<3


Så!

som plåster på såren för att uppdateringen lidit svårt den senaste tiden (neej då, grekliandbilden är helt ny, aldrig använd föut)
bless

missed!

Hej du underbara.

Ligger i sängen och planerar att däcka när som helst, ville bara hälsa på dig först<3 Pumpar U2 "In the name of love".

Idag drog repen igång rejält! Från och med idag är det rep varje dag hela dagen som gäller. Har lite delade känslor inför det faktiskt. Det kommer bli så gäälet kul, jag vet det! Men du vet sådana här segdagar man har ibland, då allt bara känns trögt och att man inte kommer någonstans? Check! Men det försvinner till imorgon, får faktiskt en sovmorgon (!) till elva eller tolv :D Yes det var värt en smiley. Tack vare den sovmorgonen får jag tiden att skriva här.
Funderar på att köpa en dator nu i dagarna. Det skulle vara så praktiskt att ha en egen bärbar med sig överallt istället för att behöva springa omkring och leta efter pappas och sen hitta sladden och allt som hör till..

Oj ska inte svamla den lilla tid jag har här hehe. Hoppas det är underbart bra med dig, saknar den här direktkontakten man får dagligen.

Oh "That´s why you´re beautiful" kom på, så sjukt mysig! Kommer inte på så mycket mer att berätta faktiskt. Kissen ligger och snarkar vid mina fötter, inget ovanligt ..

Äsch nu går jag haha! Det blir ju ändå inget vettigt här.
Ha det underbart tills vi hörs igen, hoppas på ett snart tillfälle. Just det, ha en rolig Valborg!

Hugs, bless <3


surpriiise

GRATTIS ANNELI :D

Tar mig tiden att skriva det här då du helt och hållet trodde att du skulle på en innebandyfest igår mahaha.
Yees jag visste om allt ;) syster och jag kunde inte komma (du borde förstå varför ifall du läst min blogg den senaste tiden ..) och vi gråter fortfarande blod över att inte ha varit där. Men vi hoppas att du hade jätteroligt på din lite-försenad-överrasknings fest och att vi kommer träffa er inom en jättesnar framtid! (hur, när? ingen aning men it will happen :D)

Ha en underbar dag Anele (och ni andra också såklart, jag har inte glömt er hehe)!

Hugs <3

stresslife!

Hej :D

Oh jag är inne i ett lyckorus (som kom för ca 5 minuter sen då jag började sjunga för mig själv) och det är alldeles underbart!

Har kommit igång ordentligt nu med rep, prov och allt annat som hör livets vackra gång till. Det går väldigt bra faktiskt med allting, jag tror att jag börjar komma in i det. Trodde aldrig jag skulle bli van med att plugga. Surprise surprise.

Åh hallå. Jag förstår inte hur jag kan tycka repen är så fruktansvärt roliga :D. De är helt underbara! Jag är så glad och positiv att jag förvånas över mig själv. Jag är ständigt uppåt, från morgon till kväll. Bokstavligen, imorgon börjar repen från morgon till kväll. Men det är så kul och jag är ständigt i detta lyckorus.

Pjäsen vi ska framföra är trots allt väldigt mörk och man måste sätta sig in i ilskan och hatet som finns i nästan varje scen. Men hur kan jag då vara så glad och ständigt överlycklig över att ens vara där? Jag förundras varje gång jag upptäcker ett leende på mina läppar. Och jag är så tacksam över att hatet bara blir en fasad som används när vi spelar.

Har faktiskt hunnit äta lite nu (nej jag överdrev (nästan) inte när jag sa att jag inte hinner äta :o. Sova hinner jag faktiskt inte, du skulle nog bli galet förvånad om jag berättade hur lite jag egentligen sover) och tagit en hel kväll utan plugg! DET var länge sen, ganska skönt :))

Nu ska jag catcha up lite sömn. Repet börjar imorgon bitti och jag vill inte vara lika borta som jag var idag hehe.

Sov gott och dröm sött.
Be blessed!


i´m alive. for now.

HEEEJ!

Jag lever. Och bloggen återuppstod från de döda. Men jag kommer inte ha tid att skriva här på ett tag, and now you will know why!

