Sömnprat http://somnpratat.blogg.se/index.html 
Alltså, jag dör! hahahhaha, kan inte slita mig och fortsätter garva i min ensamhet! Härligaste ikväll och sen sover jag:

Att rädda en situation riktigt proffsigt
Från Cassandra:

Några kompisar sov över och när nästan alla somnat börjar en av dem svära

Hon: - Fan!

Jag: - Haha, va?

Hon: - Det är ju hennes födelsedag. Fan!

När hon sagt det sista slår hon tjejen brevid i ansiktet.


HAHAHHAHA! kan inte sluuta hahhahhahaha! får fnissa mig till sömns, god natt, HAHAHHAHAHHA!!

nightynight

Hemma! :) Blev tidig hemfärd. Orkade inte ta bussen och pappa ville inte hämta senare, mucho i-landsproblem!

Hos nellpell var det bara mys! Det blev lite kaos på ditvägen (läs: gick åt fel håll, missade varandra, krigade i slasket..) och hörde att Kristian cyklat förbi mig. väl där så var det bara kul :)
Kollade på Melodifestivalen, åt vaniljbullar och pratade alldeles för mycket under låtarna, mys <3 själva melodifestivalen är inte min grej! Det är myset och gemenskapen jag gillar men inte festivalen egentligen. Nästa år ska jag trotsa grupptrycket mahah! Jaja, hejade i alla fall på Salem och manboykillen men Anna var ju hur söt som helst :)) Jag var dock den enda som blev glad när hon vann, verkligen ALLA buade. Markus sa att hon lät som ett får, not okey!

Just det! jag tog med kameran och fotade och filmade som en duktig bloggare ska göra. Frågan är bara om jag vågar lägga ut något av det hehe .. ;)

åh kissen kom och krafsade på dörren <3 nu ligger han i min säng och snarkar bredvid min klädhög. What have happened to me? Brukade alltid ha städat förut, helt plötsligt är det grejer överallt! grr ..


nej nu ska jag sova! hej tant -igen- men det ska bli grymt skönt att krypa ner i en varm säng och läsa Breaking Dawn (med en snarkande kissemiss höhö)
Sleep tight <3
(ska tagga ner med att pumpa Salem ur högtalarna ett låångt tag. Känner mig sådär härligt glad igen! Yeez vad jag älskar den känslan!<3)

panic yeey

Okej nu blir det att panika! Ska till Nelly där söta flickor ska ha party :D Måste bara göra typ en miljon saker innan och jag fick reda på att jag ska vara där klockan 6 hehe. This will be intresting..

Ska man ta med sig en kamera i riktig blogg-anda..? :O Scaaary, är jag redo för det? (hahah high five till humor!)

Hörs imorgon eller när jag kommer hem <3


sommar ... <3


love!!


Äntligen fungerade det! Tack Anneli :D:D owe you big one!

Klickade omkring på Topshop innan och hittade lite drömmaterial <3 Nästa gång jag kommer till Sthlm blir det en låång tur där *längtar längtar längtar*

toodels

Dagens goda gärning sköts upp p.g.a det mänskliga behovet mat hehe. Stekte fattiga riddare till mig och en blodsockerbristande lollo. Har till och med klätt på mig! (i know, woow!)

Dagens planer ändras fram och tillbaka, ska bli kul att se hur allt går

So long!
 
snart people, snart!

Update!
Okej snart får jag spel. DET SNÖAR!!!

Update 2
hehe andas, the monster is gone. det slutade snöa efter en pytteliten stund :)))

daarling

grr, har försökt lägga ut en bild under hela Mary Poppins, det funkar inte. blogg.se, inga julkort från mig morr.
nej nu ska jag göra dagens goda gärning :) Hehe, först ska jag kanske klä på mig.

Jag lägger ut bilden sen när jag använder min dator, borde det funka.

Bye darling

lovley morning <3

God morgon :))
Underbar morgon! Vaknar med solen och det är ju bara härligt <3
Kvällen var rolig! Hängde till slut mest med Emanuel och Jonathan, funny people there! Hemfärden med Sarah spårade och ordet stolpe kan vara det fulaste som finns haha!

