bibliotek och sårad stolthet







Exakt såhär ser jag ut när jag pluggar. Hello gorgeous! Märk hur koncentrerad jag är på första bilden för någon timme sen jämfört med nu hehe.

Oj, svarade aptyst i telefon (no kidding, viskade) nyss och tjejen bredvid blängde sönder direkt i samma ögonblick jag tog upp telefonen! Hon vände sig verkligen odiskret med hela kroppen och gav mig onda ögat. Känsligt läge och sårad snel hest.

Men I´m still going strong och tänkte fortsätta så länge min hjärna lever och The evil eye bredvid mig inte surar. Alla glada och nöjda, tummen upp på den!

pluggtime

Two Door Cinema Club skriker ashögt i öronen, stor stickad kofta över axlarna och kroppen placerad i en mjuk och varm soffa. 

Nu är det pluggtime och ingen återvändo. Det här kommer bli sjukt kul! Som belöning när jag är klar får jag... Eh ja något supermega awesome jag kommer på under tiden jag pluggar.

Shit vilken awesome morot, nu kör vi!


Kind of så här kan det se ut, nu kör vi!

Ordbajs

Retardish!

Snar kommer folk hit från olika håll och kanter. Fast det är kaos här. Jag och systeryster bakade och allt står framme ihihi. I vardagsrummet sitter 5 killar och 1 tjej. Lite underläge där känner jag.

Avocado är himla bra, fast man blir jättemätt.

Sa ju att det var lite retard här. Nu går jag och borstar tänderna!

Best things in life


Allt för min syster <3

Kvalitetstid - jag sitter med datorn och pappa sitter med tidningen. That´s how we do it!

Har haft världens skönaste dag, lanerad tid att vara hemma en hel dag. Hur ofta händer det? Idag har jag varit hemma fler timmar än jag sammanlagt varit hela veckan!

Tittade innan på "Allt för min syster" och hur himla fin var inte den? Varför har man inte sett den innan är frågan, så fruktansvärt hemsk men ändå känner man sig så lättad och tacksam när man sett den. Cancer är i princip det värsta som kan hända och jag hoppas och ber av hela mitt hjärta att det aldrig ska hända någon i min närhet.

Nu ska jag ha världens mysigaste kväll och bara mysa sönder med apelsiner, böcker och film. Puss på er, ta en awesome hemmakväll och ni känner er mycket bättre!



fina dagar!

Hej kompizar!
Awesome kväll/natt igår! Solsidan maraton (alla hatar vi Ove <3) choklad och massa snack till långt in på natten innan alla däckade totalt till tolv i morse. Awesomeness liksom.

Var på Gränby för en stund sen och tack vare snel papa hests plånbok kom jag ut med massa grejer! Kärlek papa <3
Det blev Cover All Mix från Make Up Store, två paket toning och massa massa fina, stora, vackra, tjocka böcker, underbart! Kan inte fota för jag antar att systrami har snott med sig kameran till Riga, som hon hyfsat spontant åker till idag med massa vänner. Fast jag ska inte klaga, får ju dubbel garderob nu <3

Ska torka håret lite snabbt och snart åka hem till Josefin, äntligen ska himla utväxten fixas! Hörs sen, puss!


Hahha awesome bild från Barista med Nilssons. Behöver jag ens säga vem som fick minsta biten? </3

älskar lov <3

Fina dagar! Hängde på stan igår med Nilssons, drack latte och var vuxna flickor. Senare på kvällen var det kakbak, klädbyte, morötter + gurka + dipp och Skönheten och Odjuret och hur himla mycket skratt som helst.
Älskar det!

Idag har jag träffat min regissör för feedback om min roll. Sjukt nyttigt och vi hade hur kul som helst, awesomeness! Ska baka en kladdkaka eller nåt och dra hem till Sara med massa folk och ha Solsidan-maraton. Untz untz untz, superawesome! Ove är tyvärr jobbigast i världen men jaja, det blir massa mys.

Måste baka nu nu nu, puss!

awesome dagar ja tack














Oj vad jag borde ha fler roliga bilder! Har haft så sjukt awesome dagar än så länge under lovet, och mer kommer!
Åker till stan snart (jag ska hoppa in i duschen nu, kan hända att jag blir sen hehe) för att träffa Marianne och Anneli (Marianne är den tjocka gubben på post-it lappen hahahhahaha!), Majs kom hem från Bangladesh från några dagar sen så det blir awesomeness.

