sweet 16 going awesome 17

Mitt sista inläg som 16-åring. Kommer jag sakna det? Vi får vänta och se.

Drar på fest nu, är stressad som ett himla as och har varit det de senaste timmarna. Men so worth it, allt börjar bli mer och mer awesome!

Vi hörs imorgon kanske. Ha en bra kväll, nu gör vi det här!


cozy


bild: weheartit

Hur mysigt!?? <3

Igår hände inte så mycket som ni märkte, mådde kasst. En sväng om Gränby, nagelfix, bak... Ja typ sånt. Orkade inte något mer, så galet slut tjej!

Är lite likadan idag, har legat vaken sen halv sju men inte klarat att gå upp typ. Får rycka upp mig för nu måste jag fixa massor!

Dagen kommer vara ganska sjukt stressig. Ska åka runt med mor min och fixa miljoner saker inför imorgon kväll (inte alltid jättesmart att vara spontan, blir så mycket att göra klart på kort tid heheh), baka typ asmycket, dra till stan, helst städa rummet (okej my ass liksom) och fixa massa saker till dagen imorgon. Just det, har inte sagt det. Drar till Stockholm imorgon och shoppar loss. Present från mam och pap <3 Like like!

Och halv sju ikväll måste allt vara klart. Då ska en klar och fixad tjej hämtas av en snäll vän för att dra till party. Woho, får se till att ha ryckt upp mig tills dess.

Ha en bra dag, vi hörs senare :)

love


bild: weheartit

Åh som jag saknat det här.
Ni vet människor som saknar timing totalt? Som smsar på fel tillfällen, ringer när det absolut inte är läge för det och som man alltid träffar när det bara är allmänt fel.

Hur kan man välja tidpunkt så exakt rätt? 
<3


okej...

Struntade i mys med Jenny. Har sovit de senaste fyra timmarna. Tror inte jag mår så jättebra...

Går och lägger mig igen, vi hörs.

finaste någonsin

Oooh drömde världens finaste dröm. Den var så fin, vill inte glömma <3 Trots att massor skumma detaljer hände var den så mys. Fast jag vet inte om jag skulle velat det i verkligheten. Både ja och nej. Just nu i hela efter-dröm-myset så skulle jag nog velat det. Massor. Det var så fint. Kan man bli kär i en dröm?

Vaknade när allt börjat spåra ur och undrade varför i hela friden jag låg vänd mot väggen, jättekorkat ju. Sen insåg jag att det var en dröm.

A moment of a dream <3

minnen. don´t let go. yet.



Jag vill göra något. Jag vill ha mitt liv, just så som det ser ut, sparat. Inga försköningar eller ödmjuka bortförklaringar. Jag är rädd för att glömma. Bli glömd.

Tänk att ha hela sitt liv framför sig, nedskriver på otaliga sidor. Skrivet på papper som nötts av ålder, av pennor, av tårar, av minnen.

Snart har jag levt i 17 år. Vad kommer jag ihåg av de åren? Långt långt ifrån allt. Och mer glömmer jag ju mer tiden går. Och tiden går. Fort. Jag har hela livet framför mig sägs det. Men vad om det som varit? Det har ju varit hela mitt liv. Bara 17 år.

Det låter så futtigt när jag sätter siffror på det. Men det är mitt liv ändå. Liv fullt med upplevelser, höjdpunkter och bakslag. Som jag vill minnas. Allt. Men tänk så mycket som är borta. Och det är bara mina minnen. De kan aldrig komma tillbaka. Men jag vill trycka dem hårt mot mig och aldrig glömma. De är en del av mig. Mycket vill man glömma, men ändå inte glömma. Man vill inte ha det. Men jag vill ändå försöka minnas. Det är så lockande.



- Luciatåget i tvåan. Jag var tärna och tyckte att sjunga "All night, all day" var det svåraste som fanns. Jag ville vara Lucia minns jag. Jag fick läsa något om tredje advent. Och så stolt jag var!

- I sjuan, på min nya skola, så hade jag världens underbaraste lärare som heter Petra. Hon hade ritat en papegoja för klassen som hette Kurt, det var innan jag gick i den skolan. Sen dess blev vår klass maskot Kurt. Jag fick aldrig se papegojan men älskade vår klass och vår maskot totalt.

- I mitt fönster sitter en gosedjurskanin. Sara, min älskade vän, köpte den till mig på Europaresan. Den döpte vi till Barney. Jag köpte en nallebjörn till Sara som heter Marshall. Elisabeth fick en som heter Ted. Det är riktig kärlek.

- På konfirmationslägret sommaren till åttan blev Kristian dissad av Jennifer. Det var också där jag och Elisabeth hade vårt stora bråk om godisar och parfym. Allvarliga saker.

- När jag var runt fem ritade jag en teckning till mamma. På den ritade jag en blond flicka som jag ville skulle ha en likadan blommig klänning som jag hade, min favoritklänning. Hur lång tid det tog att rita alla de där blommorna!

- Första gången jag var i Tyskland åkte vi sinnesjukt mycket tåg. Vi släckte lampan för en kvinna som stod och duschade. Jag, Josefin och Rebecka var blonda. På vårt hotell låg en nattklubb. Hotellet hade en godisautomat i lobbyn. Det fanns självlysande bänkar i parken och vi trodde det var en övervakningskamera på toaletten. Två tyska män skrämde skiten ur mig och Josefin.