Tog en rejäl sovmorgon idag och solen är lovley! Sitter och kollar på Mary Poppins med Lollo och frukosten har bestått av hallonchoklad <3 Skulle lekt lekar med konfirmanderna idag men min hals samarbetade inte :(

Mary Poppins kan vara det mysigaste som finns! Vill också hoppa in i gatumålningar, dansa med pingviner, rida på karusellhästar, dricka te i taket . .<3

Ha en underbar dag och gör något riktigt mysigt :))

Zzznark

home sweet home! ÄNTLIGEN hemma! är så trött så att mina ögon inte faller ihop, de trycks ihop!
haha det spårade ur när jag och Elina övade på vårt drama. vi var så trötta (och jag hade precis ätit choklad - sockerkicken var ett faktum hehe) och sega att vi till slut låg på golvet och garvade! "den här skjortan har jag fått av pappa.." HAHAHHAHAH det sa hon mycket flåsande!

Nej nu ska jag tvätta håret och helst inte somna under tiden. Är inte hundra på om jag orkar dra ut ikväll :/ är så gäälet trött! hej tant, men så är det. 5 timmars sömn är kanske inte det optimala..
vill ha party, pigghet och sen gärna värmen från gran canaria nu <3

schule

Hola senorita :D
sitter i skeulan (okej, försökte mig på skånska där hehe) och har bara en lektion kvar!!
Ooh, matteprovet gick kalas förresten :DD det kändes som det gick jättebra och jag hoppashoppas på ett MVG :)) Fast jag satt kvar så länge så att jag nästan missade luncen, men vissa saker måste man prioritera hehe.

Hade svenska nyss och det var helt okej för en gångs skull :O
Snackade dikter (vilket jag suger på) men det var kul ändå. Kanske för att den lysande vita bollen i himlen is back :D! Sen fick de flesta sina betyg på en
svenska-sjuktstorfet-rapport vi lämnade in för någon vecka sen men inte jag :( hon har väl inte läst den men jag hoppas på bra :D
Gosh, Carrobarro fick 10 på allt!! av sju saker fick hon 10 på allt och det är bara pyttelite sjukt. Hoppas jag får bra :))

Nu ska jag leta upp Elina och öva sönder på dramat vi ska visa upp på måndag :)

Ciao babe <3

morning sunshine

Hello darling!
look who's blooogging ;) sitter här med min frukost och passade på att kriga lite för att få använda datorn hehe.
friday idag! ska bli skönt med helg och få sova som ATTAN! Sov typ fem-sex timmar inatt :S vaknade vid klockan fem och kunde knappt somna om, låg typ och väntade på att få gå upp (himla excited morgonbarn hehe)

hm, vad ska man ha på sig .. morgonens fundering hehe! jag vet vad jag vill ha men det ligger i lollos rum :(( och hon får värre spel än Godzilla om jag går in där när hon sover. Äsch, får klura på det!

Nu blir det att äta upp frukosten och gosa med katten :D (kanske klä på sig också hehe)
Good day :))
 
can't wait tills solen skiner om morgnarna och man kan äta frukost på verandan.. ooh sommar!

bdshgsa

Känner att jag vill skriva nåt men kommer inte på vad. Åååh är på sådär jobbigt humör, allt är bara fel just nu. moorrr. (pmsbaaarn hehe)

Samtalen mellan mig och Lollo har varit typ
lollo: SÄTT INTE PÅ MIN DATOR AAARRGGHH!!!
jag: men åh, vad vill du mig... :'((
lollo: men förlåt, menade inte så..
(jag sätter på datorn igen)
lollo: MEN VAR GÖÖÖR DUU AARGH *damp DAAMP*

Vi kollade förresten inte på Mary Poppins :( hade tydligen inte kvar den, måste ha slängts i flytten. Ååh bajs! (yeah, jag blir phett normal and stuff när jag har pms. NÅGOT FEL!? (okej, pms-damp kanske passar bättre..))

Imorgon blir det i alla fall matteprov. Det kommer gå bra, kalasbra, super, fint, jättebra, KANON :D! har hört att säger man det tillräckligt många gånger tror man själv på det hehe.

nu ska jag fortsätta tracka elin på facebook :D (inte samma elin som såg att jag bloggade, den andra. hm, måste komma på ett system ..) och sen ska jag väl gå och lägga mig :))

Good night, sleep tight and don't let the bedbugs bite :))


vrrooooom

Hoome :D Ooh idag fick pappa sin nya bil! Bror pajade pappas gamla bil (höhö ooups) så illa att den inte gick att laga. Okej, till hans försvar kan jag väl säga att det faktiskt var den andres fel men jaja!
Så pappa köpte en Opel nånting nånting 2010 :D det blev en mörkare färg än han trodde men den är schnyyyygg 8) Så han hämtade mig efter jobbet (som jag faktiskt sa upp mig ifrån :O) och coola som vi är glassade omkring i slasket.