Jag är härmed Gudinnan Tisifone i mitt gymnasiums uppsättning av Atridersagan, dramat där endast tvåor och treor medverkar. Anledningen att jag som etta är med är att de fattades en roll och jag tänkte (smart chey)

"Äh, what the heck. Jag kommer ha kul som as så so what om jag får det stressigt. Lätt värt!"

Nu är det så här att jag måste ta ledigt en vecka från skolan, en vecka som tvåor och treor har inlagt som ledigt. Märk väl - inte ettorna. Så jag kommer missa en hel veckas lektioner och istället slita som ett djur morgon till kväll med att lära mig en helt ny roll som alla de andra redan jobbat ca. en månad med! Yeah, jag kommer ha kul också men jag är redan efter.

Och inte nog med att jag har en hel roll att lära mig - jag måste jobba in allt i skolan en hel vecka i förväg. Som om jag inte hade nog innan med 4-5 prov varje vecka... Så jag säger upp bekantskapen med er alla de närmaste veckorna, typ fram till skolavslutningen. Kanske smiter in och skriver nåt kul men det är högst osannorligt höhö.

Skicka ett sms (eller lämna en kommentar) ifall du känner för att muntra upp mig som antingen pluggar, läser manus eller är på rep. Nej inte äter eller sover, man måste prioritera (haha, du börjar fatta hur jag kommer ha det fram till skolavslutningen huh?). Telefonen är det enda jag inte lägger bort så det är där du hittar mig.

Ha det underbart nu och don´t miss me like crazy. Eller jo, gör det så blir jag glad :D Vi hörs när jag får en ledig minut.
Hugs and kisses <3

Oh du gamla grekland, du känns väldigt nära nu!

yadiya

Nighty nighty!

Massa saker har hänt de senaste dagarna, på gott och ont. Nu är jag så trött så jag stupar i säng i alla fall, kissen ligger redan och sover <3 åh sweety där! Han har lagt sig mitt på täcket. Nu måste jag ju lyfta bort honom för att kunna krypa ner, sorry honey.

Känner att jag redan ligger efter med läxor och annat skolarbete. Har varit rätt så off de senaste dagarna så i princip allt har bortprioriterats. Hehe det är därför rummet också ser ut som det gör..

Måste catcha up some sömn! Fem och sex timmar hela veckan, njae! Funkar en gång men i längden blir det jobbigt. Trust me on that one!

Oh måste berätta innan jag glömmer och däckar. Syster kom med en spontanpresent till mig <3 Boken "Gucci Krigen". Hon känner verkligen mig den sötnosen, hon har nog också märkt min nere-period. Ska snart börja läsa den, har två till nya böcker som också verkar riktigt läsvärda! Nej men god natt nu.

Ha riktigt fina drömmar. Bless

säcka inte ihop nu va!

Hej folkens!

Jag har sjukt mycket att göra idag och imorgon, gällande saker som jag ickeee berättar om. Men allt är galet (värt att sägas igen, GALET!) stressigt så uppdateringen kommer att vara låg. Usch vad the blogg blir tråkig nu men vissa saker får man offra ibland för drömmar och mål.

Det är som ni nog förstått därför jag inte hälsat på er riktigt. Men deppa inte ihop totalt pga min frånvaro (höh), jag kommer förhoppningsvis tillbaka snabbt!

Ha det underbart under tiden, njut av solen och ät dig fet på glass. Du har min tillåtelse, promise! Bless <3

sun!

Hej hej.

Har legat ute och solat ett tag och nu bakar jag chokladmuffins. Små saker som hjälper till att pigga upp mig förhoppningsvis. Sätter mig ute och äter, längre än så vill och orkar jag inte tänka.

Ha en bra dag, be blessed!

i have a big fat smile on my face!

Haha åka raka vägen hem? My ass!

Åkte till stan och kände "nej, synd och skam att åka hem istället för att hänga på stan, vid ån med en glass!" så glass blev det! Babblade med Line och kollade på trehundra skor medan jag väntade på att hon skulle pallra sig till stan. Ååh hittade typ tre par skor som var precis den modellen jag vill ha! Det finaste paret var dessutom på rea ~ <3 mitt hjärta tog ett skutt av glädje!

Träffade Line och catchade up med allt som hänt. Satt på broräcket med glajjorna på näsan (nya favorituttrycket - glajjooooor höhö! så fult att det nästan blir CATCHING) och åt glass i solskenet! Hej vår, jag har saknat dig. Verkligen! 