- På ett underbart läger ett sportlov för många år sedan fick jag den högsta feber jag någonsin haft. Jag upptäckte min kärlek till stuprörsjeans. Jag plattade håret och lockade det sedan.

- Förra sommaren tog jag ett jättestort steg. Jag tog ett initiativ. Jag berättade om känslor.

- På den första dagen på sexårslekis var vi på semester. Men jag kommer ihåg min första dag, det var alla andras andra. Amanda hade kort hår och var jätteblyg. Vi blev bästisar ändå.

- På Gran Canaria surfade vi på minibrädor. Farfar festade hela natten. Jag såg min första kackerlacka.

- Jag klippte lugg första året på gymnasiet. Det året som förövrigt var ett asjobbigt år.

- Första gången jag red på en häst var en vinter med farfar. Därefter köpte vi en prydnadsjulgran som jag har kvar. Den är jul för mig.

- Linda busringde och sa fel namn, sitt eget.

- Elina och jag var bästa bästa bästa vänner. Vid stenen hade vi en julgran som var jättefin. Lovisa och Anna hade stenen bredvid med rutchbana och trappsteg. Vår sten hade en gunga av ett träd.

- På Ekerö eldade vi i Lillstugan och var rädda för grävlingar. Lovisa pratade i sömnen. Jag älskar lukten av klippt gräs, jord på hösten och småsval sjöluft. Och brors koja. Och gungorna. Och skrytiga grannen.

- Mormor fick mig att älska förgätmigej. Jag sov på hennes sjal när jag var tre och det var hos henne jag lärde mig gå. Shikti shikti sa jag när jag klättrade på alla livsfarliga stolar. Och jag lekte med Batman i hennes kök. Morfar kallade mig sin ögonsten och jag tyckte det var det pinsammaste i världen. Jag älskade morfar.


lite random blev det

Älskar impulser.
Resultatet av dagens impuls blev en spontanfest som snart kommer äga rum. Eller spontanmysfest. Det var mitt secret stuff det, awesome och mys kommer det bli!

Annat random som hände idag var att när jag kom ut ur duschen i morgonrock så står min kusin och farbror i dörren helt random. Kusin som jag inte träffat på säkert 2-3 år. Kuuul ju, släkt är mys!

Efter massa babbel så får jag och syster med oss kusin till LO och det var väl mys sådär! Sen drog jag, kusin och Jocke till stan för att hälsa på syster som snällt delade ut kaffe och bullar till frusna människor. Kusin och jag fick nog och tog bussen hem mitt i natten sådär och hade fina djupa samtal för att lära känna varandra bättre haha! Nice liksom.

Just det, Josefin och resten av alla i hela världen slog vad om att jag inte skulle klara att inte snacka någon engelska på hela kvällen. De vann efter en kvart. En hel kvart höll jag ut! Men sen råkade jag säga"stop it" eller nåt annat löjligt och FASTÄN ingen hörde så vann mitt samvete när Jos frågade ifall jag sagt något på engelska. Kan verkligen inte ljuga.

Trött tjej taggar ut. Ska kanske träffa Jenny imorgon, hon är här istället för i Göteborg och det gillar vi!11!!1!!

God natt babys, love love love <3

dagens dagens


                          ungefär såhäär mycket längtar jag <3


awesomeness



Nu har jag höstlov!

Lycklig tjej <3

idag vill jag se ut precis så här tack


bild: lookbook


crazy carrot

Hihih älskar impulser.

Nej - Elisabeth hade inte boken hemma.
Nej - Elin svarar inte när jag ringer (duu Rydh, har du boken hemma? grr svara)

Men vad spelar det för roll liksom? Kan ju ändå inte göra något åt det nu så det blev något annat istället.

Fick en awesome impuls och det är ju så mycket roligare liksom.
Hittade en oanvänd kofta i garderoben och fick massa awesome idéer. En timme senare och den är nu lite mer awesome sådär.

Älskar mina random "nu-ska-jag-sy" idéer! Ganska länge sen sist, då vär det ju den här klänningen som blev resultatet av en natts crazy tygmätande och sömnad tills jag somnade.



Nu måste jag sova, typ nu nu nu. Måste förbereda mig mentalt sådär på Ingers utbrott imorgon när jag inte gjort något som ska vara klart. Hah, eller läst den där tyskaromanen jag pratade om förut. Inget mer gjort där hehehe.

Sweet dreams :)

ful fisk på klantish

Den här veckan har inte varit snel hest. 
Massor av onödiga, jobbiga och klantiga saker har hänt. Tänk efter egentligen, stuka båda handlederna? Och det är bara ett exempel liksom.
(Hej Elin, ledsen att jag tappade bort din penna. Hoppas den nya funkar bra ändå hehe :)

Och det har inte blivit bättre heller.

Det allra senaste då, hände nyss.
Jag har två stora och rätt viktiga läxor båda i tyska till imorgon. Att jag skjutit upp båda till nu är självklart, inte klantigt, så det är inte vad saken handlar om.
Imorgon är det dessutom omprovsdag efter lunch för alla som har restuppgifter eller prov att göra. Och vad händer, för första gången i min gymnasiehistoria?
Jag är klar med allt! Happy tjej slutar halv tolv istället för halv sex.

Men var kommer det stupida in då?
(Hohoo alla grammar-nazis. Stupida är ett svenskt ord, in your face)
Joo när jag kom hem nyss och skulle börja med tyskan slog mig en inte alls awesome grej.
Min bok ligger i skåpet.

...............