Hahah måste btw berätta om vad som hände imorse! Mamma skakade mig lätt (in my opinion: jag vaknade av en jordbävning D:) och frågade varför jag inte var uppe en timme efter jag skulle vaknat. Jag ba "huuuh?" och tittar förvirrat upp och fattar inte varför mobilen inte ringt. Men så märker jag att mobilen inte ligger bredvid sängen där den ska utan halvt i handen och halvt inklämd under armen. Sen ser jag att jag kastat ner kudden och halva överkastet. hahaha måste varit pissed! Men still, jag hann i tid :D(utan att blogga igen, really missed that :(()

Ikväll är en no-lifer kväll igen, matteprov imorgon och fysikprov snart! Men jag och Lollo kom överrens om att vi ska se Mary Poppins ikväll :D hennes förslag och det var såå länge sen jag såg den <3

Nu skriker min mage, bye lover!

(:O Elin (en annan elin en den jag snackade om förut heheh) kom på mig med att blogga i skolan idag! 
elin - :O:O nytt inlägg!?
jag- heheh neej..?
elin - har du en blogg!?
jag - heheh neej..?
hahah sucker jag är! fast sen smet jag därirån, snabbt som blixten *lääsp*. tror inte hon anade något hehehe..)

åh, Emanuel fick en av mina cupcakes igår! han sa att alla konditorier kommer börja gråta, dom kommer aldrig upp i min klass! Tror jag ska baka något heheh ;)) 

maah!

Tyskaprov - check

Engelskafeeetläxa - check

Företagsekonomiprov - NU OCH JAG HAR INTE PLUGGAT!!!!

Update
Hehe here I am. Provet är klart och det gick faktiskt ganska bra :D frågorna var sådär enkelt basic men vissa saker var jag osäker på. jaja what the heck. Nu är det bara matteprovet kvar imorgon och sen är veckans prov över :D I helgen måstemåstemåste jag plugga på fysiken :O I hope it´ll go better ..

appdejt (höhö update, inte apdejt)

Tog mitt förnuft till fånga och stannade hemma :) Skulle ändå inte fått dansa, och pluggar jag istället kan jag få MVG på matten :DD helst på företagsekonomin i och för sig eftersom det provet är först, men matten .. Ååh vill ha ett mvg där nu! Tror inte jag fått ett enda mvg i matte på hela läsåret :( och som den mattenörd jag är så villvillvill jag ha mvg nu!
Oh måste dela med mig av nördighet! Satt och räknade nyss och gjorde roligaste talet! Det tog en hel sida och man var tvungen att tänka sådär extra mycket som man bara behöver på vissa tal :)) (kalla mig sssnillet *läspa för att få fram rätt effekt*)

Hehe ja det här blev väl min fem-minuters paus då. Tillbaka till böckerna :D
 
hahaha lööövly!


huh?

Alltså hur länge satt jag och åt egentligen :O? Var tog tiden vägen? Nu har jag exakt 20 minuter på mig att plugga till företagsekonomiprov- torsdag, matteprov -fredag, (och helst engelska också, kom på att jag har största läxan tills imorgon), sen packa ihop mitt plugg så jag kan ta med det på bussen (till och med jag fattar att jag inte hinner hehe) och sen kuta iväg.

Hahah jag veet, jag känner det också, mina inlägg är livsnödvändiga! You can't breathe without them!!
Now I'm off!

sunglasses on - almost check!

Solsolsolsolsolsol!!

var det NÅGON som missade att det var SOL ute idag :D (jag har varit hemma sen i söndags - nej jag har inte märkt den innan men är inte efter ändå, riiight babe :D) och, thanks heaven, plusgrader!
det är helt sjukt hur mycket denna underbara, vita lysande boll i himlen påverkar humöret :))
jag kom på minst FEM anledningar att deppa för på vägen hem; att jag inte skulle hinna plugga till mina feta prov, att jag skulle komma jättemycket försent mm. Men ändå kunde jag inte sluta le :)= så himla underbart!

