kaos

Gah. Galen vecka. Galen dag. Typ det höhö.

Skolan har börjat bli mer och mer stabil, börjar vänja mig vid allt och alla och det är faktiskt rysligt (:P) skönt. Känns som att skolan håller på att bli lite mer än bara uthärdlig, mer än något man bara sitter av liksom. Lite nice sådär :)
 
Finally friday imorgon! Jag vill träffa folk folk folk och inte plugga ett skit på hela helgen! Mahaha, in my dreams liksom. Men still so awesome.



Är ruggigt (höhö) sugen på att göra något åt trasslet på mitt huvud, något som liknar detta. Är så snyggt så jag avlider lite grann, bara lite. Eller ok, MASSOR! Ge mig rubbet (höh igen) and I'll be a very very happy girl. Får se om det blir något av det ;)
På tal om att göra något, jag måste måste (!!!) köpa en iPhone nu! Verkligen nu, min är heelt lost och funkar aldrig. Gah!

Okej nu är det bara babbel här. Imorgon kommer myssläkt hit, länge sen ♥
Ha det underbart bra, hörs babes!

stresslife and i like it

Wihojhejha! Öh typ ja. Hej koffein <3

Hade nyss tyskaprov, GAH äntligen klart! Imorgon är det BTT prov och på fredag engelskaprov. Pheew. Nästa vecka är typ likadan om inte värre, gaalet! Men I like it! 

Ikväll är det dancy dancy så ingen update. Inte imorgon heller för en smart flicka (inte jag denna gång hehe) har satt datorförbud på mig typ varannan dag eller liknande, får se. Saaattee, inget från mig imorgon. Men ni dör inte, wont you? :)

Måste dra, har Scenisk gestaltning om några minuter. Improvisation jaa tack!

Ha det bra, hörs när det blir av höhö. Puss!

hej cappuchino

Har hon gjort ett skit sen hon skrev förra inlägget?

JA, om än väldig lite hehe.

Emiliat kom över för en låång stunds prat och jag drack cappuchino (hehe såg att jag skrev fel på FB, vem dricker espresso liksom (kräks)) för att pigga upp mig lite. Så äckligt trött, men nu finns det koffein i systemet mehehehehhehehe 8D (gnider händerna i extas och skrattar galet professors-skratt för mig själv).

Har faktiskt städat rummet lite också, vuxenpoäng! Nu är det bara att plugga lite höhö.

Ha det mys nu, snart kör vi igång med en ny vecka och den ska bli helt underbar va!

Fix the world up for you

Hej :)

Sitter i soffan omgiven av böcker!
Har varit asdålig på att plugga fram tills nu men det tänkte jag ändra på och köra järnet i någon timme.

Har varit väldigt oproduktiv idag hehe, drog på möte i morse men sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt i princip. Hm, måste lära mig komma igång fortare med saker jag ska göra! Just nu strömmar musiken ur högtalarna och jag är sjuuukt trött! Men energin brukar komma när man väl drar igång :)

Ha det bra så hörs vi senare.

oj hurry

Kläderna är på, sminket klart men håret är still kaos. Höhö, jaa nu kan vi snart åka!

Hade mysig lunch här med en anka som kvackade omkring. Kollade sönder på youtube, skrattade åt FB, väntade förgäves på Majs (grr) och bestämde temat "Rosa Prinsessor/Barbie" på hemliga saker lollo inte får veta ;) Majan, älska temat!



HHAHAHAHHAHAHAH
vi återupptäckte bilden ovan och grät en skvätt åt pervot (tog mig friheten att sno bilden hehe). SÅ HIMLA NÖJD HAHAHAHAH!

Nu är det bråttom, ska åka till Natalie där fest för brur väntar. Sen får vi se vad som händer helt enkelt! Ifall vi stannar där, ifall jag och syster tar myskväll, ifall jag drar vidare.. We´ll have to wait and see helt enkelt :)

Ha en bra lördagkväll så hörs vi!

sasasasaturday

God morgon! Eller ja typ morgon säger vi.