Sadface på det. Ledsen tjej. 
Får väl ringa Lisa (som säkert är redan är klar (och har boken i skolan)).
Sa jag sadface?

idag vill jag bo såhär, under stjärnorna


let the night fall and the scilence with it, even in our mind


bild weheartit

God natt världen.
Hörs imorgon, sweet dreams <3


here you go sis och anonym tipsare mahaha <3


hey honey

Mina händer är sååå mycket bättre! Thank God, kan äta och skriva igen.

Slutade astidigt och drog till stan, hittade inte en, utan TVÅ undebara koftor. Ska på något sätt fixas hehehe.

Hallå jag fyller obviously år snart, påminde en "anonym tipsare" mig om (Majs höhö).
Och denne ville även ha min önskelista. Som systrami också vill ha. Och mamma. Och bror. Och okej alla. Men ååh födelsedagar. Ja, älskar väl det på ett sätt men det finns en riktig hatkärlek där. Kan inte förklara heller utan det är bara så typ. Så hittills har jag skjutit på allt som har med b-day att göra. Men ja, sätter ihop något som kommer upp senare ikväll då!

Ska dra till dansen snart! Yes, nu kan inte svanskotan och händerna hindra mig längre. Får väl ta det lite lugnt men det löser sig liksom.

Ha det bra så kommer en önskelista upp senare :)

krya krya nu!




Skrev nyss ett långt inlägg om hur skit allt är med händerna men kom på hur totalt onödigt det är att klaga hehe.
Fattar inte hur svårt allt blir när bara något så litet ändras, något man aldrig tänker på liksom.

Det gör i alla fall konstant svinont och allt jag gör tar minst dubbelt så lång tid. Men det har blivit mycket bättre sen jag drog hem från skolan (det gjorde för ont för att jag ens skulle kunna sitta på lektioner, fatta då :o) och helt bra ska det bli :) 

Har askort dag imorgon (slutar halv tolv, yaay!) så det får jag ta och klara av! Orkade inte åka på dansen ikväll förresten, jobbigt att skippa men klokt beslut höhö.

Äsch, ordbajs! Ska gå och lägga mig och i natt ska jag lyckas sova. Punkt.

Sweet dreams


Kaosdagar hej

Har miljoner kläder på mig för att inte dö av kyla, bandagen är kvar på händerna och jag borde sova. Yes, klockan är 12.50 men strunt samma.

Okej snabbt och kort om hur dessa bandage hamnade runt båda mina händer då. 
Igårkväll drog jag till improvisationsteater och vi hade skitkul. Men,
och jag tänker no way detaljerat dra hela min klantiga historia, så gjorde jag och en vän en övning på ett halt golv och jag hade raggsockor.

Duns på arslet, en småpajad svanskota och två stukade handleder.


Ungefär så ja. Jag vet, klantig tjej. Och som om den vetskapen inte det vore nog liksom.
Alla som har sett mig idag har mäktigt skrattat ett "HIGH FIVE" för att totalt tillfredsställas med mitt mumlande "jag kan inte..."-svar.

Nu ska jag sova.
Hörs när jag kan skriva igen va.

aj

Jag kan inte skriva nu. Hahahahaha det tragiska är att det är bokstavlight talat sant. Båda mina händer är inlindade i bandage. Jag har skrikit för mig själv fem gånger medans jag skrivit det här, Elin kan intyga (hon skrattar åt mig i telefon.. ). Inget farligt, bara hej sjukt klantiga tjej.
Vi hörs när jag kan skriva hahahaha.

yes!!

Nu ska halsen fixas!

Ska dra till akademiska snart och kolla upp vad som får min hals att må som den mått ett bra tag. Förhoppningsvis hittar de något som går att fixa med mediciner redan idag, annars är det väl bara att komma tillbaka dit, men bra ska jag bli i alla fall :)

Nej nu ska jag klä på mig, ha en UNDERBAR dag!

Hugs <3

i believe in you

Söndag igen. Plugg igen. Veckorna går galet fort! Kommer jag sakna det här när jag tar studenten? I guess, får försöka tänka så.

Har gjort jobbiga men nödvändiga småsaker idag som jag skjutit på alldeles för länge, skönt att det är gjort nu ändå. Sen har jag överdoserat spotify som vanligt. Kärlek på spotify <3
Här är två mysiga låtar jag haft på repeat, jag vet verkligen inte hur många gånger den här helgen:

Love is hard, James Morrison
I believe in you - Acoustic version, Tyler Hilton.

Mys! Nu ska jag fortsätta plugga på geografin, har prov på tisdag. Duktig chey! Får försöka utnyttja tiden jag har nu ensam hemma och få något gjort.

Ha en bra söndag! Puss sweet.


<3


myzz

Hade en mysdag idag! :)
Trött tjej hej jättemycket hej (struuuumphaa-trött typ) men det gjorde inget!

Hade en awesome fika med Nette på Cafe 018, finally! Går ju inte att ha bott i Uppsala utan att ha fikat där liksom. Så nu är det gjort - check! Och Nette är så söt flickan, like you lots honey.

Drog sedan med en syster hem till Majs och Ank.
Jag älzkaaaaar kaos. Kaos är bra och utan kaos på denna öde ö försmäktar jag. Ungefär så mycket älskar jag kaos. Och Nilssons <3

Det blev en tripp till affären för att handla massa grejer (läs: äppelpaj till en skrikande syster <3) och sedan blev det film. Törnrosa - kärlek på den! Avbrott för glasservering till andra kaosmänniskor, och sen tillbaka till Nilssons recidence för en ny film - Ariel. Mys! Älskar Disney.
Just det, vi åt taco också (okej vet inte varför jag sa det, kände mig jättetvungen att berätta bara). Och vi bestämde oss för en Disneydag på lovet också. Gillart mucho!

