(bara en parantes)

(Gick in på facebooks startsida igen. GAH! It´s killing me! Ank, skicka allt som händer för I´m dying here!!!!)

Over and out

Killerdag. Jag är död. Verkligen!

Funderar på att byta från Pedagogiskt ledarskap till Organisation och ledarskap. Sure, dockor i all ära men jag vill verkligen få ut något av det jag läser. Dessutom är det skönaste gruppen på fyra pers (än så länge hehehe) och en gälet skön lärare. What to dooo!?

Kom hem för en liten stund sen. Yees, åkte 07.30 och kom hem 21.00. HELT SINNES! Fast kul :)) Nu kan jag också konstatera att jag suger på att dansa.
Eller så hade jag bara en killerdag..

nu är det på riktigt!

Sitter i skolans datasal för första gången i år. Nu har det verkligen börjat!

Åh hade Pedagogiskt ledarskap nu, första lektionen. Så himla kul! Har Ethel, typ skönast ever. Hon stod och drog massa historier och sedan började hon babbla om dockor och grejer. Tydligen ingår det i kursen att vi ska tillverka dockor och göra en dockteater haha! Så gripande underbart, that made my day.

Tänk typ att du kommer in i ett litet klassrum, ljusen är tända och alla sitter och småfnissar åt läraren som står och flaxar med armarna och har en docka i handen. Myys, har jättemys människor i den klassen också.

Nej men nu ska jag bort härifrån. Finns ju inte så mycket att göra på datorn liksom, utan min bästis Facebook.. Miss that little fellow :((

Jaja, skönaste dagen. Har drama snart (efter tyska 4 ..) och efter det är det dans! :D Såå underbart. Senast jag dansade var på Europaresan, läänge sen.

Jaja ha det AWESOME, you know i will :)

i . am . not . addicted

Jag är inte facebook beroende heehehhehehhe eheh heh .. eh ..

Har bara varit inne på startsidan tre gånger hitttills och nästan loggat in. Men varje gång har jag lyckats hejda mig! Bra jobbat huh!?

Men alltså, ALLT händer ju på fb;
inbjudningar till fester, chatt, koll på folks födelsedagar så inga pinsamma tystnader uppstår, allt man ska hänga med i så man inte blir socialt efterbliven, alla interna skämt ..

Okej ska bara sova nu. Det här kommer bli en låång vecka.

autumn <3

Kom hem för någon timme sen, höst och stanhäng är sjukt awesome och mys med rätt person :))

Nu sitter jag och småvåndas lite över mitt schema hehe. Ser att jag ska läsa typ 12 ämnen den här terminen, alla är sjuukt stora också så det blir minst 1000 poäng! MEN det kommer gå så bra så det finns inte, allt kommer ju funka för det är så galet kul ämnen! Hehe hej då liv men det är det värt, kommer få teater i skolan och dans efter. Jobba kan jag glömma men men, nåt måste man offra.

Har bestämt mig för att ha facebook-förbud den här veckan. Crazy I know, är nästan beroende eller nåt. Men jag kommer så inte ha tid med det när skolan väl drar igång saaattee, what to do? Så nu går Spotify varmt och jag läser alla bloggar 1000 gånger om! Anneli - uppdatera ofta. Jag är numera ditt största fan heh... Yes du med Elin. Don´t try to hide ;)

Ska komma igång med något vettigt nu, imorgon går jag till halv sex och därefter är det dans.
Nu börjar det på riktigt!

(kommer säkert uppdatera sönder nu när jag inte har fb på ett tag hehe. enjoy while you can ;))

love oh love

Åh mysdag som avslutas underbart. Haha det känns som att jag är sådär överdriver euforisk varje gång jag skriver här, men det gillas ju. Gillas stort!

Ibland behöver man sådana här dagar. Bara allmänt härligt häng och mys med vänner, sen mys med syster. Like that.

Har ljus tända all over the place nu så jag ska faktiskt lägga mig innan tolv (!!!!) idag hehe. Lyssnar på mysmusik nu också, åh vilken härlig dag!

Bless.

awesomeness

Så sjukt härlig dag. Betyder massor med spontana, spårade och underbara saker som härliga vänner alltid hittar på. Så sjukt mys!

Hah dagen slutade btw med att jag och syster fick lift med tre Gävle-killar. Trevliga var de också, plus i kanten.

Nej men seriöst. Jag skriver i sömnen, har stavat fel typ tusen gånger redan hehe. Ska upp tidigt så det är bara att kasta sig i sängen!

Ha det bäst, puss hej.

28 augusti

Gah galet vad månaden går snabbt!

Veckan har varit dunder, helt underbar. Särskilt gårdagen, guldstjärna på den!
Började med en galet slapp och mys skoldag, fortsatte med stanhäng med Lisa, träffade David och hade spårad konversation, SJUK busstur med Justina och Caroline, därefter kaos Houswiveskväll med Mariannelis. Helt freaking underbart. Lycka.