Sitter och äter frukost efter ett snabbt besök utanför Emilia dit hennes pojkvän äntligen kommit, fick finally meet the guy! Trevlig kille där höhö.

Fick höra nu (12.34) att det är klockan 13 som folk kommer hit på lunch. Nice. Jag har typ kuddränder. Mindre nice. Och alla mina kläder ligger utanför garderoben. Höhö, this will be intresting.

Ska springa och kladda på lite smink och kasta in kläderna. Och klä på mig lite vettigt, tror inte alla uppskattar sovkläder. Jaja vi hörs när saker lugnat sig lite. Fast Nilssons kommer så lugnt blir det inte höhö <3

Ha en bra lördag!


Lovely friday huh? <3

Oh gillar dagen.
Började med helt galen spårad grattning av bror. Läs, jag och syster hoppade omkring som mongon överallt och skrek "BIRTHDAY BIRTHDAY BIRTHDAY!!!!" klockan sju på morgonen. Älskar dig syster <3

Sedan sjukt lång skoldag bara fylld med massa invecklade lektioner, typ tysk grammatik i två timmar (!) och annat sjukt. Hade mördarhåltimme igen på slutet men den fylldes med Organisation och ledarskap-uppgifter som jag och Emmanuel krigade med, som dessutom köpte en kaffe åt mig. Thaank you och trust me, den behövdes hehe!

Och jag älskar fortfarande bilden, happyface.

Sen två timmars improvisation på teatern (som jag hade världens koffeinkick på hahhahaha, gälet), så sjukt kul! Älskar det, världens mysgrupp med massa små söta ettor som sitter helt rädda medans vi andra springer och skriker höhö.

Okej SEN hade jag 40 minuter på mig hemma att duscha, äta, torka och fixa håret, sminka mig och klä på mig. Helt sjukt, inte okej! 40 blev till 60 höhö och sen drogs det till LO för att träffa underbara människor. Saknar er, hinner ju aldrig träffa nu och det gillar vi INTE.

Nu ligger jag och syster och lyssnar på mysmusik. Älskar att avsluta veckan såhär, bäst evah.


Bästa låten på länge, hej höstmys :)

Jaaja, tänkte sova typ supertidigt ikväll eftersom det blev tidig hemfärd. Ska lägga mig och läsa något först. Mys <3 
Imorgon blir det fest för bror och sen mys på kvällen eller liknande. Låter awesome i mina öron!
Sov gott, dröm sött och ha det underbart så hörs vi.

har börjat fatta liksom

Hej!

Har haft en låång dag med galet mycket spår. Hej örfilar, labba ihop en liiite för stor rökbomb, minipingis i korridoren, facerape, och spotta kaffe över hela bordet. Typ. Okej, örfilen från mig på Beate var faktiskt inte med flit. It just happend under en sjuk Företagsekonomilektion. Höhö. Sort of.

I morgon fyller bruur år så dagen har också ägnats åt presentköp och inslagningar, är alltid lite väl överambitiös med sånt hehe. Helt sjukt egentligen, att slå in en present ska inte ta så lång tid som det gör för mig! Men schnygga blir de ;)

Har inte haft tid att skriva på ett tag, har fullt upp med skola, plugg och dans. Det är verkligen det mina dagar handlar om. Hur hinner folk ha ett liv? Det går verkligen inte ihop för mig, försöker verkligen hinna göra alla små saker som läsa något, kolla på någon serie, fika med en vän eller liknande men det blir panik med en gång då jag inte hinner med allt plugg. Inte okej liksom, vad hände med att vara social?

Nu börjar jag smått vad folk menar med att tvåan är värst. Men sen ska den också bli bästa någonsin :)

biff yeah!

Kom nyss hem från dansen, har inte tränat på riktigt på länge så den här veckan kommer flickan träna och bli biff woho!