La upp två jättefula B-bilder på Törnrosa och Ariel men ångrade mig. B ska min blogg minsann inte vara. Här kommer en riktig bild istället, om än suddig.

 

Anneli skickade bilderna hon tog under kvällen. Fyra lite misslyckade, en mer lyckad. Denna var en misslyckad. Fast fråga inte. Just don´t hehe. Men jag gillar den lite ändå sådär.

För jag gillar er :)<3


"love is hard"

Älskar att sega sönder på lördagsmornar!
Sitter på sängen i höstljuset och lyssnar på James Morrison, mys <3 Ska snart göra något åt mitt asäckliga hår och sen dra vidare till stan. Ska träffa Nette och fika sönder, saknat dig honey :)

Sen hinner jag kanske dra hem en sväng (gör jag det? haha!) för att fixa saker innan det blir kaos med Majs och Ank (eller Nolssins för er som föredrar det).

Shit fick asbråttom nu. Ska vara på stan två, sitter i sovkläder och har skitäckligt hår. Ska alltså hinna duscha, sminka mig och klä på mig på ... (kollar kollar) typ 40 minuter?

HAHAHA! Nette babe, du kanske får vänta lite på stan eheh..

Ha det bra, gillar dagen <3


sova <3

Ska äntligen få sova sova sova. Hur länge jag vill, jaaa tack!

När jag kom hem efter skolan (klockan sex!! sick) var jag så äckligt trött att jag ville bara gå och lägga mig direkt. Drog hem till en vän i alla fall och kollade på Eragon, hur länge sen var inte det egentligen? Den var mycket bättre nu än första gången jag såg den, säkert för några år sen!

Oh vad underbar, har inget smink på mig så det är bara att sova järnet haha! 

Nej men svammel. God natt så hörs vi imorgon :)

knäppaste!

Jag hittade ett hårstrå som var kluvet 16 gånger.
16 gånger!

Har räknat flera gånger och hittar fler "klyvningar" varje gång jag räknar. Visste inte ens att det kunde dela sig så gripande mycket.

Det här ska sparas, sättas upp bakom glas i en tavla och dokumenteras, komma med i en rekordbok och allt möjligt, hur freaking coolt? 8D (maniac...)

Vart sparar man ett hårstrå så man hittar det sen igen förresten? Hehe mission impossible typ.

nu har jag sett allt. discomyzz

Idag dansade vi sönder i pyjamasbyxor, duntofflor och filtar till Katy Perry och The Killers i korridoren som blinkade av discolampor. Skolinspektionen kom och blev livrädda. Det var en ganska kul dag.

Har också på ett i vanliga fall väldigt mysigt café i tre timmar druckit den äckligaste och osmakligaste chai-latten i mitt liv. Fick jättesuperduperont i magen och det var inte ens gott. Sjukt ovärt liksom, skulle jag ändå lida tycker jag att jag borde fått njuta av den först. Men universum tyckte annorlunda.

Imorgon är det fredag igen! Den här veckan har gått så dunderfort men jag gillar det, snart är det Youth och det älskar jag massormassormassor <3
Imorgon ska jag också ha läst 20 sidor i min tyskaroman. Jag har läst 1 sida. No kidding, en gripande sida! Inger kommer inte bli glad på mig. Får försöka charma henne med mitt vackra uttal. Eller ja, ett försök skadar väl inte i alla fall.

Nu vill jag falla in i en sisådär 7-8 timmars söt dvala. Och innan dess tända massa ljus, krypa ner i en lite småsval säng då man fryser massa om fötterna och läsa mysiga böcker.

Sov gott och dröm sött.

This VS That liksom

Känns lite motsägelsefullt att kolla på lookbook nu när jag vet att jag kommer ha pyjamas eller liknande på mig imorgon ..


hihi kaos <3


Har världens kaoskväll, but I like it!

Kom hem från en timmes balett - KÄRLEK på den!
Pluggade NK i bilen, kom hem och åt samtidigt som jag skrev reportage apfort.
Började baka muffins, ska skriva klart reportaget och fortsätta kötta sönder NK:n!

Sitter nu och äter på en chokladmuffin jag bakade som jag ska ha med imorgon. Don´t worry, tog en av de fula så alla fina finns kvar på mysdagen imorgon :))  (HAH vem ljuger jag för liksom? ingen av mina muffins är fula <3)

Hahahha DJ kom nyss innanför dörren och såg chokladmuffinsen stå på spisen och svalna.
Innan han har hunnit öppna munnen har jag haft värsta moraltalet för honom att han  a b s o l u t  inte fick ta för att de är till alla stackars gymnasieelever imorgon. När jag tar en andepaus för att fortsätta avbryter han och ser helt förstörd ut:

"Jag har sockerförbud.. (gråter en skvätt (typ)) Och lukten ... (går och öppnar kylen) och så har vi chokladbollar! DET HÄR ÄR MOBBNING!"

Love that boy :))

Nu ska jag kriga mot NK:n, HÖRS BABES! <3

Update:
Glömde säga, det är apelsinchoklad i dem också .. mmm <3

blunda och dröm dig bort...

