31 juli, dagen av impulser!

Jag fick en stor fet impuls. Jag vill göra om ALLT! Hela bloggdesignen, hela stilen, hur jag lever. Okeey, inte så drastiskt men nästan. Du fattar huh? Awesome.

Borde verkligen verkligen sova nu. Klockan är 02.40 och jag ska stå och göra glass om mindre än 8,5 timmar. Funnyyyy. Och jag är glaaad. Jätteglad. Faktiskt. Det är typ bra. Okej jag ska sova. Får väl se till att köra på vettigare inlägg när livet rullar igång normalt igen efter europakonferensen.

Men vänta! Nej just det! Jag åker ju ut i europa då! Attans alltså .. Well well, what to do liksom?



Totally normal dagar på euk.

Oh no. Kom på att det är värsta fint väder imorgon och mina ben är äckel. Vad gör man nu då!? Kan ju inte epilera benen nu, hinner intää. Jaja jag och mina i-landsproblem ska gå och sova. You should too!

God natt LUSSEKATT!

28 juli

MEN SHIT!! ÄR DET BARA JAG SOM RÅKAT REFLEKTERA ÖVER DAGENS DATUM!?!?!?
Yes det behövdes VERKLIGEN tas med stora bokstäver. Hej ångest liksom.

Okej paniken får vänta. Kom hem ovanligt tidigt idag, långt innan tolv! Helt underbart med sömn en dag faktiskt. Jaja vet inte vad jag ska säga. Europakonferensen rullar på och so do I höhö. Vill egentligen bara sova men det var så länge sen jag skrev något så sömen får ligga på hyllan en stund till. Jaja, här kommer en bunt härligt oredigerade bilder. Enjoy!































Aaah varför tar det så lång tid!? WHY!? Jaja allt för idag då. ANNELI kolla hur mycket bilder jag la upp på er. Just for you. Oh like the konversation. Well well, god natt guys (höhöhöhöhö). KRAM!


24 juli, typ 25..

Oh no. Har ett phett i-landsproblem.
Det sover massa tyskar i vårt hus. Jag vill epilera benen och kolla på himym.

MEN. Nu kommer problemet, för sakerna i sig är inte alls några problem hehe.
Epilatorn låter asmycket, himym låter, klockan är ett på natten och alla sover. What to do undrar du!?

Lösning: Sätt dig under täcket, sätt på himym och epilera benen.

I know, brilliant in a box typ.

Måste bara lyssna på In Your Atmosphere hundra gånger till först, den är avlid-varnings-mysig.


bild från dagen, awesomeness <3


lovely

När jag satt på mitt rum och som allra mest njöt av att äntligen få andas ringer telefonen.

Elin: HEEEJ. Vi våldgästar dig.

Jag: Nej det gör ni inte. (Zzz)

Elin
(och nu Elisabet skrikandes i bakgrunden): JOOOO det gör vi mahahha.

Jag:
Neeej det gör ni inte. Jag sover och vi kommer inte vara vänner längre.

Elin+Lisa:
Jooooo det kommer bli JÄÄÄTTEKUL! Har du kläder på dig? VI KOMMER!

Jag: (sovande jag tror att jag fått en smart idé) Nope, inga kläder här. Kom inte..

Elin+Lisa: KLÄ PÅ DIG FÖR VI KOMMEEEEER.

Eh ja. Typ så lät det och min smarta idé spoilades. Why? Var ju sjukt övertygande!

The guilty people, läsandes kalle anka. Normal huh?


23 juli (typ..)

Hallååååå I´m BACK! Hej hej Uppsala.
Har härmed slutat jobba och ska njuta sönder resten av sommaren. Punkt.

Början av dagen spenderades med att säga hej då till farbror med fästmö som åker tillbaka till Vietnam idag :(. Därefter hittade jag myysigaste affärerna på Odenplan och var ju gripande tvungen att kolla in allihop och få med mig massor av mysiga saker hem. Sedan, dagen till ära, åt jag och far på en vietnamesisk restaurang. Helt okej faktiskt!
Kom hem och trött som ett as sätter jag mig och njuter av ledigheten (läs: sover på en stol..) men får snabbt reda på att jag inte får sova längre. Lisa och Elin våldgästar och jag hade inget val än att gilla läget typ hehe. okej like you a lot <3 Mys att se er!