Var i Väsby hela dagen igår, först för skidor och sen för världens bästa kväll med världens bästa! Sämst att vissa saknades men fy vad awesome vi hade det ändå, sjukt bra.

Nej nu måste jag verkligen börja göra mig i ordning ifall jag ska hinna åka till stan, puss!

stockholm och terrrrakotta!

Idaaag har vi gjort Stockholm osäkert. På riktigt. På vägen dit var det ungefär 12 bilar som tutade på oss. Uppsala on the road, bäst att passa sig!

Kom hem jättekall och hungrig för en stund sen, men många upplevelser rikare! Fick med fint hem från Zara, hundratals bilder från museum och några blåa tår, alltså overall en riktigt fin dag. 

Efter att ha letat oss fram till parkeringen i alla miljoner minusgrader åt vi kina take-away i bilen, (med pinnar och allt, kaos) mysiga låtar i bakgrunden och med Stockholm @ night som utsikt. Oj vad jag gillade läget!









#1. Älskade Stockholm.
#2. Fiercade tillbaka mot krigarna. In their faces liksom.
#3. Terrrrakotta!
#4. Relativt äcklig kinamat, men mysfaktor på topp!

Nu ska jag gosa ner mig under världens varmaste duntäcke, ha en spinnande katt vid fötterna och sova massa massa timmar! Puss.

PS. Idag drack jag min första kopp te någonsin. Sinnes!

sport to the lov

Gåshud på kalla armar, lurvig ryamatta och tjocka filtar. Fryserrrr!

Ooh hade rep idag. Sjukt kul men en himla utmaning! Har något galet stort framför mig som jag måste börja bygga upp bit för bit, och allt ska på något sätt passa ihop. Men fy vad bra det kommer bli.

Just det, glömde jag säga att jag har sportlov nu? Som jag längtat till denna vecka! Varje morgon när klockan ringer har tankarnat snurrat "Bara tre dagar kvar nu, gå upp..", "bara två dagar kvar, GÅ UPP!" osv haha.

Äntligen här! Det var egentligen planerat som en skidvecka men av olika anledningar blir det inte av. Istället gör vi Stockholm, har massa mys, rep och drar iväg med vännerna någon dag och susar ner för massa backar.

Vi hörs, puss!


himym love <3

















Hahah fastnade totalt på HIMYM och Barney. Nu kan jag sova i frid liksom.

Dibbz!

ja tack puss

Himla fin dag!

Slutade två timmar tidigare, bjuden på fika, plugga plugga plugga klart in i det sista, träffa finaste Mormor <3 Tänkte slänga in ett avsnitt How I Met Your Mother så blir allt awesome!

Haha, älskade syster tittade på Titanic för första gången ever med en kompis nyss. Hörde skrik som "SIMMA", "Va, han kan inte dö! Dör han? Dö inte!!!" och "NEEEEEEEJ" om och om igen. Love you sweetheart, puss.

Imorgon har jag ganska skön dag, fast ändå inte. Tre lektioner, fyra håltimmar (!!!) och sen en lektion teater. Det här kommer bli huur bra som helst.

Åh älskade mam, hon har lovat att köpa en Elle-prenumeration till mig. Lycklig tjej.

Kan med gott samvete gosa ner mig mellan täcken och kuddar, titta HIMYM och ha en spinnande kisse på magen.
Imorgon får jag lov. Kan inte annat än älska´t!


biblioteksdrömmar

Åh nej. Idag gjorde jag det förbjudna men ändå usch så frestande.
Jag kollade hur mycket det var kvar i boken jämfört med vad vi hittills har gjort.
Fy mig fy mig fy mig.

Ett ögonblick senare befann jag mig på en rutig filt på en blommig sommaräng. Benen var myggbitna, grilloset hängde i luften och trädens grenar hängde tunga av djupgröna löv som rasslade i en ljum vind.
Blodröda rosor doftade från avstånd och vattenstänk och lekfullt brus hördes från sjön längre bort.
Shortsen satt på mina höfter, på näsan vilade solglasögon, över axlarna hängde en tunn kofta och fötterna njöt av att vara barfota.
Solen lämnade en svag färg på min hud jag njöt av livet med ett leende på läpparna.