Nu ska jag äta maat! och sen plugga i hundra år .. men what the heck, det var SOL IDAG :D
sen är det dans ikväll :))) fast jag kan inte dansa än, ska bara titta på :(
hughs and kisses (:O det här tangentbordet har ingen sån där , hjärtasymbol! not okey dude!)


school babe

Yo bro (haha!) Sitter i los skolos och har rast! Skulle egentligen slutat nu men jag har ett tyskaprov att ta igen som jag inte gjorde när jag var sjuk :( så nu borde väl jag egentligen plugga.. hehe. Börjar om 13 minuter och då ska jag i princip kunna all grammatik som finns i hela tyskland!
Varför sitter jag då kvar här? Weeell, good question!  bye hallonpaj <3
(yyeah, saknade bloggen imorse :( hahha det börjar gå för långt det här! kände ett behov av att skriva hur otroligt bråttom jag hade men - obviously - hann jag inte. kände en stor sorg som bara kunde tröstas av den Japp Sara köpte till mig <3 men what the heck, jag skulle plugga!!!! bye IGEN)
 vill bli frisk och DANSA!!!

Suure babe

Vad hände btw med "inte visa bloggen för någon annan nära"?
My ass hahaha! Jag suger på att hålla mina egna hemligheter, helt ärligt! Emilia råkade väl se den .. Men nej, ingen mer nu. Fast Elin trackar mig på Facebook morr...
 
NEJ, inga fler inlägg ikväll. Vart tog mitt liv vägen? Just det, jag har varit ensam hemma och sjuk .. som sagt, I´m king of the house ;))

God natt Darling! <3

CUPCAKES

Åååh vad fina de blev :D pallar inte ladda över bilder till datorn så det får bli någon annan gång babe :))
Det tog helt utan överdrift 100 ÅR att göra klart dem! Och ja, hehe, de första svällde över. Men de blev fina som tusan och jag mumsar på en nu <3

Haha det är lustigt vad som gör ,ni vet, de-av-de-andra-könet (haha high five, humor!) glada. Broder kom hem nyss, ska tydligen ha ett sjukt stort grekiska prov imorgon och var helt slut. Två saker händer!
1. Han ser cupcakes. Han ser utan överdrift ut som om han blivit inlåst på Disneyland för en natt.
2. Det är "FOTBOLL PÅ TVN!!! WOOOHOOO"

boys ..
Yaay bekräftelse :D:D både syster och bror ropade från vardagsrummet att cupcakesen( cupcaksen? cupkacaesen? haha i could go on forever) vad jättegoda :D

bakbakbak

Är mitt uppe i baket :D Fick lust att baka cupcakes så här är jag, mellan två plåtar hehe.
Alltså, det jobbigaste som finns att diska måste väl vara sådana där saker man har i elvispen? Vispsaker? Minivispar? What the heck heter det?

Fick kuta och kolla ugnen nu men muffinsarna var inte alls klara :( Jag gör alltid så att jag häller i för mycket smet i de första formarna! Alltid! Paainful, det blir så mycket färre muffins och de första blir så stora så de nästan sväller över:((! (hehe nästan? suure, de sväller ganska ofta över)


dreggeeel .. nej mina blir inte så här avancerade men de blir goda som attan :))) 

kaos

Maaah! Har suttit nu in ages och bara fixat den sketna headern . Tack Anneli, smulan höhö, för sidan. Men nu försöker jag fixa bakgrunden och allt blir kaos. Får ha de sketna ränderna så länge då! (märk min ilska tack)Yeeah, jag la ut en bild på mig ändå. Får se hur det blir sen :)

Den första jag visade min blogg för var då Anneli (numera Manneli? Hur är det med rösten?) och det var hemskt!!
Kändes som jag blottade mig själv totalt! Makes no sense kanske, men det var så det kändes. Förstår inte hur människor klarar det, visar sina tankar och känslor för tusentals varje dag. Jag tycker om min lilla darling :) Du och jag, bloggen, we can do this! Hahhaha okej jag skrattade själv åt det där.

Nej jag tänker i alla fall inte visa den för någon annan nära på ett tag, räckte med manneli hehe. Var seriöst nära på att krypa under täcket!

Jaja, jag och min humor ska gå och fixa det där coola sakerna jag snackade om innan. 