Kom som sagt hem precis, hade en gaaaalet kul lektion street-jazz, och sen har jag bara suttit och stressat ner och läst lite bloggar. Nu ska jag in i duschen, sen sova som baara den!
(Hehehehe just det, keep reading HP ankbajs)

Provet idag i Scenisk Gestalting gick ganska bra ändå, hade håltimme precis innan som satt awesome! Imorgon är det först kort dag, köpa present till bruur och sen till dansen! Gaah älskart! Så sjukt kul, ska äntligen dansa ragga/dancehall igen. Tagga tagga! Sen balett så klart, glöms inte någonstans <3

Nu blir det duschen för mig. Ha det mys så hörs vi någon gång. Bless babes <3

Oh hej Göteborg, hej sommar <3

*sover sover sover*

(Okej egentligen sover jag så det här inlägget räknas inte.

Jag har varit så sjukt oproduktiv idag! Har ett stort prov i Scenisk Gestaltning imorgon och har jag pluggat? Neeej! Eller, om att bläddra igenom hälften av anteckningarna räknas så har jag väl det. MEN INTE OKEJ!
Det här året ska jag ju vara duktig, plugga i god tid och få awesome betyg! Hittills har jag faktiskt varit ganska duktig men nu har det gått ner igen. Bu på den!

Men jag ska bättra mig!! Okej? Nu har jag skrivit ner det här! Disciplin är det enda som gäller. Eh och på tal om disciplin, nu borde jag verkligen sova ...

Men imorgon, då du! Disciplin I tell you!

Åh titta vad jag gjorde innan (när jag satt och skulle plugga, grr)! Ett jättelitet kollage av en awesome sommar som nu agerar skrivbordsunderlägg också, mys att alltid ha på datorn! Bilder som är så sjukt awesome och representerar massa glädje. Like like like! <3

Icke-inlägg over!)

HAHAHAHAHAHHAHA JAG DÖR JAG DÖR

"inte okej...."

"Hahahaha åh, min katt bajsade precis utanför kattlådan (inte lite heller)
och sen råkade hon få bajs på sin strut när hon försökte krafsa över.
Ropade på pappa som tog hand om det, snel hest!
Jag: Känns det som att ha småbarn igen?
Pappa: Vadå igen?
(alltså okej.. det känns som att ni inte ska fatta skämtet och jag vill inte förklara heller,
egentligen, för det är så himla fult, men nu gör jag det ändå haha!
Han menade alltså att jag och mina syskon fortfarande var småbarn och
omg jag kan inte ens skriva förklaringen utan att asgarva, ofta jag sitter och
förklarar ett inte ens så bra skämt???? Low moment in my life haha....)"


HAHHAHAHAHAHHA ANNELI!!! JAG DÖÖR!!! Precis sånt här humör är jag på nu hahahhahahha!! 
HAAAAAAAAAAAAAAAHAHHAAHHAH (asgarvar inombords)
Varför ank, varför?
HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHA!!
Här hittar ni det och allt annat sjukt hos anks hahaha!


hahahhahahha ... HAHAA kan inte slutaa

Noo. Är på sånt där gaaalet fniss-humör då jag smågarvar för mig själv åt allt jag kommer att tänka på. Haaahahahhahahhahaha ingen bra komb med miljoner läxor. Hahahhahhaha fnissar sönder åt alla bilder, inlägg och eh ALLT som jag ser. Det är inte kul det är inte kul det är inte kul..

HAHA!!

neeej nej nej nej

No noo! (läs inte ifall du inte läst harry potter)

1. Harry Potter 6 - DUMBLEDORE DOG!!!! Det var sjukt hemskt fastän jag visste det och hade sett det innan, VARFÖR HIMLAÄCKELKRÄLVIDER-MALFOY!?!?!?

2. SD? No no, no freaking way!

Nej nu sover jag innan mer skit händer. Grrrrrrrrrrrr!!!!!


ibland behövs det liksom.

Sitter här i soffan i mjukisbyxor, har läst HP den senaste timmen och pluggat en del. Orkar inte göra nåt idag men plugga måste jag. Ska skriva en uppsats om Adam Smith nu, woho! Äh, bara att börja och sluta dra ut på det.