Så vi drog och köpte två pizzor och väl hemma kollade Lollo och Ida på Avatar. Så vi hakade på och varvade med att läsa Kalle Anka högt hoho. Yeees, so so normal (läspandes).
För en stund sen kutade flickorna till bussen och jag vill soooooova. Eller jag fick en impulsa att koka pasta men jag är inte hungrig. What´s up with that liksom?

Jaja får se vad jag gör. Snart sova sooovaa.

God natt guys. Sjukt o-roligt inlägg, i know, men snart kommer det.

21 juli

Åh så himla mysigt! Vet du vad jag ska göra nu?

Äta förlovningsmiddag!

Min farbror friade till sin flickvän igår kväll/natt, mysigaste paret på läänge.


Ringen är i silver, men i stället för en vanlig diamant finns det en granat (röd ädelsten höhö).
Nu ska vi äta. Puss och kram!

19 juli

Jobbar hårt gör flickan. Duktigt! Det kommer vara soooo worth it på fredag när lönen kommer så det är bara att bita ihop.

Har haft en underbar helg men är tillbaka i verkligheten hehe. Kom hit imorse och stannar till på fredag så nu är det jobb jobb jobb. I lördags gifte sig Elins bror så efter en underbar vigsel låg många timmars servering framför. Klockan 03 stapplade jag in genom dörren. Men kul var det!

Ska jobba ett tag till och sen är det grill som gäller! Fredag fredag fredag... Haha nej men seriöst, ska fortsätta jobba. Bilder från helgen finns på facebook för alla intresserade. Skicka ett sms under veckan och pigga upp mig huh? Men awesome!

Hörs babes <3


17 juli

God morgon!

Sitter hemma hos Elin och vi ska snart börja fixa oss i ordning. Idag är det bröllop som gäller!

Ska gå och duscha hörs

varför alltid skynda?

Kom nyss hem efter stanhäng med Kristian. Länge sen jag träffade that little fellow! Måste skynda nu och packa, ska dra och träffa Elin H, ÄNTLIGEN babe! Måste packa för ikväll, inatt och imorgon. Haha har typ fem minuter på mig, this will be intresting.

Imorgon är det ännu ett bröllop! Ska servera på andra Elins (varför heter alla elin? why man liksom) storebrors bröllop, awesome! Måste packa ner allt nu nu nu. Skit, min skjorta/blus kommer ju bli skrynklig .. Jaja det får lösa sig på nåt sätt. Ha en awesome fredag. Hörs <3


16 juli

God morgon. Eller eh förmiddag då.

Vaknade för någon timme sen men jag var bara tvungen att kolla på ett avsnitt himym. Jaja nu är jag här!
Postade ett inlägg igår som aldrig kom fram? Wierd. Skrev i alla fall att jag fick en ledig dag, som är idag, och att det är huur skönt som helst. Har jobbat arslet av mig så det är skönt att få sova ut idag.

Oh igår kom mamma och Lollo och hälsade på mig på jobbet. Lollo hade med sig sjuuukt fina presenter till mig från Öland, så himla söt! <3 Och sen köpte de brownies till mig! Fatta sött? Jag har suktat efter choklad hela veckan (Det finns inget som innehåller socker hos min farfar. Serious. Kill me..) så det var mer än välkommet.

Ska gå och ta en dusch nu, ska senare på stan. Hörs när vi hörs (åh älska sommar <3)!


Hårt jobbande tjej!

hola sommar

Jäääättesnabb update.

Jobbar häcken av mig så pengar kommer vara mer än välkommet.
Dagarna flyter förbi, långa men går ändå fort. Har det hur mysigt som helst!
Jobbar hos farfar i Stockholm och pysslar om hans hus. Det ultramysiga är också att han bor precis vid en underbar sjö så jag har precis varit nere och tagit ett dopp.