Nu smsade Nylle, aka Nelly, att hon kommer och våldgästar mig. Har mer lust att åka till stan så vi får väl se vad som händer hehe.
Ikväll, höstupptakt med awesome människor! Ska träffa alla man inte träffat på hela sommaren och alla man faktiskt har träffat. Fatta bra!

Ha en sjukt bra lördag så hörs vi. Bless <3


hahah åh älskar bilder med historia bakom. kärlek <3

updejt (hehe)

12.46

Äsch orka vara seriös och och grejer och kolla på värsta filmen. Himym och läsa nya Elle låter bättre. 
Åh min kropp är konstig. Har inte ätit på sjukt länge, ändå mår jag illa och kan inte ens tänka på mat utan att må bajs. Krya krya nu!  

11.58

Skolan började 10.40 men här sitter jag i mjukisbxor och mår som ett himla as, not cool. Har mått småilla i några dagar men i morse trodde jag verkligen att jag skulle spy. Inte okej då jag inte spytt på ungefär åtta år, som tur var hände inget. Usch nu babblar jag bara, inte okej ^^ Inte okej heller att vara sjuk precis i början av terminen.

Nej men nu får jag väl rycka upp mig. Ska vira in mig i en filt, sätta på en film och bli jättefrisk! Sounds like we have a plan, huh? Måste väl äta något också sen när matlusten kommer, har inte kunnat tänka på mat på hela morgonen.

The Notebook nästa. Hörs babes! <3


hey school

Två dagar med innehållet "skola" har passerat. Första dagen sög. Verkligen sööög sög sög.
Började dock dagen asbra men sen sket sig allt. Fick till och med skavsår liksom, why man!?

Den här dagen började sämre men blev grymtkickassfreakingdunderAWESOME. Hehe typ, men det har varit en asbra dag! Mysig gemenskapsdag (som surprise surprise faktiskt var kul!) som följdes av shoppande och sedan timmar av fika. Like like <3

Jag har bytt klass förresten. Hej då natur och hej ekonomi!
This is going to be an awesome year!!


Summernights..

Lovet är över, så också sommaren. Den kunde aldrig aldrig ALDRIG fått ett bättre slut.
Satt på en filt under stjärnorna, tända ljus och midnatt, och pratade med en underbar vän jag inte sett på alldeles för länge.

NU, kära vänner. Nu kan vi välkomna ett nytt kapitel i livet. Det gamla kunde inte slutat på ett bättre sätt.





<3


Att förlåta.

Har fått lära mig ikväll att det finns underbara människor, och så finns det vider. Kräk som inte ens är värda att prata om.
Kvällen började sjukt mys med bak hos Emanuel med Sara och resten killkompisar. Den slutade mycket, mycket värre pga andra äckliga människor.

Men, att förlåta och gå vidare är sjukt mycket svårare än att ta själva chocken av händelsen. Hur förlåter man någon som man egentligen bara vill spotta på? Hur lämnar jag över det från mina axlar till en mycket större och starkares axlar? Hur gör jag för att släppa det där som ligger i mitt huvud som bara vill önska olycka till någon annan?

Att lämna bakom sig och förlåta, det som borde vara simplast och mest självklart i hela vår värld, är ibland det allra svåraste. Vi vill alla ha förlåtelsen när vi väl står där och gjort något tanklöst och galet hemskt. Då önskar vi mer än allt i världen att personen säger "Du är förlåten. Tänk inte på det mer, för jag kommer inte göra det." Inte bara säger orden, utan har sanningen i ögat som intygar att denne verkligen menar vartenda ord.



Själv skulle jag aldrig klara att förlåta vissa saker, som detta, och bara gå vidare. Men jag är inte ensam i mitt liv. Jag har lyckan och glädjen att aldrig vara ensam, även om alla i världen skulle lämna mig. Vart jag än är i livet är Du alltid nära. Det är också Du som ger mig styrkan att förlåta. Tack. <3

ankbajs

Jag gör slut. It´s over between us!

Vad skaru göra!?

the war is on

Ooh tjejen försöker kontra.
Låt mig citera Anneli (promise, hennes egna ord):

-"Jag pratar med mig själv .. HELA TIDEN!! (mummlar något till sin axel)"
-"Varför vill ingen vara min kompis? Jag som är jättesnälll!" (sagt läspandes och dregglande, med lite ryckningar i ögat..)
-"Min enda vän är min strumpa.. Säg hej till Arnééééé"
-"Jag kan inte rå för att jag äter sopor.. de ropar på mig!!"


you see what i mean!?

now it´s time.

Känns lite dött här omkring. Why not have a blogg-krig?