Efter ett tag kom Markus och Elin, precis när Line skulle dra sig hemåt. Strange sammanträffande.. höhö! Så vi sa puss och kram till Line och snackade sen massa skit. Hur mycket mysigare är det inte att hänga när man kan hänga i solen och inte behöva dö av kyla? Såå (visar med händerna) mycket mysigare! Men alltså, Elin och Markus .. hahaha ni är härliga! Kläng i trikåer hehe ;) *high five markus*

Efter ett bra tag med massa skitsnack drog vi till bussarna och kramades hej då. Kom hem för kanske en timme sen och har hunnit äta middag med familj och mormor. Nu blir det massa mys och pyssel. Trodde förresten att det var tisdag idag, wierd! Tänkte att det var dans och grejer men icke.

Yadi yadi ya! Nu ska jag dra mig bort från datorn. Eller ja, musiken får nog stå på när jag trixar och fixar. Ha en underbar vårkväll!

yes!!!

Yaay slutar NU istället för halv fem! Är huuungrig så jag drar hem och äter, sover och solar! Borde kanske plugga .. nej dagen får vara kreativ, men jag måste ändå bli bra i halsen! Oj, hej babbel. Ska väl dra hem snart ha det!

morn´

Good morgon!

Är lite småstressad. Låg först och velade ifall jag skulle till skolan eller inte (har ont i halsen igen och annat) och när jag väl kom upp segade jag sönder i duschen. Vad har hänt med mig förresten? Förr var jag alltid en kvällsduschare men nu för tiden väljer jag nästan hellre en morgondusch .. that´s wierd!

Jaja, nu blir det frukost! Ha en bra dag sunshine.

oh myy

Tänkte för en gångs skull lägga mig toktidigt (typ NU) så god natt. Sleep tight <3

God morgon! eeh ..

Morning honey! Okej jag vet att klockan är snart halv tre men what the heck!

Vaknade vid tolv, hur skönt? Så skönt! Har knappt sovit någonting på lovet, shame on me! Har gjort allmänt ovärda saker än så länge idag, har inte ens orkat klä på mig haha! Får väl ta tag i mig själv snart och göra något vettigt. Fast det är så gripande svårt! Första nu-får-jag-vila-och-inte-göra-nånting dagen!
Nej, nu tänker jag banne mig njuta av att få vara hemma, ta det lugnt och njuta av solen!

Egentligen vill jag dansa järnet, röra kroppen med musiken och känna glädjen spridas genom hela mig! Fast det får bli någon annan dag, den här dagen är vigd åt att sova!

Ha en underbar dag, ut i solen nu va!


hur härliga danskläder!?

hej då lördag

Hemma med värkande fötter, så värt!

Tog en tripp till Dalarna med familjen idag och hälsade på lite släkt. Åkte sådär jobbigt tidigt på morgonen, och det är mycket jobbigare när någon inte sovit något för att denna suttit och pratat i telefon halva natten .. What the heck, vi hade skitmysigt och jag lekte med världens minsta hund hela dagen. Så söt!

Vid fem-tiden drog vi oss hemåt och jag lyckades sova i bilen (!!!) under tio låtar som jag hade i örat. Haha det är enda sättet för mig att se om/hur länge jag sovit. Jag kollar helt enkelt vilka låtar jag missat, phett smart hehe. Jag har jättesvårt att sova i bilar, bussar etc. Kan typ bara sova på natten (och på lektioner ibland HAHA!) okej, spår.

Hemma så bytte jag om i panik samtidigt som jag hade en skrikande Line i örat hehe. Drog ner till stan och dansade arslet av mig, så himla kul! Länge sen hallå, det kändes! Det var en swingkväll så vi swingade loss, askul! Swing är så himla värt och man blir så glad av att se det!

Kom hem nyss i alla fall, med asont i fötterna och allt som hör till. Borde verkligen sova, lång vecka men kul som attan! Tror jag stannar hemma imorgon faktiskt, skiter i alla planer! Sovdag .. ooh hör du hur fint det låter?
Få sova ut på morgonen, gå ut till köket i morgonrock och dricka varm choklad medans kissen ligger och spinner i knät.. <3 Längtar tills det blir morgon haha.

