ice and fire





Duuudes. Hur länge sen var det inte vi hördes? Sjukt himla länge sen. Har saknat er lite. Men bara lite.

Vår och försommar har hänt under tiden, CarolineLundh har slutat blogga och jag bodde på min matta igår. Bra resumé darling, bra där.

Hoppas ni mår superduperfint och tycker livet är himla bra. Jag lever i skolan och i mina böcker nu när teatern är slut. Har 14 stora prov och uppsatser samt tal fram tills skolavslutningen om fyra veckor. Och vet du vad? Jag ska freaking klara av det!

Lekte fashion idag med en stor Clas Ohlssons-kasse på stan och läste en dikt igår. Och köpte Dear John. Den är mysig. Ska gå och äta en macka nu och göra något vettigt. Det är mysigt med nattfika.

Puss!

underbara vår

Jag är så stolt! Så stolt över mina vackra, fina, dumma och fula (höhö), och alldeles alldeles underbara vänner.
Fina ni, snela hestar <3

Fixade denna dag med att bli frisk frisk frisk, kaosa till bussen och på stan, insupa solen, grilla galet mycket korv och bara vara bäst. Årets första grillning untz untz, and we like it! Finaste sötaste vänner har man också, ni är himla dumma i huvudet (THAT´S LOVE BITCH) och jag tycker sååå mycker om er. Stor blöt puss!

Imorgon fyller min papi massa år och det firar vi med en supersnabb lunch så bror hinner vara med hehe. True love.

I brist på (anständiga) bilder från kvällen får ni totally kopierade bilder från Annelis blogg från cykelturen och picknicken för någon dag sen. Massa awesome!


CYKLA!!!


Glad tjej skjutsas.


Hela picknick-skaran! Skön-t.


Fina fina systrar drar till med fina poser <3


Cool sis!


Höhö här började det gå utför. Ropade "move that bus!!" och knuffade iväg Anneli nedför kullen. Love <3 

Nu ska jag snart sooova. Puss fina ni! <3

(PS. Har hittills i år redan fått över 7 myggbett. Bara två fick jag ikväll. Vad är det med myggorrrr och mitt blod!? STOP IT GUYS! Enough is enough. Ska . Bara . Klia . Lite . Till )


lite borta sådär

Nu borde jag totalt vara frisk. Vaknar helt borta fyra timmar senare av mami som frågar om jag inte borde försöka äta lite. Somnade alltså tre och vaknade sju. Hur hände det? Jag minns att jag tänkte titta på film...

Haha det sista jag kommer ihåg från mitt sovande tillstånd är att jag drömde helt seriöst om hur jag öppnade den perfekta avocadon och skulle gröpa ur den. Måste väl dra iväg till ICA snart och köpa nya hehe.

Bra val att stanna hemma idag, är fortfarande borta som sagt. Ska försöka äta lite, hörs!

Uschi

Min mage är inte riktigt överens med mig nu. Den säger "hej jag vill kräkas på allt som rör sig." Nu vet ni det hoho, have fun!

Har haft det sjukt bra, både med fest, bio, släkt, fika, luncha och sol! Idag hände lite IKEA, picknick, nya converse (<3) och nu typ magsjuka. Kul-t. Kan inte äta något så det blir en tidig läggning - nu.

Puss, ut i solen fina ni!

sista dagen <3

Mitt liv ligger just nu i en konstig balans mellan teaterföreställningar och avocado!?

Älskar det i alla fall, kan inte tänka mig något bättre. Har fått en andra underbar familj nu i några månader. Det konstiga är att idag har vi de sista föreställningarna. Vad ska jag göra sen?

Äsch det får bli en senare fråga! Har precis bakat en enorm sats med chokladmuffins som surprise till my little fellows borta på V-dala.

Ska göra klart det sista nu, wish me luck!

taggtagg nu

Åh vad jobbig jag är. Jag älskar att vara brunett. Älskar älskar. Men nu jag saknar mitt blonda hår. Typ fyra månader senare hahaha.

Just det.
Premiär igår. A W E S O M E N E S S . Vi hade två föreställningar igår och den andra gick utan tvekan mycket bättre. Älskar det! Pappa och Sara tog massa bilder som ni nog snart kommer få se wiie.

Första föreställningen idag blev inställd pga publikflytt så jag fick sova! Eh heh ska vara där om två timmar så jag borde gå och duscha nu. Två föreställningar klara, tre to go!

Puss!

This is it.

Händerna skakar. Har sovit med en stor stressklump i magen hela natten ("natten" som var ca 6 timmar). Kan inte äta något. Tittar på klockan varje minut. Får oförklarliga vredesutbrott på oskyldiga familjemedlemmar. Försöker hela tiden tänka steget före och ends up med att trassla ihop hela huvudet.

This is it. Idag är det premiär. Jag kunde inte varit med oförberedd och jag kunde inte förbetett mig mer.

3 dagar kvar.

VET NI VAD ELLER!?

Vi har en trailer. Nu finns det ingen återvändo.

V-dala nation
12-14 april.

dagar.

HEJ!

Oj vad länge sen det var vi hördes, sinnes. Massor har hänt sen dess, men mest av allt - rep!
Har repat nu från morgon till kväll varenda dag, med undantag för timmarna jag var i skolan. Men idag är jag -höt och häpna - ledig! 3 dagar från premiären, leeeskigt.

Så, vad gör nu alla ni tisdag-torsdag 19.00? Jo, ni infinner er på V-dala nation med en biljett i handen (som ni beställt på 018-489 80 80 för 50 kr) och avnjuter en helt underbar dramatisk teaterföreställning vid namn INGEN SER ´EN, men jag finns!

Sooo my little fellows, you´ll be there, riiiight?

Har annars haft underbara dagar! Så mycket underbart har hänt så det inte är klokt.
Igår kväll till exempel vara bara awesome. När vi hade slutat efter repet mötte Markus och Josefin mig och Lisa i cafeterian. Där satt vi i någon timme och pratade så himla mycker bra skit så det finns inte. Sen hamnade vi i korridoren med pizza, cola och armhävningstävling. Älskarrr!

Idag ska jag fixa klart allt sista med kostymerna, ska bland annat sy hela min kostym! Kul-t. Men så värt det! Sen vill jag träffa underbara människor om tiden finns. Fast först ska jag äta och sega mihihi.

Puss alla fina!



Wiie det kommer bli så GRYMT!

RSS 2.0