Det är jättesällan jag har sådana här dagar, dagar då jag går utan smink och utan planer på att göra något. Vet inte om jag tycker om det riktigt, tror jag måste lära mig att gilla det. Sure, skönt att ta det lugnt men det skulle räckt med typ max två timmar för mig hehe.

Ska njuta av lugnet och mentalt förbereda mig (haha!) för en galen vecka i skolan med prov, uppsatser och debatter.

Ha en skön söndag, vi hörs!

gratefulness

Jag har så underbara vänner. Det är inte klokt, hur fina människor finns det egentligen?

Jag och Sara drog till Gränby där vi köpte två jäääättefina glasburkar och fyllde dem med typ hundra kilo choklad. Helt galet! Vi köpte choklad (det mesta i lösvikt!) för över 200 spänn! Justina och Carro har nog för några år nu hehe.

När vi skulle ta oss från Gränby till Carro failade vi sönder. Först vänta en halvtimme på bussen till stan (det började sju, klockan var då sju hehe), sen vänta en kvart på stan, sen åka hela bussresan FÖRBI där vi skulle gått av ända till ändhållplatsen, sen vänta där i en kvart igen för att sen åka tillbaka, och när vi äntligen kom fram så var det ungefär 3 km promenad som väntade i beckmörker mitt i skogen. Myysigt huh!? Men kvalitetstid kallas det visst då, så vi löste det ganska bra ändå ;)

Festen var mys och spårad. Massa människor man inte träffat på ett tag och allmänt skönt folk. Det var Alice i Underlandet-tema obviously så drinkar och cupcakes hade namn som "Galne hattmakaren" och liknande grejer. Oh fick också se en kortfilm från Atridersagan jag spelade i, i våras. Gah hej nostalgi!
Nu ska jag lägga mig och läsa HP, som jag egentligen gjort sen jag kom hem (help, addicted tjej) och sen sova väldigt länge! Hörde att det var film hos Jocke imorgon men jag måste verkligen plugga, lite trist att missa.

God natt babes, sweet dreams!

saturday here you are


bilden har nada med inlägget att göra, bara lite mys europahäng <3

Har haft en ganska skön lördag so far, har haft kvalitetstid med syster som dissade planer och köret för att vara med mig (heh inbillar jag mig iaf <3). Jag har
-hör och häpna- fixat klart mig för kvällen och jag är inte stressad som bajs för det finns gott om tid! I know, det har typ aldrig hänt förut! Började i god tid hehe.

Jaja, nu ska jag snart åka till stan och träffa Sara, vi ska köpa presenter till brudarna som har fest ikväll. Vad köper man till någon som fyller 18? Okej, nytt problem hehe. Äh vi hittar på nåt awesome!

Sedan är det party all nigh long! Passar perfekt, behöver lite fest hehe.  

Ha en underbar lördag, WILD AN CRAZY WOHAA! (<3)

oh those summernights

Länge sen jag skrev ett nattinlägg här!

Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag och fryser medan katten snarkar i sängen. Mys <3

Kvällen innehöll lite möte, lite GALET skönt häng, lite spårad shopping på Ica, lite bilfärder och lite Valkyria. Haha, under kvällen kom vi på att det var Elin, Elin, Emmanuel, Emanuel och jag liksom. Inte okej, värsta femte hjulet! Alla hette samma sak, alla började på E, alla är knäppa .. eh well, you know those things!

Jaja, när filmen var sedd (ofta vi tittade på värsta hemska filmen egentligen. Inte okej, alla blev helt low efter grr) så var Emmanuel snällast ever och körde hem mig. Bäst med vänner med körkort (och bil!! GAH crazy), guldstjärna på den ;)


Wohaa hittade massa europabilder igår <3 Jag och en Markys någonstans i Europat.

Nej nu ska jag sova sönder. Första gången på några dagar jag får sova ut! Seriöst, de senaste två nätterna har jag sovit kanske 6 timmar eller mindre per natt. Är det okej eller är det för lite? Jag smådör lite om jag sovit mindre än 8 timmar, eller min kropp börjar typ kollapsa. Jaja, får ta igen det nu då :)

Sov gott, bless <3

FREDAG!!