Ska gå och tvätta bort sminket och sova! Får se ifall jag orkar äta haha.
Ha det bra och sweet dreams!

watch out dalarna!

Hej hopp!

Vandrande zombie här som skulle varit klar och åkt klockan 10, men nu sitter jag med blött hår och försöker hitta strumpbyxor. Jag försov mig lite imorse .. gick upp för en halvtimme sen hehe. Good job!

Inte okej förresten! Igårkväll kröp det en myra på mitt golv och nyss var det en spindel i duschen! Euw! Myran lyckades jag döda själv (*applååååd*) men spindeln fick Lovisa att döda.

Nej nu ska jag skynda klart här. Tänkte ta med kudde och täcke i bilen då vi ska åka i ca. 3 timmar. Idag är det Dalarna som gäller!

Måste få håret torrt, ciao!

snarkl

Mina fötter gör lite småont efter en dag med minst en miljon steg. Jag har en internetsida uppe, med 9 flikar. Jag lyssnar på random musik som Elin sa var bra som nu också ligger på min spellista. Jag är hungrig och borde gå och äta. Jag har ett plåster på tummen från en ljuslykta på Indiska. Jag borde ringa ett asviktigt samtal men jag vågar inte.

Japp, så spännande är mitt liv just nu!
(jag berättar mer om dagen sen pumpkin)


haha sure

Jahapp, fick lite time to kill då jag är heelt klar att åka så http://somnprat.blogg.se , tack för skratt hahaha!

"Från Anonym:

Vi var ett gäng ungdomar som körde skoter till en stuga ute i skogen för att övernatta.
Dagen efter hade vi en tid att passa, det skulle alltså bli lite stressigt på morgonen.
En kompis var tydligen oroad för hur vi skulle hinna och utbrast i sömnen:

Kompisen: - Jag vet! Vi äter samtidigt som vi käkar."


Hohoo, clever girls! <3 

älskade Stockholm!

Kolla vem som hinner uppdatera va va va!? Haha god morgon!

Alicia Keys, Salem al Fakir och Coldplay pumpas. Jag försöker suga åt mig all myskänsla som finns i morgonluften innan jag ska börja skynda att fixa mig.

Vill du veta någonting random om mig såhär på morgonen?

Ljudet av en väckarklocka som ringer.. Jag vet inte ens om jag kan beskriva vad som händer med mig haha, serious! Mitt inre stelnar till, jag får må-illa-liknande känslor och jag måste bort, fort! Alltså en vanlig väckarklocka, beep beep - ljud. Det är så gripande äckligt, hur kan man vakna till sånt? Därför sättar jag alltid mobilen.

Jag tror inte min söta syster vet om det här faktiskt, så i ett försök att vara snäll hade hon satt min klocka åt mig nu på morgonen .. *kräks* Hahah nej då, men nästan. Har fortfarande ont i magen, allvarligt. Okej, jag fnissar åt mig själv men det är sant!

Nu måste jag upp och snart göra Stockholm osäkert! Ha en underbar dag <3


right, happy birthday.. !

GRATTIS lilla blogg, på en-månad-och-en-dag dagen! Du har givit mig massor med lycka, chans att skriva ner mina känslor och du har också gjort det du var ment to be: fått vara det ställe där jag babblar om de saker jag vill minnas. Let´s keep it this way huh? <3

Känner mig lite tvungen att berätta om kvällen (till de dagar jag vill le åt något :)) så here you go!
Myskväll på hög nivå!

Det började med att jag, Elin och Lisa inte fick komma in! Mor min var i städtagen och vägrade släppa in oss (jag skulle tydligen ha ringt först - hmpf!) så vi tog en låång promenad. Började i skogen men när flickorna gnällde på vatten och kyla så gick vi längs vägen hem igen.

Hemma väntade vi in Jocke the pocke och satte på The Phantom of the Opera som vi hyrde tidigare. Uuunderbar film, älskar musiken. Josefin joinade oss också en bit in i filmen. Fast egentligen tittade vi inte så mycket, i alla fall inte jag som satt och garvade genom halva filmen haha! Tanken var väl att sätta på någon HP film men ingen ville kolla på mer film så det blev prat. Och mer prat. Och jättemycket mer babbel, mys! Satte på mysmusik (hångelmusik? hahahha!) och jag satte min stämpel på kvällen och satte på dansvideor på youtube heheh <3

Är tacksam för så underbara vänner, det är inget jag tar för givet! Hade askul iaf och vid ett åkte de hem. Och typ NU måste jag sova! Ska upp imorgon och fara till Stockholm, ser inte ut att bli mycket sömn. Bajs! Blir nog inget inlägg då som du förstår hehe.

