Hej

Jag får tydligen inte klaga mer hemma för att jag är sjuk (va liksom!?!?) så nu får ni läsa. Hah! Har mått skit hela dageeeen, vaknade och höll på att spy. Bra start på dagen eller!?!?!? Sen (just det, glömde säga att jag typ inte sovit något heller) åkte jag iväg på dansträning och det var det duuuuummaste jag gjort. Kom hem för en stund sen och ligger så utslagen på sängen att jag inte orkar röra mig. Önskar att jag hade HP att läsa men jag läste ut den igår. Uhu uhuuu. Så, nu borde jag gnällt färdigt hah. Vill gå ut och lägga mig i hängmattan men kräääk. Okej inget vettigt här MEN JAG HOPPAS ATT NI HAR DET BRA BARN!! det gick inte att inte låta ironisk där men jag hoppas faktiskt det! Nej nu tänker jag sova och sen försöka äta något. Puss!

Hej fina.

Sitter nyvaken i sängen och solen skiner utanför. Visst lät det mysigt? Vilken himla underbart bra dag det här kommer att bli!
De senaste dagarna har spenderats på EK och det mys.
Har gjort massorrrrr med glass och det fortsätter idag och imorgon. SÅ KOM OCH KÖP GLASS AV MIG!!! Jag är snel och gör stora glassar hehee.


Titta vilken O-ER-HÖRT charmig bild jag systrami tog igår när vi satt och åt lunch. Fast våra bilder brukar pretty much se ut så tydligen ehehee.


ph. by me (kanske onödigt att säga...?)

ÅH FÖRRESTEN! Jag hittade foccachia igår! Det revolutionerade mitt liv, saknat det så himla mycket <3<3<3 Och så drack jag en cappuchino igår runt 22 när andra glasspasset började, vem kunde inte sova när hon kom hem?

Well, det är EK det!! Samt allt bullshit, känner att det inte finns så mycket vettigt att skriva om haha.

Nej men nu går jag ut och lägger mig i hängmattan och läser Harry Potter och Fenixorden! Ååååh det var så länge sen jag läste den att jag glömt bort vad den handlar om, så himla underbart att återupptäcka allt igen.

Puuuuss barn.

Utøya

Hej igen förresten. Ligger i sängen och ska sova, men gick än en gång in på nyheterna och läste om Norge. Måste bara nämna det, vill inte låtsas som inget och köra på, även fast jag vet att typ ingen läser det här och att det inte kommer göra någon större skillnad i världen. Men det gör en skillnad för mig. En skillnad, från att gått omkring och uppdaterat nyhetssidor varje halvtimme, sätta på nyheterna på varje TV och läsa alla bloggar där offren skrivit om händelserna med egna ord, till att kunna försöka få ett grepp om situationen. Reda ut saker och tänka realistiskt. Men ändå finns det inget realistiskt med detta. Det finns inget realistiskt i världen med att gå runt bland barn och ungdomar, komma och låtsas lugna och inge förtroende, för att sen personligen skjuta ner över 80 människor. En efter en, släcka liv efter liv och sen dessutom skratta och utge segerrop för varje skott? Jag har de senaste dagarna gått äcklad. Haft en känsla av att vilja spy. Han är en man, en son, ett barnbarn, en vän, en kusin, en arbetskamrat. En man gjorde detta, en vanlig människa som gett ordet "mördare" en helt ny betydelse. Jag vill inte gå och ständigt ha det i bakhuvudet, men det är för nära för att kunna släppas. Gud, förändra hans hjärta och ha nåd med hans själ.

Assååå snyggt eller!?

ALLTSÅ KOLLA HUR BRA VÄN JAG HAR!? Alla ansökningar om bloggdesign går genom mig. Hon är dyyyyyr.

Haha skämt åsido, men så himla skönt (!) att slippa alla fula ränder. Finally <3

Vet inte vart jag ska börja berätta om mitt liv (ooh dramahgirl!).
Har jobbat en vecka i Stockholm och haft det underbart, hängt lite mer i Stockholm, haft jättefina sommarkvällar med vänner och underbara, fikat tusen gånger, shoppaaaaat, än en gång färgat håret, tittat på blixtar under sommarnätter, varit på roadtrip till Gävle, försökt behärska skype, varit med ännu mer vänner, frossat i Harry Potter (ÄR INTE SISTA FILMEN HELT HIMLA UNDERBAR? <3) och använt alldeles för mycket versaler haha.


Hittad på en busshållplats. Det bästa jag sett i mitt liv, ungefär.