Ska börja jobba igen. Bild tagen för en minut sen ut genom mitt fönster, vattnet ligger bakom träden ungefär.



Hörs babycaces <3

13 juli - jobb

God morgon!

Vaknade nyss efter alldeles för lite sömn och helt sjukt varm.

Oj klockan går fort och jag har inte så mycket tid på mig. Åker idag till Stockholm och jobbar, först till på fredag och sen igen nästa vecka. Det kommer bli awesome, känner det på mig!

Gårdagskvällen var bäst, kastar in några bilder innan jag måste skynda mig med allt annat. Ha det underbart så hörs vi när vi hörs. Puss <3

åh himla dator, det går inte att ladda upp bilder och jag har inte tid att fixa det. du får se dem någon annan gång! bless :)

dö spindel DÖ

HAHA glömde berätta.
Tidigare idag när jag skulle duscha hände VÄRLDENS VIDRIGASTE GREJ. Uuuusch, äckelkänslorna kommer tillbaka.

Jag ställer mig helt fredligt i duschen och sätter på vattnet. Ur avloppsbrunnen kommer en grej som jag trodde var en död fluga som flöt upp. Okej, MYCKET större en en fluga men jag trodde att det var en multifluga eller nåt. Så jag ställer mig ju och försöker spola ner skiten igen men så bara går det inte.
Och HELT PLÖTSLIGT fäller den ut massa ben och börjar krypa runt i duschen! En sjuuukt stor spindel kryper omkring och försöker döda mig så jag springer ut och skriker på min bror som får hoppa upp ur badet i andra badrummet. Han ba "eeh okej, den VAR stor". Jag ba "eh JAHA" liksom. Eller okej du fattar.

Sen när han fått ut kräket så ska jag ju börja duscha. Men då får jag upp massa bilder i huvudet av spindlar á la Harry Potter som kryper upp ur golvbrunnen så jag ställer mig och spolar sönder vatten ner i golvbrunnen i tio minuter innan jag vågar gå in. Och när jag väl duschar så ställer jag mig varannan minut och spolar sönder ner i golvbrunnen i några minuter innan jag vågar fortsätta.

Himla sucker man är ibland, men spindeln var sjuukt äcklig.

Well well, så gör man om man hittar en spindel i duschen.

(tänkte googla fram en bild på en spindel då jag inte fotade, men hejdade mig i sista stund. smart tjej ibland!)

12 juli - sommar <3

Visst är det underbart? Att titta ut genom fönstret och se solen skina på allt som lever. Love it!

Har varit skitduktig idag, måste ju bara dela med mig. Har tvättat, städat, duschat, packat och gjort massa andra viktiga saker (hoho viktig tjej).
Gårdagen spenderade förresten på en strand och senare framför Stolthet och Fördom. Orkade inte riktigt se VM, inget hände ju liksom!

Nu ska jag kasta ner det sista i väskan och sedan ragga lite skjuts. Ska träffa underbara vänner och det var huuuuuur länge sen som helst då alla varit borta. Åker bort imorgon förresten och jobbar. Ska nog sno åt mig lite internet och köra någon uppdatering.

Bjuder på två sommarbilder från förrförra sommaren, från en av de bästa platserna i världen. <3

Seriously, jag VAR brun.

<3

Ska sluta svamla och göra något vettigt.
Ha en underbar kväll babes!

10 juli

Hemma från Norrland! Sitter i min säng, lyssnar på nostalgimusik, underbara Ida sitter bredvid och läser och katten sover vid hennes ben. Behövs inte mycket mer för ren awesomeness.

Kom hem för någon timme sen efter en lååång buss- och tågresa. Underhöll mig med att läsa HP, är klar med tredje boken nu, yes!

Ska lägga mig och sova snart. Behöver nog sova lite grann efter den här veckan hehe. Får väl köra bildregn någon dag som kompensation för min sämsta uppdatering.

Haha ok, ska sluta svamla och dra och borsta tänderna.

Sweet dreams <3

åh sova. tack!