Gah, hur snabbt gick inte veckan!?

Sitter med blött hår och är redan sen hehe. Ska dra till lo snart snart (när håret är torrt heh) och sen blir det filmkväll med Elin (kommen från Frankrike!), Emmanuel och Moises och säkert fler. Åh har haft underbara dagar, älskar hösten!
I onsdags var det balett (<3) och igår var jag och Lisa på teater! Såg "33 variationer" på Uppsala Stadsteater, galet bra! Hade världens mysfika/middag på Waynes innan, like that :)

Jaja livet flyter på med plugg, dans och vänner. Gillar´t! Imorgon blir det stan och på kvällen partyy! Schnygga brudar fyller 18 så det blir kung!

Ha en AWESOME fredag nu, I will :)) Bless <3

fall <3

God morgon! Länge sen jag orkade skriva ett morgoninlägg hehe, sorry for that!

Skrev klart hela engelskan igår och jag blev så sjukt nöjd! Skrev om den några gånger, skrev om, rättade till och allt sånt där. Till slut blev resultatet awesome, länge sen jag kände så över en uppsats eller liknande.

Idag har jag som sagt årets första sovmorgon, wohaa. Ska dra till bussen snart, måste bara klä på mig först hehe. Slutar tidigt också, happyface! Ska plugga klart allt jag hinner då, sen dra till dansen! Funderar på att skita i Raggan pga ryggen (baletten kommer jag gå på ändå hehe <3) för då har jag lite mer tid på mig. Jaja får se vad som händer.
Måste gå nu i vilket fall, ha en underbar dag :)

DET ÄR JU TISDAG IDAG!!!!

Hahahha söta Manne (annars kallad Moises)! Kom heelt överlycklig imorse - "DET ÄR JUU TIIISDAG IDAAG!" Well yeah? Det var tydligen snart helg haha <3

Har haft en braa dag. Dock har jag suttit här alldeles för länge och gjort alldeles för lite. Men ändring på den nu. Ska plugga sönder fram till kl. 20, sen pausa en stund och sen plugga igen. Oh btw, har årets första sovmorgon imorgon! Woow, i know! Har ingen Organisation oh Ledarskap, det är lite crappy men värt sovmorgon.

Är inte på dansen som börjar nu (obviously heh), kärringryggen är svinjobbig och åker jag till dansen kommer jag att dansa så förnuftet fick ta över en stund. Imorgon tänker jag vara med hur skit jag än mår, har ju balett då! <3


Ska ta tag i engelskauppsatsen nu.
Ha en underbar kväll :)

YES BOX!

Har varit så sjukt awesome! Har gjort klart Organisation och ledarskaps uppgiften till imorgon och nu är jag nästan helt klart med Geografin som är till nästa vecka! AWESOME ELLER VAD!? :D

Hör oroväckande fniss och skratt från köket där familjen sitter och tittar på något. Upprepande meningar som "Ååååh vilken söt HAHAHHA!", "KOLLA VAD TJOCK HAHAHHAHA!" och "HAHHAHA var hon verkligen sådär tjock när hon lärde sig gå". Börjar undra lite, särskilt när de ofta nämner mitt namn .. Oh man ..

Jaja ska sluta plugga för idag och lägga mig och läsa Harry Potter! Happyfaaace, lånade sexan och sjuan av Natalie igår, woho! På engelska dock, har hittills läst alla på svenska. Meen det går säkert bra, vill börja läsa med en gång!

Ha det underbart så hörs vi imorgon. Bless!


Kul med folk som roar sig själva liksom

Citat Emilia:
"Spott på ditt fönster.. tår i ditt fönster.. EUWW!!"

Man ba jaha? Hehe <3

freaking hål

Ännu en håltimme. Grr. Neej då, happyface på dagen! <3

Hade idrott imorse som jag inte kunde vara med på pga kärringryggen. Sedan skulle vi gå tillbaka till skolan och det ööste ner. Hej då smink och hår </3. Vi kom då fram till att handtorkblåsgrejerna (!?) kan användas till mycket hehe.