Regniga dagar är mys ändå.


Vi slet hårt för att vinna över äckel-getingar.


Och har träffat snygga människor.

Måste börja ladda över lite fler bilder från telefonen kanske heheee.

Sommaren är långt ifrån slut, jag har redan lite höstpanik och tänkte klämma ur det bästa av det bästa som går att få fram ur den här sommaren. Och oj vad kul det kommer bli!

Kul att jag ska upp tidigt imorgon. Puss.

ph. by me (plus främling på stan)


Blogg under ombyggnad.

Hej på er alla snygga bloggläsare!

Elin heter jag och är bloggkvinnans kompilikompis. Darlingennn har länge velat göra om sin design på bloggen så jag tänkte nu hjälpa henne lite med det. Så under tiden nu medans jag fixar med det kan det se ut lite hur som helst här på denna blogg. Men sen så... jag hoppas att både ni och hon ska bli nöjda med resultatet :).

Fred ut!


Det gick snabbare än jag trodde. Hoppas ni är nöjda ;). Lite små fix lär tillkomma om bloggerskan har synpunkter, men annars är jag done! :)

I stockholm !!

Aaaaah panikinlägg!! Måste skynda medans ingen ser mig för här ät det jobba jobba jobba hela tiden som gäller! Men kg klagar icke, pengar är alltid bra. Kunde alltså haft det värre - är ute i solen och målar och snart ska vi över till någon granne på bullfika wiie. Puss på barnen!

Workin'lady!

Hej dåååå barn! Nu åker jag tillbaka till stockholm, denna gång för en veckas hard work! Haha vem försöker jag lura förresten, klart jag kommer uppdatera! Hoppas hoppas på fint väder för nu ska jag vara ute och måla (plus att jag vill bli brun ehehe)!!! Sitter och äter hämtpizza i bilen med syster, så glammiga är vi! Awesome att jag ska få jobba med systeryster, vi har kommit överens om att inte bråka massa ehee. Ha det fint så hörs vi! Puss

The big day for the biggie!

BILDBOMB!!

Hihi hej barn! Har haft en jättekul dag och självklart får ni också vara med och dela den. Snäll tjej! Detta är alltså min och Lovisas studentpresent till flickan Marianne såååå GRATTIS!

Bildtext kommer under varje bild.


Dagen började med en (som vanligt?) kaos kidnappning av Marianne (med massa hjälp av Anneli)! Lite dans på centralen och vink-vink till alla hehe.



Något skärrad men snygg, sekunderna efter ögonbindeln rykt. Fika dukades upp på tåget och vi berättade LITE om vad dagen skulle handla om.
Temat var alltså "The big day for the biggie" - hon skulle bli vuxen och genomgå fyra olika stadier i vuxenlivet. Allt med fotografering, belöningar och regler.


Första steget i vuxenlivet var karriären, och första utmaningen var att tjäna pengar!


I fontänen hittade hon ett par glasögon som hon sedan sålde (hahahahaaaaahaha) till en snäll kille och fick massa pengar!! Hon fick då en ledtråd till dagens slutliga mål!
Första ledtråden var godisbjörnar

Ååh nu får ni också vara med och gissa på vad det slutgiltiga målet var! Go for it guys!


Andra uppgiften i karriär-stadiet var att skaffa ett lämpligt fordon. Här har vi den glada gåsen i sin rulltrappa!
Andra ledtråden blev 17 center-godisar, samt en remix av mig och Ank på "17 år". It´s getting closer guys!


Detta ledde vidare till nästa stadie i livet - familjen! Först var hon ju tvungen att hitta en man. Här kysser hon sin äkta make Hubert.
Tredje ledtråden var en påse Zoo-godisar!


Hehehe på det fjärde uppdraget fick vi ingen bild för hon var så himla snabb, så här är vi - Majans angels!
Det fjärde uppdraget inom familjen handlade självklart om att skaffa barn, eller i det här fallet att döpa ett barn.
Marianne gick tillväga så att hon gick förbi ett lyckligt ovetande barn, "råkade" stöta till honom och mumlade lite tyst "Plingesson".

. . . . . . . . . . . . . . . . .


HAHAHHAHAHHA! Torkar tårar ur ögonen - va!? Jaja, it´s your kid ...


Den fjärde ledtråden flickan fick var ett paket Mums-Mums. Dundundunduuuuuun. Spännandee.

Har ni listat ut det?



Självklart var det Allsång på Skansen vi skulle till och se Veronica Maggio! Smaaaaart va? Glada tjejer efter en lång tur på stan!