Jag borde inte ha tid till det här egentligen. Har ett multimegaprov imorgon, ett fett reportage även det till imorgon och egentligen borde jag baka till mysdagen som också äger rum imorgon.

Min första dans började nyss (klockan fem) men jag hinner verkligen inte grr. Hinner bara åka på baletten ikväll, eller okej egentligen inte ens den, men ooh balett <3 Var inte där förra veckan så hej efterlängtad!
Nej men nu ska jag skriva klart mitt reportage. Och imorgon är det mysdag <3


Blunda och föreställ dig mysdagen:
(hahha okej blunda inte för då kan du inte läsa, men du förstår grejen)

... stora mjuka soffor sprängfyllda med kuddar, filtar och sovande underbara människor...

... mysbelysning och sänghimlar upphängda i taket...

...doften av nybakade muffins som sprider sig i korridoren...

...alla går klädda i myskläder, raggsockor och duntofflor och bär omkring på sin kudde...

...kramar och lappar med vackra ord fyller korridorerna..

...varm choklad och mysmusik uppfyller alla sinnen...

...kjell låter oss slippa naturkunskapsprovet...


Hm okej, kanske drömde mig bort alltför mycket i slutet. Men jaaaaa, så här gör vi på mitt gymnasium! Kärlek <3
Ha en bra kväll, själv ska jag plugga sönder en stund till. Wish me luck honey!

myys

Uuuh var äcklig tjej på bussen idag. Seriöst, poor people som träffade mig efter dansen.

Kom hem nyss och duschade ninjasnabbt, seriously - hej awesome tjej!

Måste gå nu, har asmycket nu i skolan och efter de kommande dagarna. Har btw mysdag på torsdag!! Happyface på den <3

God natt honeys, hörs när jag har ett liv igen heheh <3


hihihi BUS!

Sitter och skriver på mitt multimegabästa reportage! Eller ja, det kommer bli ninjabra snart!

HAHAHA kom på en awesome grej.

Nolssin.


HAHAHAHHAHAHH!



HAHAHA kaxig unge! "har jag ja", "min näsa"

Vem är Klas Orr? hahahhaa!

Som sagt, Nolssins... <3 you can´t help like these people! (orr)

Hörs nog imorgon när jag inte försöker komma på undanflykter för att skriva på reportaget längre hehe. Drar till Josefin snart och träffar awesome människor.

Ha det dunder tills dess, bless!
(samma datum som jag föddes aahahahha <3)

aha okej, then i´ll wait for them!!

Citat Nelly.
"Bara så du vet, om min mamma frågar har jag beställt bilder åt dig från Fuji."

Det hör nog till att veta att Nellys familj bor i Norrland, inga jag träffar varje dag liksom. Random? Jaa tack (happyface).

sämst!

Sitter i skolan och har haft håltimme, börjar om en tio minuter. Under hålet hade jag tänkt att plugga. Har hon pluggat?
Neeeeej då!

Har läst alla bloggar i världen, läst mysiga modetidningnar på internet, svarat på meddelanden på fb (och ank, läs min kommentar på din blogg och fb heeheh 8D) och massa sånt. Crap, borde verkligen skrivit på mitt reportage då jag inte pluggat något i helgen. Bajs typ.

Äh, fått farligt mycket inspiration efter århundraden på Lookbook och läst Modeflickan hehe

måste gå, börjar NU


du underbara söndag! (nattbrännboll i tell you, nattbrännbol)

Har verkligen haft en awesome söndag! Lite happy på den <3

Som sagt, först awesome häng hos Gustavssons hela förmiddagen. Sen panikfix hemma för att dra och träffa en Elin, SAKNAT DIG! Köpte en awesome t-shirt till Moises (han gillade den! :D Han ba "vilken awesome färg!!" bäst evah) på Gränby och sen satte vi oss på Barista och fikade. Eller ja läs; drack juice hehe.  
Därefter gick vi i den gripande kylan bort till Moises som bodde några kilometer bort. Dumpade en Elin på bussen och mötte upp Lisa som hoppade av en annan buss några minuter senare.


Inget klagande här, älskar solig höst i Uppsala <3 Okej det var mörkt när vi gick dit men ändå liksom.

Sen var det dags för själva surprisen! Hos Moises var det redan massa människor så i väntan på honom roade vi oss så gott vi kunde hehe. Bla hängde utanför fönstret med kikare och väntade på att the b0yzz skulle komma. När vi upptäckte dem sprang alla runt och skrek sönder, nice.
Hade en så sjuukt kul kväll sen de kom och vi skrämt ihjäl honom lite. Mahahha han blev asrädd (eh ja. han ba "sämst, Eli fixade en fest ändå!" hahaha that little fellow <3) och då började vi äta tacos. Ååh ångrade mig hela kvällen att jag inte hade kameran med mig btw. Men jaja.

Ett stycke middag senare fick Moises en hur awesome idé som helst - nattbrännboll!
Alla drog lydigt på sig kläder och gick ut i mörkret bort till en äng någonstans i närheten för att please the birthdayboy. Ärligt, det kan ha varit bland det roligaste jag gjort!! Ingen ser någonting eller någon, ingen fattar något och när bollen slås blir det kaos. Kaos I tell you! Varje gång det var min tur körde Jakob en fet tackling på mig och sprang iväg med mig på ryggen och sedan försökte jag dumt nog hämnas varje gång... Let´s just say I won, okey? 