Sov gott (som du antagligen redan gör) och ha det jättefint.

thank you!

Har en klump i bröstet, den lossnar inte. Den växer, större, större och sedan ännu större. Jag tror klumpen är lycka! På olika sätt känns allting så bra nu, bra för att jag inte tänker på alla nålar som vill sticka hål på lyckoklumpen som fortsätter utvidga sig åt alla håll. Jag vill låta den ta över allt. Tanke, själ, kropp, min hela värld. Låta lyckan ta över allt och inte lämna något rum kvar för misslyckanden och hemskheter. Jag vill inte tänka på nålarna som letar efter tillfällen att sticka till klumpen och inte lämna något spår av lycka kvar.

Låt mig leva i min lycka, med mina älskade vänner, familj och hela tillvaro. Var kommer den här känslan ifrån? Jag gillar den, snälla låt den stanna.



När jag lyssnar på den här låten är känner jag lyckan explodera! Det går inte att beskriva, jag blir tårögd på samma gång som jag känner att den totala lyckan är uppnådd. Det är så konstigt men underbart att jag inte vill släppa taget. Det känns som att jag har gamla minnen som ligger och väntar, oupptäckta och dammiga, men som också har meningen att bli hittade. Snälla, låt lyckan stanna

we´re taking off!

Ska snart bege mig mot stan och möta upp två lost flickor och hyra film och grejer. Inget HP-maraton blir det, lisa vägrade grr.. Senare kommer joss och jock (höhö) och det blir en asnice myskväll!

Imorgon far jag förresten till Los Stockholmo! Mer om det senare ikväll, ha det underbart <3!

i thought it still was morning..

Tänkte säga god morgon men såg att klockan börjar närma sig halv två hehe. Hej i alla fall :)

Idag tänkte jag köra en ganska lugn dag, det var i alla fall planen hehe. Ska i och för sig göra miljoner saker på förmiddagen (nu) och ikväll så blir det Harry Potter maraton at my place! :D Det var galet länge sen så nu kör vi!

Nej nu ska jag börja med allt som ska hinnas, ha det underbart i solen <3

västerås baby, västerås

Jag hann ju aldrig uppdatera igår, inte heller imorse (då jag snoozade en timme och fick panika sönder! smart tjej). Men det jag skulle göra idag, och har gjort för den delen höhö, är ett besök i Västerås!
Träffade underbara vänner och hade en sjukt mysig/spårad dag! Härligt som attan! Fast det känns som man alltid lyckas komma då det inte är sol, not cool!

Vi hade askul iaf. Fick en guidad visning på svengelska där jag tolkade till finska (Danmark och Sverige tävlade om att få Titanic i en split-tävling, vi vann! Yeah!!) och fikade sönder på Espresso House som hade sjukt god chai-latte! Vi rullade därifrån och kom hem med några valkar extra höhö. Två små saker ur en låång dag.

Hade skitkul iaf och efter en jättelång bussresa kom jag hem till en julafton :D Mina två paket hade kommit, skorna och klänningen! På samma dag, what are the odds!?!

Shit vilket kort inlägg det blev om hela dagen, hade mentalt förberett mig för ett mycket längre haha! Äsch, det är väl bra. Försöker lära mig att korta ner och inte skriva en ny roman varje gång.

Hugs <3


and she´s back!

Det blir väldig många "hej jag kom precis hem" -inlägg känner jag hehe. Men that´s life, jag är inte hemma för det mesta.

Jag, Emma och Emilia gick omkring i stan i några timmar, och jag måste säga att inget slår sommarmysiga promenader mellan de gamla husen i stan! Köpte lite smågrejer, en jättesöt väska och en skjorta/blus. Sen satte vi oss på ett café och babblade någon timme. Det var för kallt för att sitta på en uteservering, not cool! Men det kommer.

Sen mötte jag upp lite vänner och vi röjde omkring på stan (på en gata som INGEN hade sett att den funnits där förut! scaryy ..) tills jag blev så galet trött efter en sen natt och åkte hem.