Väl inne på Skansen gebomgick hon den tredje fasen i sitt vuxenliv - medelålderskrisen! Därav mums-mums skylten till Måns hahahha, underbarrrrt.


Ni kanske inte ser det men långt där framme (tack vare vissa mummel mummel) är Veronica Maggio!!!!! Star struck? Nej nej...


Mellan alla små regnskurer kom finaste snela regnbågen fram klapp klapp!


Ehehehe varför behovet av att gömma sig bakom skylten...?


MUMS-MUMS!!!


Kooool kille det där.




Sjuukt trötta MEN ACK SÅ GLADA gick vi därifrån. Hopphopp.


ph. by me
Sista perioden i vuxenlivet är ju självklart pensionen! Vi fick aldrig till något vettigt uppdrag men hela bilvägen hem pratade vi om gamla (kaos)barndomsminnen så vi fick absolut med den biten också!!

STORT GRATTIS till studenten Majs. Du är värd allt kaos i världen!

Nu däckar jag. God natt barn!


Hur fixar man bild!??!???!

Ihihi. Taggad tjej på väg till stan för att fixa bästa surprisen!!!! Hörrrrrrs!

Förbisedd och ensam hest

Hahahaha okej....? Sitter påen badplats medans bror och systrami badar, jag nyser och tittar på. All of a sudden kommer en kille från Uganda fram, frågar vad jag heter och om vi ska bada. Awkward svensk-jag svarar i stil med att "sorry, I have a cold" och undrar vad han vill. SEN frågar han vad Lovisa heter (som är i vattnet och betraktar oss från avstånd) och ber mig säga till henne att hon ska komma fram och hälsa på honom när hon kommer upp. Flörtade någon just med min syster genom mig!??!??!?

Äter och sover???

Alltså vad är det för fel på min kropp!??! Jag har legat hemma i TVÅ DAGAR och sovit. Två dagar!! Känner man mig så vet man att jag varken prioriterar att vara hemma eller sova. Men jag kan inte gör något annat? My body lyder mig inte! Somnade TILL EXEMPEL (!) nyss i tre timmar helt ofrivilligt. Är det här straffet för att jag inte sovit på tre veckor!? Lägg av nu va!!

cha cha bloggen! (Tillägnat Elin ofc)

Heeeeej barn!!

Alltså, förlåt för in SJUKT dåliga uppdatering! Jag vet inte vad som flugit i mig. Eller jo hehe, iPhone. Det går ju inte att ladda upp bilder på mobilbloggar!?!!??
Vad är det då för kul att skriva!??!? VA VA!?

Haha ledsen, min våldsamma sida behöver inte visa sig vid vår - at last!! - reunion, bloggen. Saknat dig lite faktiskt (HAHAHA ja det går tydligen att sakna Darling. Puss puss). Neeej men vad är det här för kackel. Jag har ju massor vettigt att säga!

Till exempel har jag precis avslutat tre veckors jobb. OCH JAG HAR HAFT DET SÅ SJUKT BRA!?!?!? Kommer sakna det himla mycket, fina fina vänner.


En helt vanlig, awesome dag på jobbet! Såg ni intervjun förresten mihihihi?


OCH VÄRLDENS BÄSTA LÖN!?!? Hejjjj Håkan!

Seeeen kan jag väl också passa på att säga (heheeee) att Elin for till USA igår. Snyft. DU KOMMER HA DET SÅÅÅÅ BRA!!! Okej!? Våga inget annat!! (Like you <4). Är inte alls phett avundsjuk HEHE. Vi skypade nyss för första gången och HAHAHA vad det inte går att vara seriös när man ser sitt osminkade bebis-ansikte sitta och prata. Sorry honey, ska sköta mig bättre nästa gång!
Hahaha tog en su-per-fin bild av skärmen hehehe, får se om den åker upp................................

Nuuu ska jag titta vidare på Harry Potter. YES jag har börjat läsa om alla! Sen jag slutade jobbet igår (SÅ SJUKT DÖD!??!?) har jag inte haft någon ork till verkligen någonting, så Harry, Hermione, Ron och jag har blivit bästisar! Ron är så snygggg. Och Draco mihihihi.


Bild på brunett-jag och fiiiiina USA-Elin.

Ja, så får du heta från och med nu! Just det, hon har en blogg. Lillaelinistoravarlden heter den och kommer bli grym! Följ hennes resa och allt det där!

Puss barn, vi hörs!


RSS 2.0