Därefter drog vi tillbaka till Moises för tårta och häng. Sjukt mys, älskar såna här dagar. You make me so happy guys :)



Nu borde jag verkligen sova, ska upp 6.00 imorgon. Party woho!

Hoppas du hade en bra söndag, you know I had!
Sweet dreams, du är ganska bra du :) <3

surprise!

Kläder på, håret fixat, smink klart... vad har jag glömt!?

Har varit hemma hos Gustavsson hela förmiddagen, behövdes lite. Ska till stan och träffa Elin nu, senare möta upp Lisa och då dra till Emanuels (annars kallad Moises) surprisefest! Aaaskul, bara lite stressad dag kommer det bli. Men det gör inget, all my loved ones är awesome så det löser sig.

Måste gå till bussen snart, är helt säker på att jag glömt något! Vaad, kommer flippa snart och skrika lite på allt som rör sig om jag inte kommer på vad. Hehe .. (farlig tjej)

Nej men nu ska jag rafsa ihop allt jag behöver och dra.

Ha en underbar söndag, ut i solen för det är un-der-bart! :D

02.21

God natt!

Kom hem för en stund sen och vill bara sova nu. Kvällen började bra men slutade hemskt. Inga detaljer på det, behövs inte. Ska sova och lugna ner mig nu, behöver koppla bort lite.

 
Hittade den här bilden på mig och Christiana från kvällen. Det är för mycket HAHA i bilden så det får delas upp:

HAHA 1. Sen när blev min väldigt svarta tröja väldigt vinröd?

HAHA 2. Hur blek är jag inte? Fick hem skolfotona för några dagar sen på tal om blek. Kom på att jag är klassens spöke. Gillart.

HAHA 3. Hur kan jag vara blek och rosa i ansiktet samtidigt? Awesome skill!

Men god natt på riktigt nu då. Tar nog en låång sovmorgon imorgon. På kvällen är det surprisefest för en kompis, berättar mer imorgon.

Nighty darlings.

gulorangeröd is my favourite



Älskar verkligen Uppsala på hösten!

Kom nyss hem från Linda, älskar den flickan. Min fina vän <3 Danne var också där så vi hade party och lunch, mys!

Ska till staden snart, ut i kylan. Älskar när det är lite höstchilly, visst blir allt mycket mysigare då?

Stora halsdukar, tjocka vantar, alldeles för tunna jackor, cykla på rostiga cyklar med höstsolen i ögonen, dricka chai-latte, cappuccino, varm choklad ..

Vi hörs, ha en underbar lördag :)

längtan är lite mys

Längtade sönder efter att få tända massa ljus, sätta på minibrasan och krypa ner i sängen.

Efter en härlig blandning av alla dessa tre ligger jag nu i sängen och bara njuter av dagen. Har varit en sån där räddardag, som lyfter en ur massa annat skit. <3



Är massa happy nu, tänker fortsätta vara det ett bra tag till! :)

Nej nu ska dagen avslutas sjukt awesome med -wait for it- HIMYM säsong 6! Sjukt awesome, happy tjej!

God natt, var massa lycklig och happyface. Man mår så bra då :)
Sov gott sweetiepie!

hahaahehehehhihihohoahahahha!!!

Hahhhahhha älskar det här!

Hur många gånger har man inte hört eller sagt att man har skrattat så mycket att det gör riktigt riktigt ont i kinderna?
Det har aldrig varit så på riktigt som nu, och det har aldrig heller gjort så ont. Men det är en så gaaalet skön känsla. Happyfaaace all over it!

Så sjukt lyckad kväll! Så spårad. Så gaaaaaaaaaalet mycket skratt. Så bra och så happyface. Älskar mina vänner, ni är för hur underbara som helst. You can really make me laugh guys! Älskar att spåra, ni är spårade, jag är spårad. Perfect match liksom!

HAHAHA Elin du vet att jag hatar när du läser min blogg men just det här hoppas jag du läser:

BLUFF HAHAHAHAHHA! SJUKT MYCKET HIGH FIVE! OCH TUTA NÄR DU ÖVNINGSKÖR HAHAHHAHA!


Kärlek honeys, kärlek! And laugh hahahahahahha!

what to do, all my miljoner läsare?

Phett trött tjej, asont i magen och vill bara sova och ha filmkväll typ.

Jocke ringde nyss och surade på mig för att jag sa det till honom, måste tydligen komma till LO. Tror jag halvlovat Lisa också. Och Elin.

Meen orkar inte. Då måste man ju sminka sig (okej, är klar med det men ändå, bara för sakens skull liksom), hitta kläder och fixa håret. Haha va, låter värsta seriös över hela grejen men det är faktiskt lite småjobbigt sådär.

What to do? Sova hemma framför en film eller dra ut?

hey babes

God morgon!

Började 8 imorse men för lite sömn och dålig hals blev en bra ursäkt att sova lite till hehe. Ska till skolan snart ändå, har massa viktiga lektioner i eftermiddag.

Oj nu fick jag skitbråttom. Hörs honey <3

back on track and fit for fight!

Efter en lite apdag så mår man bäst igen. Älskar mina fina människor, ni är ganska awesome sådär. Gillar känslan nu, jag vann över skit liksom. Mahaha.



Har kommit på en grej. Jag älskar dimma! Det är så mystiskt mysigt, love it. Oh blir lite happyface nu när jag tänker på det, mys!