Återvände med ett ryck till verkligheten där mina ögon möttes av hyllvis med böcker, hårda stolar och en tjock halsduk.

Paradiset jag målat upp försvann fortare än det kom och det var bara att än en gång gräva ner hjärnan i tysk grammatik.




Bilder: weheartit och egen, min älskade misse <3


love oh love





Hade mysigaste Valentines Day med vännerna, blev fin middag och sen kväll wich I love.
Tränade sönder igår hela dagen och oj vad jag älskar när man riktigt känner (de ganska obefintliga) musklerna arbeta! Innebandydag hela dagen och streetjazz på kvällen. Åh vad jag älskade den lektionen. Både sjukt sexy dans woho och sen massa massa styrka. Gav järnet och det känns lagom i magen och ryggen idag, myys.

Idag har jag balett och plugg plugg plugg. Wiie, det här kommer bli en himla fin dag! Solen skiner och musklerna värker. I know, awesome right?

Ska skriva lite engelska som jag suttit och skjutit upp typ en timme haha. Puss darlings <3

burning hot!

Har en hooot date nu. Du och jag geografiboken. We´re like this close <3

Älskar provveckor. Puss på prov.


sweet sweet valentine

Happy Valentines Day söta du :)

Skolan är klädd i röda tyger som hänger från väggar och tak, mysstrumpor smeker golven och kram-lappar delas flitigt mellan folken med en stor portion kärlek. Un-der-bart.

Ikväll väntar en myskväll med massa fina flickor (läs: singlar hahaha, lite fail fast ändå inte) och överdrivet mycket plugg. Äh, kan nog bli en riktigt bra dag ändå.

Många pussar <3


puss!

Oj vad ni måste ha saknat mig!
Äventyr som har dragit mig hit och dit hela helgen och ni har inte fått vara med på ett enda. Shame på den.

Igår körde jag och Nette en överrasknings-trerätters på Tzatziki för Beate som varade ända till tolv och alla andra gäster gått. Himla kul och verkligen mysigt.

Nu åker jag till Stockholm för släktfest hela dagen. Såhääär mysigt.


Visst är det underbart här ute i solen?

Puss så hörs vi snart

come on!

Jag fick för mig att jag bara var tvungen att läsa typ 18 bloggar till ikväll innan jag stängde av datorn, annars skulle världen dö eller nåt.

Så nu sitter jag här. Ska upp ganska snart. Borde sova.

Bara fyra bloggar kvar nu, sen får jag sova. Gör det för din skull världen, hang in there!

och upp på tå!

Lång dag avklarad, avocado uppäten och trött tjej bänkad i soffan.

Skulle vilja stanna här i några timmar, gosa ner mig i en stor, mysig, lurvig filt och titta på Stolthet och Fördom (again). 

Fast ändå inte! För snart springer jag till bussen för att senare knyta på mig tossorna, sätta upp håret i en stram knut och spänna varenda muskel i kroppen.
Har saknat baletten <3 Har anmält mig nu till båda terminens danser, blir bara två i och med mitt killer-schema. Street-jazz och balett, som jag har längtat!

Ska hinna plugga lite och packa väskan, hörs.

lite oskar linnros + klackar

Det är det som händer här just nu. Plus huvudvärk hah, himla glädjedödare liksom.

Har övat lite i min ensamhet på min roll i pjäsen, därav klackarna. Mer säger jag inte, buus.
Men Linnros däremot, Genom Eld är ju sjukt peppande som man så ofta kan behöva. Visst blir man glad?

Får ta och dansa loss till genom eld ett tag. Som bara tjejer kan. Tills yrseln tar över höhöhö. Hej jag heter Ove...



Jag börjar tro att, jag börjar tro att vi kan gå geeenom eeeeld. Bara för ikvääll. Håll den tänd vi kan gå iiigeeeeenoom eeeld

advokado hej hej

John Mayer, advokado och självuppfunnen sovmorgon. Gillar läget liksom.