Har precis ätit middag och ska städa undan lite tills Linda kommer. Tänkte köra en myskväll, är för trött för något annat hehe.

Men ha det bra, hör nog av mig senare igen <3

no time to waste

Good morgon!

Kom precis hem, spontan-sov över hos Lisa igår och gårdagen var hur mysig som helst :D

På dagen kom Emilia och vi var bara allmänt trötta och sega. Sen drog jag ju till Lisa där vi hade tjejmys. Det var länge sen det bara var vi tjejer, behövde det <3 Vi sket i att kolla på filmen först, istället satt vi och babblade till klockan blev två, hur mys som helst. Eller satt och satt, jag och Elin tog låg och sov på köksstolarna medan Lisa och Josefin sov på köksgolvet hehe. Hur hamnade vi i köket egentligen? Never mind.

När Josefin och Elin drog hem satte jag och Lisa på Titanic (please observe: TVÅ satte vi på titanic.. hehe clever girls..)

Sidospår: hahhaa crap, råkade kasta ut pasta över hela golvet när jag skulle öppna påsen! Jaja, tillbaka till ämnet.

Det var faktiskt första gången jag såg titanic. Hur har du lyckats att inte se den, undrar du nu. Riktigt bra fråga, skicklighet antar jag 8) När den tog slut (kvart i fem) ringde vi och väckte Elin!! Hon blev jätteglad och önskade oss en riktigt god morgon (eller nåt sånt, svårt urskilja allt mumlande..) och sen däckade vi.

På morgonen var det bara att skynda hem. ska ner på stan nu igen och har skitbråttom, ska träffa Emilia och Emma och sen kanske möta upp tjejerna igen. Får se hur det artar sig. Imorgon händer i alla fall något jätteroligt! Mer om det ikväll.

Ha en bra dag och spring ut i solen och bli en pepparkaka nu va!

run honey!

Bussen går om tio minuter - stressad tjej!

Babblar mer om dagen senare, ska hem till Lisa nununu och ha myskväll! Ska se Titanic för första gången! Wish me luck ;)

Ha en underbar kväll älsklingar <3

hey sailor

God *vad blir det nu, kollar klockan* morgon? middag? Haha, du fattar vad jag menar sweety <3

Vaknade med svinont i halsen igen för några timmar sen, what´s up with that? Bort med det nu, vill inte vara sjuk igen!!

Morgonen har spenderats med syster, frukost, överflöd av jobbiga/spända/nervösa känslor och sedan studentklänning-koll! Vet inte om jag sagt det förut, men det är i princip jag som planerar och fixar allt för lollos student + studentbal hehe. Och kvinnan har inte hittat någon klänning än till studenten grr ..

Oh på tal om klänning (hehehee) så fanns intresse att se den ändå


Heeere you go pumpkin! Nej inga större bilder kommer hehe ;)

Nej, nu måste jag dra. Har en miljon saker att göra. PUSS


meetingvärd and bunty hunter

Haha underbart avslut på helgen!

Fatta att det är söndag idag! Och jag gick i skolan för någon dag sen. Hallå, jag har ett helt lov framför mig!! Jag behöver inte dö imorgon bitti och undra varför något tjuter i mitt öra klockan sex!

Kom hem nyss efter en heelt knäpp men skitkul kväll! 
Drog som sagt till bion och träffade massa vänner. Det var The Bounty Hunter vi skulle se hehe, hade faktiskt ingen aning. Vill förresten se Remember Me! Du och jag lisa!
Filmen var rätt värd, skitkul på vissa ställen hehe.

Efter filmen packade vi ihop oss till Max där vi röjde, nattöppet is good. Har se-ri-öst fortfarande asont i kinderna efter allt garvande hahahha. Lovley <3 Sen vart det allmänt häng, och spontanhäng kan ofta bli det allra bästa! Ännu mer garv där hahahha! Mötesvärd hahahahha!! (ledsen för det interna men det här vill jag verkligen komma ihåg hehe)

Åkte hem ganska tidigt, är så sjukt trött om kvällarna :o vad är det med mig? Så det blir mys med en bok och en kisse nu, så mys avslut på en underbar dag.

Take care  <3

spontanious

Woho, panikfix!

Jag beställde klänningen idag :DD!! Vet är inte säker på ifall jag ska lägga upp en bild på den här, kanske kanske.