Försöker slita mig från FB (lycka till?) för att gå och lägga mig. Borde verkligen duscha men det kan man väl göra imorgon annars hehe. Drog en fika med Lisa på Chagall idag, varför har vi aldrig fikat där förut!? B ä s t a  apelsinjuicen jag druckit. Evah. Och det har varit många I tell you.
(menar alltså nu; spring och köp, tolkning för trögare personer <3)

Okej, mental checklista för kvällen: (helst innan 22, fast det failade när jag såg klockan. ingen snel hest :( )
1. Ät
2. Logga ut från FB
3. Duscha
4. Plugga tyskaglosorna (älskar min lovely planering <3)
5. Tänd alla ljus och läsa ut manuset
6. Logga ut från FB på riktigt den här gången...
7. Sweet dreams :)

Ha det underbart, vi hörs <3

Humörsvängningar, skoja inte. Men du är större än det.

Orkar inte vara en pms-bitch längre.
Har något bättre planerat för mitt liv, något större än bara det här!

Lyssnade på underbara låtar som hjälpte upp humöret riktigt, hittade dem dessutom på youtube så här får ni :)

Lyssna längre än bara några sekunder, blir bättre och bättre och är jättevärt!










God natt, bless <3

schnark. massa schnark.

Det lutar väldigt mycket åt att stanna hemma och dega nu..

Titta inte på mig sådär! :o Har faktiskt tränat tre gånger den här veckan, kan träna hemma någon kväll också.. Och dessutom så orkar jag inte dra omkring en dag till utan att ha sovit, vilket kommer hända om jag åker på baletten. Och jag måste skriva klart reportaget. Och så blir det här min första och enda kväll hemma på hela veckan, helt sjukt.

Haha okej har typ övertygat mig själv. Nu är bara frågan när jag kan köpa DC t-shirten till Linda. Åååh har glömt att berätta! Köpte EDGE dance studio-byxor igår! Happyface på den! Älskar det, ha på mig dem just nu faktiskt. Så sjukt bäst, helt perfekta mjukisbyxorna. Hm, när jag tänker på det har jag köpt massa dansgrejer senaste typ två veckorna! Balettskorna, flera danströjor och nu byxorna. Men kärlek, mer av det tack <3

Ska logga ut från facebook och köra igång med reportaget snart tänkte jag.
Ha det bra babes :)

så . trött

Vad gjorde ni 23.52 igår natt då?

Själv satt man och skickade en engelskauppsats man skrivit under hela kvällen, från dess att jag kom hem från dansen och innan dess orienteringen. Helt sjuuuuukt vad jag är trött nu, gick upp klockan 6.00 imorse!

Har två danslektioner ikväll men jag . orkar . inte . Somnade innan när jag väntade på att Akademiska skulle ringa. Haha vaknade med världens ryck när telefonen ringde upp och fattade ingenting, good job!
Funderar på om jag ska åka på baletten ändå, älskar den och vill inte missa. Men min kropp säger nej, hjärnan skriker nej och jag vill sova. Får se vad det blir.

Ska snart ta och skriva klart ett reportage jag gör till svenskan, självklart är ämnet Europaresan! Likelikelike.

What to do, sova eller inte sova? Time will show små paprikor, time will show!

tigerbalsam, my love



Anneli tyckte tydligen att det är jättekonstigt att jag och Matilda hade på tigerbalsam under ögonen, det är väl inte helt knäppt? Elleeeer? Haha crazy, älskar gamla minnen <3

Ska försöka plugga och äta lite, skriver sen om dagen som blev hur bra som helst!

(Update 17.23
Mahaha! Började nyss dricka på en cappucchino för att vakna till och kom på så fort jag drack den att ta laktostabletten. Mahaha! In everybodys face!
)

blodigt allvar

Nu ska vi kötta. Jag och mitt kaffe har ett sista moment i värmen innan det är dags att kriga mot kontroller, tiden och fienden.

NU KÖR VI!

Fattar inte!

Är så sjukt trött. Inget konstigt kanske, men jag blir verkligen inte pigg!
Hur gör man egentligen?
Hahahahaha okej, hej Kamratposten, jag har ett problem....

Har ätit, rört på mig, druckit kaffe, typ rubbet. Hinner inte sova för vi åker snart och jag måste plugga innan dess. Kom inte och snacka om i-landsproblem nu, jag är sjukt allvarlig ^^ Seriously.

What to do?


autumn <3


Höst är ju för mysigt.

Kom hem nyss efter en ganska kort skoldag, lite nice sådär.
Drog vidare med Emmanuel efter skolan och kom sen hem med syster och mor typ nyss. Systrami spontanköpte en pizza btw (haha va? älskar dig hon <3) när jag var inne på ICA och köpte mat till imorgon. Hej orientering.

Hehee jag och Lisa ska virra omkring i skogen i Fjällnora. This will be intresting! Skall vi hitta alla kontroller? Ja tack!

Ska dra vidare snart, jag och Charity ska hem till Josefine och baka pinnbröd. Yeah you heard me. Baka pinnbröd! Det kommer bli awesome.

Wish me luck för orienteringen, vi kommer hitta fram tillslut! Bless <3


proud of you hun!

Syster lagade mat nyss.

Tror inte ni fattar grejen riktigt. MIN syster lagade mat. Inte nudlar, inte snabbmakaroner (hallåå hur länge ska de koka?), inte chokladbollar.

Crap, det här neutraliserade ju inte alls awesomenessheten i det förra inlägget, it made it better!


(obs. detta inlägg är tillägnat att berömma mig så nu har du chansen!!)

