fiin fin dag!

Åh åh så sjukt fin dag!

Hade jättekort skoldag - till halv tolv! Sen åkte jag och Beate hem, gick ut och tog en powerwalk. Gick ute i solen, lyssnade på nostalgisk musik och brände fett och det var hur skönt som helst!

Har fixat lite med teaterpapper, ska snart rulla mot stan, köpa en kopp kaffe och repa hela kvällen lång.

Puss vänner.

Haha hittade en bild Marküs tog i lördags, awesomeness!

This Old Love

Sweet night. Puss.

Tillbringade morgonen med att läsa Justinas bok (!) som jag köpte igår på PA-redovisningarna. Tänk att ha skrivit en egen bok. Sjukt underbart.

Sedan kom fina underbara människor hit. Vi pratade, fotade och var awesome, like you a lot! Satte på Dear John en stund innan Sara och Jeremia drog sig bort, himla fin film! Att en film kan väcka så mycket minnen, på gott och ont.

Hittade finaste låten idag, lyssna lyssna (marianneli, den är bra!) och njut.


Sova sova, har rep hela dagen imorgon. Puss guys!

himla awesome!

Åh himla bra dag!

Först var det PA-redovisningar i skolan halva dagen med alla treor, duktiga fina ni! Sen rep i fera timmar, så himla trötta människor! Sofie hade varit vaken i 32 timmar, good job.

Efter det drog vi till möte och träffade så himla fina människor, kramades och hade det awesomeness. Sen drog Nelly med hit, fikade och åkta igen. Älskart.

Nu ska jag sega, äta och sova sönder. Har en ledig dag imorgon wie wie wie! Inget rep, skola eller liknande, händer inte ofta det!

Ska sätta på någon serie och äta massa massa, hej ledig tjej!


Haha Sofie fotade mig när jag låg och sov mellan scenerna. Trötttttt men glad eller nåt.

vårvårvårvår

Åh jag hade världens bästa dag!

Fick sluta två timmar tidigare, drog till stan och åt jordgubbar doppade i chokladpudding, vid ån i solen med Nelly.
Bästa bästa ever.

Bor i min converse och skinnjacka, fy vad jag saknat er fellows <3

Somnade i soffan en stund (!) och när jag vaknade skrev jag en text om lycka. Himla bra, blir så glad.

Nu är det kaos här i köket, alla dansar, skriker, låter, skramlar och allt möjligt haha. Fy vad jag älskar kaos! Puss på kaos.

Ska plugga nu och kolla på film med folk, hörs!













Oh Europabilder. Älskar <3

de hade inget att säga, och de sa det!

Idag har jag bara ätit mackor och müsli, ingen riktig mat. Jag har också läst en hel bok. Och varit på danslektion utan att dansa.

Vad har ni gjort idag?

snäll tjej, ellerrr

Hahahha åh nej! Har blivit sådär löjligt försiktigt svensk, skit!

Smsade Josefin och sa att jag kommer lite tidigare idag, pga skjuts.
"Visst, hur mycket då?"
"Eeh .. 10 minuter kanske?"

Vem smsar för en sån liten sak? Hahah can´t stop laughing.

sweet sweet saturday

Sitter i ett varmt, mysigt rum, dricka omåttliga mängder c-vitamin så jag inte blir sjuk och äter müsli med en jättestor sked.

Har haft en jättemys lördag! Helt enkelt bra, lite spontan och allmänt fin.
Först världens mysigaste lördagsmorgon - katt, sol, nya Elle och Gilmore Girls. Glad tjej! Sen åkte jag, min skinnjacka och mina converse (vår!!) till repet  för massa skratt, massa McDonalds och massa rep!

Sen lite spontant efter att ha slutat massa tidigare på repet åkte jag hem till Elin. Jag vet att du läser det här och du vet att jag hatar det, men fy vad jag tycker om dig! Du är himla bra <3

Har inget mer vettigt att säga för tillfället, vi hörs sweet! Bless.


Hahahha älskar bilden och älskar paparazzi <3

puss ändå fina ni

Haha okej, man kan lugnt konstatera att det är lite segt på bloggen. Men vissa saker får läggas åt sidan ibland för att ge plats åt andra saker som är viktigare för stunden.

Nu till exempel: skola hela dagen, rep hela kvällen och nu blir det plugg hela natten. Så ser varje dag i mina veckor ut, byt ut rep ibland mot dans bara så är det klart. Så bloggen blir lite lidande.

Fast right back at ya, ni är inte de mest aktiva heller! Men I don´t blame you fellows, gillar er ändå.

Imorgon har jag inte rep! Jag slutar ett i stället för halv sex! Jag har ingen dans! Jag har l-e-d-i-g-t-! Sinnes! Måste fira med How I Met Your Mother eller något.

Tjing!


Läsa massor massor också. Rep och plugg hela helgen, måste ta vara på ledighet <3


happy happy

Jag har verkligen gått och varit konstant sur de senaste dagarna. Varför?

Imorgon ska jag hålla ett tal om otrohet med VictoriaMilan som referens. Asnyttigt, men bieffekten har jag märkt är konstant bitterhet då jag är sur på allt som rör sig. Nästan. Jag är ändå ganska snäll egentligen. Men de är ju knäppa i huvudet, talet håller jag gärna för den som vill höra!