                         
          Ungeför såhääär mycket vårkänslor har jag! (eh ja, syftar på tulpanerna)

there´s my territory

Oh! Sitter i soffan och myser framför mtv och all of a sudden kommer Shakira upp "Underneath your clothes"! 
Minnen minnen minnen. Har inte hört den på kanske .. 3000 år? (höhö överdrift? sorry, don´t know that word)

Yeah, jag är hemma från skolan idag. Ska faktiskt försöka göra något vettigt, hör och häpna! Hm, en bra början kunde vara att gå bort från tvn. Nej men jag har faktiskt gjort något så duktigt som att städa rummet (hehee .. plockat bort lösa papper från skrivbordet och lagt alla kläder på en stol meen what the heck. Jag är sjuk och får göra som jag vill ;) I´M KING OF THE HOUSE! Oups, spår .. ) Har busat med kissen som nu ligger och snarrrklar. Haha yes min katt snarkar! He´s the king <3

Just det, vettigt var det. So long babe!

haha!!!

HAHAHAHA what the heck!?
man vet att man har haft datorn på liiite för länge (i sängen då) när:

1. det börjar kännas lite varmt

2. något luktar brännt

3. du lyfter på datorn och det är ett brännmärke på ditt vita påslakan!!!

HAHAHAHA can´t help laughing!!


moorning

Haha det här är kul! Hur många gånger har jag inte önskat att jag haft en blogg att skriva god morgon till? Eller skriva om de crazy bananas grejer som händer och jag så gärna vill komma ihåg och skratta åt imorgon också? Du är en efterlängtad blogg du!

GOD MORGON! Ligger i min säng med pain in my hals och försöker att inte andas (läs: någon häller glas i halsen på mig varje gång jag gör det..) Men det är bättre idag än det varit förut, thank you :D

Ha en underbar dag people <3 (woow, det här börjar gå undan nu! tar inte hundra år längre att skriva ett inlägg(ehrm, säger hon efter tre inlägg..))

second try

hohooo nu kör vi igen!
vet inte riktigt hur det blir med designen faktiskt, det får bli en senare fråga. (okej ärligt nu - I´m totally lost hahah!!)


Om mig då?
Det får faktiskt också bli en senare fråga. Jag vet inte hur mycket jag vill berätta om mig själv, mitt namn, bilder och hela rubbet än! Så länge kommer jag i alla fall fortsätta lägga upp bilder jag gillar, prata allmänt mycket skit och babbla om en underbart levande, växande och värmande kärlek = DANSEN! 
jo det har du nog förstått vid det här laget (därav det härliga namnet på min blogg).
Jag är en dansande liten flicka jag. Flickan som också älskar att baka, älskar kläder och älskar att träffa underbara vänner sena sommarkvällar.

Nu är det lätt att du får en fin liten bild av en tjej med blont lockigt hår och en klubba i munnen med de stooora rådjursögonen.
Njaaa, kind of true. Du förstår nog senare vad jag menar hehe.

Jag är inte den flickan i vilket fall som helst.
Jag går min egen väg i livet men vill samtidigt göra det bästa för dem runt omkring mig. Det här är ingen vanlig fjortis ala bitch blogg. Jag är en (om jag får säga det själv, vilket jag får! åh, det här med egen blogg är ju toppen :D;)) godhjärtad person som inte ser meningen med att trycka ner alla andra för att upphöja mig själv. nej, not my style there!  

JAJA! nu har det väl gått hundra år sen jag började skriva det här inlägget. får hoppas på att det går snabbare efter hand. annars får du väl stå ut med halvtaskiga inlägg men som ändå bara är jag rakt igenom!
just det, jag vill skriva i MIN blogg <3. min alldeles egen där bara jag bestämmer, min egen lilla värld (det här låter helflummig nu men i hope you get my woooonderful point ;)). det kommer bli skönt att ha ett sånt place!
Åh vad jag redan längtar. Ungefär lika mycket som jag lägtar efter jordgubbar. Och efter sommarkvällar.

Vi kommer nog komma överens bra, bloggen och jag!


DANCE DARLING

DANCE DARLING!


Welcome darlings!
hehe japp det tog mig lång tid att hitta "den första bilden" men nu är jag här. Lite redigering, lite bilder och sen blir det voila!
snart babes, så har vi en blogg <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0