Älskar de dagar man faktiskt gjort något vettigt (vettigt som i inte-bara-kul-utan-också-nödvändigt):

Tagit itu med jobbiga saker som nu är mindre jobbiga, tvättat (YEAH in your face! vem var det som inte kunde tvätta sa ni? blev något missfärgat? nej juust det), pluggat klart hela BTTn, lagat mat, kom ihåg att ta laktostabletten(!!!), anmält mig till pass på YOUTH, ska precis börja med fortsättningen på mitt reportage...

Listan kan göras lång!
(läs: det är det här jag gjort men det lät bättre att så hehe)
Ska fortsätta vara awesome en stund.

Vi hörs när jag kommer på något totalt oviktigt, måste ju neatralisera min oerhörda awesomeness liksom.


not cool man?

Haha va?
Hur har alla mina inlägg fått stora bokstäver helt random? Ser ni också det?
Helt fredligt öppnar jag bloggen och vad händer liksom?

Är inte på humör för att skriva, kom hem för kanske en kvart sen? Ska snart gå och lägga mig bredvid katten som snarkar sött, finns det något sötare!? :))

God natt, ha det mys va? <3

(Har du märkt att alla mina meningar är frågor...? Höh don´t you just love it?)


my love
Den bästa stunden på hela dagen är förstörd helt plötsligt, bara sådär.

Cappucchinon, min kärlek, känns inte lika bra nu när jag inte tog laktostabletten. Ingen rebellisk tjej här, sadface.
Nu ska jag till lektionen och vrida mig i plågor. 

I´m breaking up with you! Yeah that´s right, you heard me! (men bara för en stund baby..<3)

Jag vill göra mitt liv till en lovsång till dig


pink pony

U t s l a g e n !
Bra beskrivning av det som pågår i mitt rum just nu = en död dreglande tjej (läs: försöker att inte somna och knarkar (nyköpt <3) kaffe), tre lager kläder och en jättevarm värmefläkt, kärlek på den.

Okej skrev det där bara för att ha sagt något innan jag sa det jag egentligen vill (haha, good work (highfivar mig själv)).

JAG HAR GJORT SEX GRIPANDE PROV PÅ TIO DAGAR!

Säg att jag är duktig, snel hest.

viktigt as heck



Vi har svenska. Har suttit i en timme och har hittills skrivit .. (kollar) tre rader. Elina har obviously en crush på mig. Gillart. Hey babe <3

Vad gör du?

dance like nobody´s watching

Lycka.

Hur ap-äckel dagen än varit innan (hade tyska grammatikprov - avundsjuk? NEJ, never freaking ever) så blir jag alltid lycklig när jag dansar.
Energi män och kvinnor, power är vad det är!
Hade streetjazz ikväll och det är galet underbart. Ära till Åsa, lätt den bästa instruktören jag någonsin haft and i´ve had plenty of them folks!


Coolaste qinnan evah, snyggaste håret och priser för sina discotävlings folk! Jaa tack. Åh saknar discon nu ju! Nästa termin, då blir det tävling :))


Kör en apnice koreografi till den här, hur lovely som helst!

Ska lägga mig nu, har Ragga/Dancehall och Balett imorgon, LOVE IT! Köpte balettskor idag förresten. Hej min nya kärlek <3

God natt babes, dance like nobody´s watching!

(
Oj, inlägg 301? Grattis darling, like you)

lev lite wild and crazy

Ihihi! Känner mig sjukt busig. Dricker en cappucchino som jag numera vet att det finns mjölk i och som jag kommer få ont i magen av.

MEN! Jag har tagit en laktos-tablett så jag inte får ont i magen. Men det vet inte hela världen.

Fett rebellisk tjej det där, kommer alla tänka då. And I like it hihihihih.

chilly

Trrrrrevligt dag!

Kom nyss hem från Storvreta efter en crazy bildfärd med bror. Vi gillar musik. Och dans. Punkt.

Innan mys/spår/crazy/party/what-kväll i Storvreta med folk så hände stanhäng och Cafe Årummet-häng. ÅÅÅÅH är så arg på Årummet. Årummets mammaaa! Men inte mer om det nu, glad tjej skriver!

I alla fall, mys att träffa alla människor man sprungit på idag! Råkade ta samma buss som Linda och Robin till exempel, awesome busshäng :))

Hah har skrivit på det här inlägget till och från i över en timme, vill bara sova nu!
Tror jag gör det va. Bara att säga hej då överallt på facebook. Och det är jag ju bäst i världen på, eller hur var det nu. Nej men nu drar jag och sover i hundra år. Jag tycker Törnrosa är mysig. Den vill jag titta på imorgon.

God natt, sleep tight <3

rubrik haa

Hej då. Off to do kvällen awesome!

yay hej fredag

Snabb update nu va!

I vanliga fall hade jag suttit i skolan nu och dött på min mördar-håltimme men icke! Mam var snällast ever och hämtade mig så nu är jag hemma! Om typ tio minuter kör hon tillbaka mig till skolan och då är det scenisk gestaltning *happyfaace*.

Snart kommer älskade farföräldrar hit, de stannar till på lördag då de åker till Gran Canaria. Ooh saknar det lite, var ju där i höstas (whuut, ett år sen!? galet vad allt kan ändras på ett år) och det var myys.

Nej men nu måste jag dra snart. Ha det awesome, hörs <3




två bilder från Gran Canaria, hahahhaha dör lite åt sista bilden <3

RSS 2.0