Shit, nu blir det panik! Ska -obviously- vara på stan klockan sex och hämta ut en biobiljett, good luck! Kastar på mig kläder nu och får kuta till bussen. Nej, jag kommer inte alls ihåg vilken film det är vi ska se. Får bli en kul överraskning :D

Ha en good good night! <3

hahahaha

Hahahaha, kollade på anagina.blogg.se . Jag dör hahaha, så klockren!
"Vem är den här sambo? Jag gillar den inte" HAHAHAHAHA


sunglasses please

Hur fint väder ute? Så fint väder!

Lunch med familjen och mormor väntar, kom nyss hem från möte. Senare ska jag och lollo ta en promenad eller liknande, ska bli så härligt! Ikväll babblar jag mer om sen :))

Solen ropar, hugs!


picnic please

Hemma och redo att slockna i några timmar :)

Har haft en så sjukt härlig dag! Började med påsklunch/middag som blev jättelyckad. Hann till och med smita ut och sitta i solen i fem minuter, så värt! Hoho alla prisade mina efterrätter! Gjorde en browniekaka i en sockerkaksform fast i kakans mitten hade jag hallon- och chokladglass, assnyggt! Sen hade jag gjort några tryfflar (tryffelbollar,tryffler, tryfflor? HAHAHA tryfflor <3) som också blev skitbra. Sweet!

Efter alla svenskens regler med kaffe och sällskapsspel drogs det hem till Em. Tänkte att det var en vanlig myskväll men obviously not då massa människor redan var där när vi kom, sjukt kul blev det. Såg btw på Step Up! Love it, dansglädjen kommer mer och mer tillbaka :D

Hahahha vi spårade sönder innan vi drog. Hade picnic i vardagsrummet och Manne ramlade på arslet när han visade att han kunde kicka lika högt som alla andra dansfolks.

Glad påsk förresten, visste väl att det var någonting jag hade glömt hehe.

Hahah, kissen har bäddat ner sig i sängen och man ser att han drömmer något, då han hela tiden rycker till och har sig. Honey <3

Sov gott, och var tacksam för att du har tak över huvudet. Ta inte välsignelser för givet :)

change of plans

Ingen stad, short of time!
Har möblerat om hela vardagsrummet, mamma och syster är över hos grannen och snor stolar (höhöhö) och snart kommer the people! Skulle ju till stan med Em men det hanns inte. Wackoo, måste fixa klart allt. Det roligaste är att jag är värsta excited över allt hahhaha! *torkar bort tår*

Nej, ikväll blir det nog filmkväll med folk men mer om det sen :) (Ska köpa klänningen förresten :DDD)

Puss och kram!

lovley april!

Underbara April! Hur mysigt; vakna till solsken, läsa en bok och bara allmänt njuta av livet och våren? Så mysigt!

Åh, hittade förresten underbaraste handsyddendasttvåexemplargjorda-klänningen igår! Vill ha vill ha vill ha! Kan visa någon bild ifall jag köper den <3

Sitter och kollar öppettider, ska snart åka ner till stan lite snabbt. Men först tänkte jag duscha och kanske kasta in alla kläder i garderoben.

Well well, ha ev lovley dag!


just shake it off

Det ska jag göra nu. Skaka av och glömma. Skratta imorgon. Det kör vi på.

Annars har dagen och kvällen varit sådär underbart mysiga som de bara kan bli när man vet att man (gripande) har förtjänat ett lov. Kvällen slutade dessutom med att jag bakade järnet för imorgon!
Då kommer det hit massa gäster igen hehe, och jag fick ett bak-ryck. Älskar den känslan, den sanna pensionärsglädjen som uppfyller mig när jag bakar. Indescribable, you really should have been there! (hahaa so geeky <3)

Tänkte däcka typ nu, kissen ligger och sover bredvid mig <3

Sweet dreams!

late morning

God morgon :)

Vaknade för några timmar sen och har gjort massa vettigt sen dess.
Tydligen är det någon påsklunch med massa gäster at my place nu, kul att jag fick veta det när jag sitter i soffan, äter frukost och har på mig kläderna som jag sovit i haha!

Ska väl byta om lite snabbt men först, snyggaste skorna jag hittade igårkväll!