Anneli - BITCH!


lonely boy..
(okej egentligen tycker jag om dig. no hard feelings, huh? <3)

Åh lycka <3

Känner lyckan strömma igen.

Har varit på världens mysbröllop, lyssnar på awesome musik, i rummet bredvid sitter syster och underbar vän, andra galna vänner drar ihop världens mysdag imorgon, jag är på väärldens mys/lyckohumör, jag var jobbigt snygg i håret idag (hehehhe <3), jag har nästan bara underbara människor i min närhet ..

Kan det vara min tur att vara lycklig? Lycklig på riktigt?


20 augusti

Nej nej du är inte bortglömd. Livet har bara kommit i vägen, vilket det så galet gärna får göra när det bara är sjukt få dagar av sommarlovet kvar.



Snabb update såhär mitt i natten. Jag mår sjukt bra! Livet i Europat ÄGDE (!) och allt är bara allmänt fint.
Livet efter Europat fortsätter vara crazy bananas bra:

Träffa härliga vänner, ha mysiga dagar, galna kvällar, se på totalt ovärda filmer, få impulser mitt i natten, långa telefonsamtal, sms hela natten, fika hela hela tiden, hundra tända ljus, mysiga filtar, stora koftor och strumpbyxor, löv som gulnar, promenader i kallt solsken, Uppsala i största allmänhet, musik all day long, återuppta kontakter, lära känna nytt folk, få bättre förståelse, sova alldeles för lite, sjukt mycket chai-latte, prata i timmar vid en å, skratta tills tårarna faller, bli ompysslad när man är sjuk, se underbart mysiga filmer, mysa, kramas, fota allt och inget, läsa underbara böcker, sitta uppe alldeles för länge,
tänka på personer med ett leende, hosta tillsammans, promenader i regnet, långa behövliga samtal, lukten av nytvättat, känslan att vakna en perfekt morgon...



Listan kan göras lång av allt underbart som händer just nu. Önskar dig all lycka, vi hörs när mitt hjärta säger så (heheh <3). Imorgon är det bröllop som gäller, inte att servera på för en gångs skull utan för att delta.

Många många kramar. Bless <3

15 augusti

Får man vara så här lycklig?

EUROPA HÄR KOMMER VI!!

00.26.

Nu är det daaaags! Eller okej, om fyra timmar lämnar jag huset fulladdad med väskor och annat awesome.
Har packat klart nästan ALLT och nu ska jag och Emilia steka pannkakor och baka :D

Funderar på om jag kommer hinna sova något inatt, annars är det att sova på bussen som gäller! Resan kommer bli a to the wesome! Heh kom på att jag knappt berättat något om resan för dig, not cool.

Jag ska uuuut ut ut i Europas fina länder med så galet fina och härliga människor och ha det LEGENDARY i två veckor. Ska till Tyskland, Österrike, Tjeckien och Slovakien. Det kommer bli så gaaaaalet bra så det finns inte.

Nu måste jag fixa klart allt, ska försöka sova en timme hohoo. Annars sommarens första dygning! Men nu måste jag gåå.

Ha det underbart så hörs vi om två veckor!







hehehe update 02.08. Emilia är här och pannkakor check. nu kollar vi himym till klockan tre (då vi ska "gå upp") och sen är det europat för mig :D åker 04.00 till lo och därifrån vidare med buss i 27 h. wiiihihi this will be awesome!

1 augusti (!!)

Wieerd.. Det är augusti nu ..

Well well! Dagen har varit knaaas. Helt galet trötta tjejer kom till lo klockan tio imorse och var awesome. Därefter var det hej då-dags till allt och alla. Will miss them lots and lots! Har awesome minnen i bagaget nu från hela veckan -
SÅ VÄRT!


Därefter följde timmar (!!!) med shopping inför Europaaaa. Woha. Kom hem typ hundra år senare efter stan- och Gränbyhäng med massa folk. Den enda som orkade med mig och Lisa till slutet var en stackars Markys. Han hängde troget med flickan sin när vi sprang fram och tillbaka genom Gränby typ tretusen gånger för
"vi glömde fixa det på kicks.." eller
"neeej, jag MÅSTE ha neccesären på Åhléns!!" eller
"men okej! var i hela friden köper man tandkräm!?"

Weeell, du fattar. Ska röja undan kaoset i mitt rum nu så att jag kan packa.

Ska packa för tvåååå veckor. Fatta, två veckor i en väska.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHA. wait for it ..
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAAHAHAHAHAHHA!!





Hohooo lisa söt kör en dålig smygfotning över boyfriens axel. Awesome girl!

Ska göra allt jag hittills bara tänkt fixa nu. Ha det awesome så kastar jag in något innan Europaaaaaa. WOHA!

RSS 2.0