Struntade i idrotten och andra lektioner i morse för att sova bort febern. Tror den snart är borta (tänk en stor fet smiley här)!

Snart ska jag fara vidare till skolan för att göra prov och annat kul. Hörs!


kallt solsken

Dagen har varit riktigt fin.

Promenader i kallt solsken iklädd en tunn skinnjacka och finaste tänkbara sällskap, underbara timmar tillsammans med Elisabeth Bennet och Mr. Darcy, plugg avbockat, John Mayer i överflöd, kvalitetstid med matlagning, ångest över Ove Sundberg (tjeenare mannen) och lite för många muffins.
Overall världens bästa.

Ska packa ner min inte lika sjuka kropp i ett tjockt duntäcke och läsa slutet av Stolthet och fördom.
Fy vad jag kommer sakna den!

moment of truth

Lite advokado mitt i natten är himla rätt!

new things

Åh vad jag älskar den här kvällen.

Kom hem trött som jag vet inte vad, men ställde mig ändå i köket direkt (hej houswife) och gjorde bästa bästa vegetariska middagen till mig och mamma som var hemma.
Himla bra blev det: potatis- och purjolöksomelett, grönsaksbiffar, sallad och advokadoröra. Snel hest.

Har kollat på Stolthet och Fördom två gånger (den sattes på igen när den var slut och jag orkade inte byta hehehe) och det var hur himla mysigt som helst. Längtat hela veckan efter att bara få sega sönder, kissen kom och somnade med huvudet i min hand också <3 Kärlek misse!

Just det, bytte header också. Får väl se hur det blir, var mest för att jag var trött på den gamla. Vill gärna ändra om hela designen också, så någon frivillig?

Nu ska jag fortsätta mysa, bli frisk och ha det jättebra!
Puss.


Skit i live love laugh för det tog jag bort ihihi busigt.

Pride and Prejudice

Ikväll kommer kvällen min febriga kropp längtat efter hela veckan! Ja, fastän man är sjuk måste man tydligen gå i skolan. Annars missar man allt och får ta igen det på sommarskolan, och det vill vi inte. Punkt. Jaja, ikväll är rena himmelriket för mig.

Tända ljus, ljudet av Elisabeth Bennet och mr. Darcy strömmar från tvn, frukter ligger uppskurna framför mig på bordet och fötterna kramas av gosiga raggsockar.



Några få timmar tills jag slutar, sen är jag där <3


nytt val nytt liv ny glädje

Lusten att skapa väcks till liv. Ljusare dagar och kortare nätter ger en undebar tillfredsställelse i mitt inre som vill komma ut och fastna på blanka foton och oändligt med kläder. Fingertopparna rusar över tangenterna och det finns något djupare som inte fanns där förut.

Bli mer än jag var förut, starkare och bättre.

Nya livet börjar. Jag tänker inte vända mig om och blicken är stadigt fäst framåt. Vinden griper tag i mitt hår och för mig vidare mot nya platser.

Ett sånt liv är allt jag önskar. Ett sånt liv kommer jag få i dig.


wait ´til you see my smile












Fina bilder och minnen från de senaste fina dagarna. Baletten har börjat igen och det kunde inte varit bättre!

Nu går jag och mina tankar till sängs. Drömmer söta drömmar om fluffiga moln och ljuvlig musik.
Låter härligt.

Hörs fina du.


and so to be a new beginning.

Ett kapitel i livet avslutat.

Sista sidan är skriven, bläcket har torkat och boken ställts upp på hyllan för att kommande år samla damm och kanske senare glömmas bort.

Vad är känslan då? För det måste ju finnas en känsla. Lite tomt kan det vara, men något finns det nog där?

Glädje? Lite ja, fast ändå inte.
Besvikelse? Nej, fel ord men det stämde ändå in på det andra tillfället.
Lättnad? Kanske är det ordet jag söker.

Fast ändå inte. Vad ska man göra av sina känslor, i vilket fack ska de placeras, när man varken vet in eller ut?
Tycker jag om förändringen eller vill jag tillbaka till hur det var förut?

Fast en sak är mer säkert än alla orden på alla andra rader.
Det blir aldrig som det var förut.
Sidorna är fyllda och en ny bok ska påbörjas.




RSS 2.0