Till något roligare.
Pussar, kramar, vår, sol, torr asfalt, smält snö, gammalt gräs som sticker fram, solglasögon, virkade klänningar (kommer vilken dag som helst <3), How I Met Your Mother, skinnjacka, Converse, fjärilar, awesome musik, perfekt hårdag, fina komplimanger, nya kläder, en katt som pussas med blöt nos, spontana övernattningar, Solsidan, prata i timmar, att ha de bästa vännerna man kan prata om allt med, nya kläder, fina naglar, fina människor, få till det sista på uppsatsen, sätta ett prov, avocado, gitarrspel, fina texter, stjärnor, ögon, somna till regnet, skratta tills man gråter, hitta fina bloggar, ögonfransar, klippa håret, få massage, thaimat, borsta tänderna, göra ett glädjehopp, bästa syskon, Ramlösa, gamla foton, snäckor, nystädat rum, bibeln, tända ljus, raggsockor, fina vantar, leende munnar, skratt, solpuder kattungar och mycket mycket mer!



Nu har jag totalt vägt upp all bitterhet jag samlat på mig de senaste dagarna, in your face deppighet. Älskar att rada upp massa fina saker och sen bara sitta och njuta. Puss på det. Nu ska jag skriva klart det sista, och imorgon ska jag hålla ett sjutusan (haha) tal!

Puss.

PS. För några dagar firade jag och bloggen ett år. Grattis darling <3 Då fick jag kiwi av Lisa, av annan anledning men ändå. Snel hest.

happiness is...

Sitter i ett mörkt rum, ansiktet är upplyst och ögonen flyger över skärmen. Kommer verkligen bli kutryggig om jag sitter här längre.

Jag lovar, jag tänkte blogga idag! Men så insåg jag att jag inte hade håltimme som jag trodde och kutade till lektionen. Fast jag har inte mycket kul att säga faktiskt, illa.

Solen skiner och jag är glaaad. Fast jag ser den för det mesta genom smutsiga skolfönster, not cool. Vi har börjat med fika varje fredag på tyskan, hur tjocka kommer vi inte bli på en skala! Awesomeness.

Okej egentligen vill jag bara sova. Funderar på om jag orkar åka iväg ikväll, skulle vara himla skönt att vara hemma en kväll... Den som lever får se, ska förflytta mig från datorn i alla fall och helst slippa en kutig rygg.



BE HAPPY! Puss <3


inspiration som följer med sommarkänslor!

Snart är vintern borta!

Beställde nyss hem en himla fin sommarklänning, säkert tecken på att snön sakta men säkert försvinner.
Idag har jag verkligen inte pluggat alls och oj vad jag hade behövt det. Men man måste sega lite ibland, right?

Nu vill jag bädda mig ner i ett stort duntäcke, tända läskigt många doftljus och läsa tills jag somnar.

Hade förresten terminens första riktiga sovmorgon. Himla skönt och bäst.
Snart glider jag omkring såhär, för snart är det sommar.



Puss!

not the crazy catlady... yet <3









Älskar den här katten mer än mycket annat. Puss bebis, du är sötast i världen!
Så här hjälper han mig att göra läxor, hur himla söt? Nu ligger han och sover finast i min säng, misse <3

the sun.

Så undebart, jublande, glad, sprudlande, dansande, sjungande, hoppande och alldeles, alldeles salig jag blir över att det är vår!




Var passar det bättre att klämma in en stor, fet, överdimensionerad skinande SOL om inte här?

Har gjort massa sjukt härliga saker; igår morse klockan sju åkte jag och en vän till stan och delade ut mat och kläder till hemlösa. SÅ HIMLA BRA! Första gången i mitt liv jag gjort något sånt och hjälp vad bra det var!
Och senare på kvällen var det överraskningsfest för Josefine, en kidnappning som slutade hemma hos henne och massvis med folk. Lite awesome så där.

Idag kom Ida till Uppsala från Örebro, och vi var några som körde sightseeing med henne ute i vårvädret: solen värmde våra stela vinterkroppar, vinden blåste av våra kläder och fåglarna kvittrade i takt med livet. Sjukt mysigt och det avslutades med en lunch på China River.

Sedan har jag träffat min underbara mormor och sen lärde jag mig allt om blodomloppet, andingen, matspjälkningen, muskler, skelettet, utsöndring, anemi... Listan kan göras lång!

Annars har mitt humör levt sitt eget liv under helgen, upp för småsaker och ner för inget alls. Ska sluta med det, från och med nu. Himla onödigt att må dåligt över ingenting, don´t you think?

Nu ska jag läsa lite idrottsteori och alltså slippa lektionen imorgon bitti. Första sovmorgonen på terminen! Måste firas! Ha det bra fina du! <3

något för andra

Sitter här, alldeles för sent på kvällen och tittar på alla bloggar jag missat, medan bästa musiken spelar i bakgrunden. Har haft en alldeles underbar dag fyllt med massage, mat och spår. Imorgon ska jag upp 5-5.30 (!!!) så frågan är varför jag fortfarande sitter här.

Varför ska jag upp fem-halv sex en gripande lördag? Jo jag ska göra något jag velat göra så grymt himla länge men inte blivit av. Jag ska göra något för andra människor, människor som inte har det bra och inte har något hem.

Himla bra. Älskar solen gör jag också totalt, visst blir man så glad ända in i hjärtat när den skiner? Så glad att själen spritter, mungiporna dras uppåt kinderna och håret blänker gyllene i skenet.

Det är något alldeles särskilt det.


snabbt!

Här skulle det funnits ett roligt blogginlägg. Men tid eller ork finns inte, sitter i skolan och ska ha rep om några minuter. Slutade nyss så det är bara att rusha mellen. Kommer komma hem apsent igen, anteckna gärna!

Ikväll har jag balett. Tur att mina långa dagar är fyllda med awesome grejer som rep och dans, annars hade jag aldrig orkat.

STOR PUSS!


RSS 2.0