Ska dra och göra något vettigt nu. Eller nåt, känner mig hyfsat rastlös. ÅÅH ordbajs bara, vet inte alls vad jag ska skriva om.



Älskar stil och hår. Ja tack liksom. Nej men vi hörs, har noll att skriva om. Puss

Sunday babe

Gårdagkvällen var som kulturnatten brukar vara, smått överskattad. Men det var mys att hänga med Jocke och Josefin en kväll, ses för sällan huh?

Har precis ätit familjemiddag, händer ganska sällan här så det var obligatoriskt att vara med hah! Ska ta tag i plugget nu, har en del framför mig så det är bara att sätta igång.

Det har varit ganska dålig update i helgen, har inte haft alltför mycket jag velat skriva om. Mår jag inte bra skriver jag hellre inget alls liksom, ganska förståligt. Men nu blir det bättre! Ny vecka, nya möjligheter.

Ha en bra söndag så hörs vi :)


Kulturnattkattskattmattsattchatt

Kom hem för några timmar sen. Hade varit på en sjukt mysig brunch hos Matilda, the awesome and only. Vi blev till slut 38 tjejer (!) som krigade om croissanterna, american pancakes, jordgubbarna, vindruvorna, sconesen, frallorna, juicen och sedan fikat. Så galet värt och detta i världens drömhus. Att gå in i Matildas hus är som att gå in i en katalog, and i love it!

Har sminkat mig, ska fixa håret lite (haha har en afrodag igen. not cool, hej fågelbo) och typ klä på mig. Sen blir det att ta bussen in till staden och Kulturnatten. Inget speciellt planerat, känns lite överskattat med hela grejen och Uppsalas alla fjortisar som dricker bort sig. Meen jaja, det blir nog kul att träffa lite skönt folk :)

Ha en underbar lördagskväll, hörs babes.

död åt håltimmar

Seriöst.
Håltimmar. Är . Inte . Okej .
Har hål till halv fyra (klockan är 13.51, kill me) och jag har redan suttit här i datasalen i en halvtimme. Grrr.
Alla bloggar är kollade, fb är kollad tre tusen gånger och såklart händer inget eftersom alla smarta människor har lektion eller har slutat.

Meeen inte jag. För jag tänkte plugga. HAHA tänker du. Yeah, kind of. Borde ta tag i den där uppsatsen nu men jag vill inte. Okej skitsamma, får göra den ändå. Annars kommer det sluta med att jag drar ut och hittar andra loners med håltimme och slösar sönder den 1,5 timme jag har. What to do.. I-landsproblem är inte okej :(

(skicka en tanke av kärlek nu va. hehe, darlings? <3)

oups heh

Crazy things day.

..vakna och sitta i bilen en 35 minuter senare.
..få läkartid på typ en sekund, samma dag.
..åka hem en sväng en kvart innan lektionen börjar för att göra inget vettigt alls.
..missa VÄRLDENS DEBATT (obviously) som ägde rum när en annan var hos läkaren.
..Emmanuel som kommer helt random med ett körkort i handen.
..nk-lärare som babblar bort en hel timme. VERKLIGEN babbla bort en timme. 
..däcka i två timmar och vakna med en okänd filt på sig och undra om man har missat en hel skoldag.
.. typ.

Well, ska sova sönder nu. Slösade en timme på fb igen, en timme jag kunde sovit (gråter blod). Grr, måste sluta låta tiden försvinna sådär va! Har tusen saker att göra imorgon saattee ingen vidare update på den.

God natt, ha det sjuukt bra nu little frogs.

humöret går ner och upp och överallt

Nej men hallå nu måste jag sova, tidig dag imorgon igen som vanligt.

Hade en awesome dag och samtidigt en skitdag. Hej humörsvängningar eller nåt (kärringvarning..?). Hade galet många awesome stunder, en av höjdpunkterna var baletten!