 
I wouldn´t mind dem på mina fötter! Fast jag skulle vilja ha svarta, men de svarta överst var ändå inte lika fina som de bruna :( Urban Outfitters kommer de ifrån i alla fall.

Just det, kläder var det.

Hugs!


evil laugh mahaha

Mahahaha! Kom på vad jag ska göra!

Lovisa har gått och lagt sig (sweetypie <3) och jag har ju inte lurat henne tillbaka. Men när hon vaknar, då du..

Mahahahahaaaa!

home sweet home

Sitter i min mysiga säng och funderar allvarligt på att gå och lägga mig! Sickt...

Efter jag skrev klart karaktärsanalysen så drog jag mig hemåt, köpte ett par skor på vägen! Ida kom över igår och hade ett par crazy bananas snygga skor så jag köpte likadana hehe. Tack babe <3

Senare på eftermiddagen/kvällen drog jag till stan för att träffa Elin. Vi gick och åt och tjattrade läänge om massa viktiga (och mindre viktiga hehe) saker. Mys :)

Sen drog vi vidare. Det är ju påsklov hallå! Det kom upp för mig nu, haha sweet! Åkte på möte i alla fall, också galet mys! Träffade fina människor och hade det trevlig. Men efter det kände jag att mina ögon inte ville vara vakna längre hehe. Så nu sitter jag här, home at last!

Tror jag sätter på en film och firar in lovet med. Imorgon blir det hyfsat tidig väckning så jag ska nog få in min beautysleep! Skriver kanske igen ikväll, är inte säker. Men annars:

Sweet dreams <3

snart där!

Schnart . Klar . !

Har suttit sen typ tio, helt sjukt! Har inte varit helt diciplinerad hela tiden men jag är nästan klar :D Har mailat den till syster så att hon ska säga att den äger sönder, då har jag fått min bekräftelse och kan gå vidare i livet.

Jag kan se ljuset i slutet av tunneln nu ..

HAHAHA CRAP

Någon annan som kom på att det är första april idag? Kom på det nyss haha!

Pratade med Lollo i telefon, försökte få henne att skriva min uppsats åt mig höhö.
Så bara berättar hon att katten har varit i världens fight, nästan klöst av en annan katts svans OCH ätit upp örat på den andra katten. Jag ba "Whuuut!? No freaking way :OO" Sen hon ba "Joo, och SEN.." så fortsätter hon babbla om hur han fångade en stor fågel, kanske en uggla, och började käka på den!

Jag får spel, och säger förtvivlat "Men SLÄPP INTE UT KATTEN MER D:" (min kisse är typ den mesigaste i världen. borde verkligen fattat vid det här laget. haha få inga dumma idéer, han kan slåss när han behöver!)
Jaja, sen garvar hon arslet av sig, skulle jag också gjort hehe.

Okej, ska sluta skjuta upp skrivandet av uppsatsen. Wish me luck!

waiting on the change

Datasalen, do I need to say more?

Grr så ovärd dag hittills. Gjorde sista tyskaprovet, kände mig sjukt säker på allt om pronomen och skit innan. Tänkte "det här går bra, nu kör vi!" Icke. Ovärt att åka till skolan när typ alla har lov, bara för att göra ett skitprov? Ovärt!

Ska skriva en karaktärsanalys tänkte jag, som skulle varit inne för någon vecka sen. Men noll inspiration hjälper inte mycket :(

Men what the heck, himla gnälltant! Får sluta nu (fast det var skönt att bara skriva av sig lite skit först hehe) och tänka framåt och positivt. Till exempel, att när den här karaktäranalysen är klar har jag påsklov(!!!) i mer än en hel gripande vecka :D

Ska mumsa på min Mars och börja skriva nu. Inspirationen brukar komma när jag väl börjar skriva.

Bless!

beautysleep

Morning!

Sitter och äter frukost och försöker att inte somna med huvudet på bordet. Haha okej, överdrift, men jag är rätt så trött eftersom jag satt uppe till tolv och fyllde i formulären - check!

Åh dansade igår! Så sjukt kul/ jobbigt /härligt/ galet /spårat! Älskar det, känna att varenda muskel är utpumpad när jag går ut därifrån med världens fetaste leende på läpparna. What a feeling!

Måste äta upp frukosten nu och hitta lite kläder.

Ha en wonderful dag!

RSS 2.0