Ja ja ja ja JAAAAA :D Jag har börjat dansa balett, äntligen, och jag älskar det! Trots att jag har dansat galet mycket och massor olika stilar så har jag aldrig tagit lektioner i balett men nu så! Hur kan jag ha missat balett egentligen? Det är så underbart så det finns inte! Styrka, smidighet och det är så galet vackert. I´m in love babe!

Jaja nu måste jag dra. Fastnade på fb lite för länge (, hjälpte mitt facebookförbud egentligen!?) så nu ska happy tjej sova.

Sleep tight darlings.

BRÅTTOM GAH

Har tydligen ap-bråttom nu. Ska byta om, slänga ner träningssaker i väskan och kuta till bussen. Har galet med grejer att göra ikväll också så no update babes.
Höh jaa OJ vad ni kommer sakna det. Typ dö av längtan. I know, it´s tough. Jaja gör ert bästa för att överleva så kommer jag imorgon.

Pussen

pms-väder grr

Vad händer liksom när man klär på sig sjukt mycket för att inte frysa arslet av dig!? Hundra grader och sol, say whaat?

Skulle egentligen varit i Sthlm nu på förhandsvisningen av en film (haha YES vad cool och viktig jag låter!) men det orkade jag verkligen inte. Drog till stan med Nelly efter en kort skoldag men efter någon timme så sa kroppen nej. Nehej liksom?

Ja men det är väl bra antar jag. Har en sjukt galen vecka framför mig, bra med en dag ledig (: Har en gaaalet lång dag imorgon (går åtta till halv sex, vem är kaxig nu vava) och sen har jag dans. Men det kommer bli så awesome så det finns inte!

Åh anmälde mig btw till två till danser igår kväll! Är uppe i tre nu, skulle lätt ta en till om tiden fanns hehe.
Nej nu ska jag göra något awesome. Och viktigt, så cool som jag är.

Ha en bra kväll babes!

sun-sun-sunday

God morgon!
Vaknade för en stund sedan och har ätit frukost nu, och hej höst ute! Älskar det <3

Gårdagen var ju a to the wesome! Började hemma hos Elin (dock utan elin..? wierd girl) dit alla kom och sedan drog vi ut i någon timme.
Huur mys att sitta ute med underbara vänner, under stjärnorna och fullt med mysbabbel när det är så där småkallt att man sitter och kramas hela tiden?
Typ såhär mys!

Sedan drog vi till Lisa och fortsatte kvällen där. Oh i like my friends, ni är awesome! <3
Hehe var i ett konstant lyckorus hela kvällen, tror inte någon fattar hur glad jag blir av skor. Det kan verkligen vända en hel dag, galet!

Idag har jag och syster planerat in en mysdag, så hej då smink och hej raggsockor.
Åh vad jag älskar hösten!

Underbara höst, underbara lördag

Åh har haft en awesome sjukdag.
Den fortsätter snart ännu mer awesome så jag ska inte skriva för länge. (Sa att jag skulle komma till Storvreta sju-halv åtta. Elin trodde mig inte, hon sätter pengar på senare än tjugo i åtta. Nu ska hon få mahaha)

I morse ryckte Lollo upp mig. Hon hade fått en impuls (ligger i släkten..): hon skulle gå i second hand affärer!
Snäll sjuk lillasyster följer med, med det lilla faktum i tankarna att jag hatar second hand. Inte de coola grejerna som alla hittar, utan sakerna jag aldrig hittar. Grr på den liksom. Men jaja.

Det slutade fleeera timmar senare med att jag faktiskt hittade en tröja! Hör och häpna. Hon hittade såklart massor med saker, good job sistah! Sedan drog vi till stan, köpte mina drömskor <3 Har kollat på dem typ tre gånger och haft småångest men nu du! Mahaha, they´re mine! Plus massa mysiga knästrumpor och andra kul småsaker.

Åh underbara hösten är här! Halsdukar, tumvantar, höstskor (!!!), gula löv, vintersolen, mys, chai-latte, raggsockor, kramar, knästrumpor..

Ska snart åka vidare till folks, kommer bli awesome! Saknar Jocke the man, har inte setts på äckligt länge. Not cool man, just not cool. Men ikväll bler det reunion eller nåt. Jaja ska sluta babbla, måste ju se till att Elin förlorar lite pengar nu ;)

Ha en galet bra lördag, bless people! <3

sleepy yes




(hahah kolla underifrån-photo! ville få med slottet på bilden, asnice så tänk inte på dubbelhakor huh?

HAH! Kollade igenom lite bilder på pappas dator, dessa förra sommaren i Tyskland. Hej liten_tjej_93 hehehe.

Jaja, har pluggat lite tyska men jag går allvarlig och lägger mig nu.Tänker vara frisk imorgon!
Ha det awesome, imorgon är det ju fredag babes! Många kramar, bless <3


gahblabla

Kom hem för ett tag sen, gnällig sjuk och ont överallt, efter en lång dag i skolan. När mor körde hem mig fattade hon vinken efter en kvart av gnäll om hur dåligt jag mår och körde in på Ica. Brownies är bäst, tack mam <3

Bleh, kan inte dansa idag :(
Har pajat ryggen och går på tabletter. Ingen aning om vad som hänt men ont som as gör det. Och jag pratar som en 14-årig kille, en hes sådan.
Meeen, kom överens med mig själv (heehehe) att jag inte skulle vara en himla negativ tjej här på los blogg också. Jaja, what the heck. Min blogg, mitt liv.

Nu går spotify varmt igen, orkar inte ens sätta på en film. Not cool! Ska försöka bli frisk till imorgon, har roligaste dagen då! Första lektionen med Organisation och ledarskap, så himla sjukt skön grupp. Fick Elina att byta också så nu är vi sex personer, awesome! Går till halv sex, har drama sista lektionerna (happyfaaaace).

Nu ska jag och mina i-lands problem dra och göra något vettigt. Typ bli frisk. Ha det bäst så hörs vi!

allmänt awesome..?

Är det bara jag som har typ en "blogglista"?
Ungefär en ordning man kollar på bloggarna man följer. Eller jag har två, tråklistan och roliga listan då jag kollar på den tråkiga först. Tråklistan är inte trist i sig, bara att den andra är lite mer intressant att följa hehe.
(Sidetrack: Nös och dog av smärtan som uppstod i min träningsvärkiga nacke! Not funny.)

Hah det värsta är väl egentligen att min blogg ingår i tråklistan, not cool dude! Får försöka bli lite mer awesome eller nåt, jobbigt att inte digga sin egen blogg liksom.

Jaja kom hem från dansen nyss och jag är sååå glad! Har hittat rätt, hittat hem. Kände mig så off på dansen förra terminen. Ville inte vara där jag var, inte göra det jag gjorde. Behövde ombyte vilket jag får den här terminen.

Åh det här året kommer bli så bra!

(och jag saknar min vän facebook igen .. :( we were like SO TIGHT!)

FÖRSTA SEPTEMBER!

Gaalet, hur fort går inte tiden egentligen!?

Har inte så mycket tid nu, ska hinna plugga lite, byta om och packa massa skit innan jag ska till dansen. Åh älskar den här veckan. Hade så äckligt mycket träningsverk idag att jag smågrät på insidan när jag skulle kramas, MEN jag älskar det ändå! <3

Hade skönaste dagen idag förresten! Började 8.00 med att göra dockor på Pedagogiskt ledarskap (yes, jag ska byta hehe) och till slut slutade jag 11.35. Niiice! Drog till stan med sköna brudar (Fick värsta lyckoruset av att jag köpte ett lim. Seriöst, ett LIM!?!?) och drog en långfika. Mys babes!


älska denna flicka; håret, kläderna, everything!

Tack ankolos btw, facebook-listan räddade mig pyttelite. Nu behöver jag inte dö idag :))
Alla mina tuusen läsare kan ju kolla in hääär --> http://annnelis.blogg.se/index.html för att se min prins och räddare (orka bädda in liksom höhö) i nöden. You´re awesome!

Nej men nu måste jag gå! Måste snart springa till bussen, hurry hurry.
Ha det AWESOME, let´s daance darling!

RSS 2.0