Äntligeen sova. Är trött som baaara den efter allt, men gälet har det varit.
Vet inte vart jag ska börja ens. Just nu är vi hemma hos en tjej som heter Sally, skön kvinna. Ska sova här i natt (det är för långt för att fara hem till nelly. Surprise? haha nej, är i norrland) och imorgon.

Åh har haft de bästa dagarna på ett bra tag nu. Åkte och träffade Julia igen idag. Bakade pizza och körde moppe igen. Inte lika kul nu, den här gången var det punka så vi höll på att dö. Ska aldrig köra igen, aldrig.
Oj sidospår. Bra grejer var det ju hehe.

Åkte upp till Umeå idag och det var typ bäst! Såg Salem också. GAAH. Gillar´t! Fick gryyymma bilder, ska säljas dyrt hehehe. Ska sova nu och sova i tre hundra år ungefär. Imorgon är det värsta happening här i byn. Säkert en älg eller nåt. Eller så ska det bakas tunnbröd höhö.

Jaja, hör av mig. PUSS <3

8 juli - norrland!

Hej där. Jag är i Norrland, vad sägs om det vavava.
Leker med isbjörnar och renar, äter tunnbröd och åker snöskoter dagarna i ända. Eh ja typ.

Har det awesome här uppe! Har träffat underbara Julia för första gången på ett halvår, saknad! Här badar man i älvar, spelar volleyboll långt in på natten, åker moppe överallt, gör upp eldar för att värma sig efter badet och har det allmänt bäst!

Åh vet du! Körde moppe för första gången i mitt liv i förrigår. Skjutsade dessutom Julia på den väldigt olagliga moppen i säkert för höga hastigheter, awesome. Bor hos Nelly och vi har det sjukt bra här. Ligger just nu ute på studsmattan och solar. Sjukt mys.

Nu ska vi fara (mahaha norrländska) och paddla kanot och kanske åka wakeboard. Senare ikväll far vi och ser Salem al Fakir. Åååh så bäst. Erik Hassle och Salem på samma vecka. Kan det bli bätte? Nej just det.

A to the W to the E to the S to the O to the M to the E!

Fotar massor, får se om det åker upp bilder när jag kommer hem. Hörs honeys <3

5 juli

God morgon!

Idag är det Gröna Lund som gäller. Har egentligen ganska mycket att fixa nu på morgonen, måste skynda. Typ, välja kläder hehe..

Ha en underbar dag, ses i Stockholm!

Oj .. hej klockan, såg dig inte

Hmm .. Ska kanske sova snart?
Ska tydligen ta bussen om 8 timmar. Innan dess ska jag ha packat för grönan + vecka i Norrland, röjt hela rummet och sovit. Öh.. This will be intresting hehe.

Hittade gamla bilder från ett av besöken på den gröna lunden förra året. Nostalgi till max med massa galna kvinnor som står och bölar utanför spökhuset (typ hehe).

Grönan 09!




Haha älska maniacminen i lustiga huset

ååh älskar den här bilden! jag och sara mitt i pop-expressen! älska <3

haha hi darling! spana in långa killens min <3
+ måånga många fler bilder.

Åh ska man inte bestämma kläder och sånt innan? Craap.. måste skynda skynda!
God natt! Bless <3

4 juli

Pheew hemma.
Shit vilken underbar dag! Värme people, värme.
Det är tyvärr för varmt för att sitta inne så jag kör en typ snabb update bara sådär liksom (höhö).

Började dagen med att knalla runt på stan och köpa massa småsaker. Blev även ett par klackar rikare - wohaa. Måste måste bara nämna att de är
s t o r l e k  3 5. Alla hörde? TRETTIOFEM. I know, wierd!

Jaja efter stan drog vi vidare till stranden där Marianne (manne..) var, äntligen hemma bruden! Låg och stekte, jag plaskade fötterna och grejer eftersom jag fortfarande inte får bada. Sucks att kolla på när folk har askul i det underbart varma vattnet .. <3 Läste ut första HP boken också. HÖR DU DET ANNELI!? Har jag en talan nu eller? ;)

Kom hem nyss. Utanför grillas det och jag måste snart börja packa.
Packning 1 - imorgon måndag, GRÖNA LUND!
Packning 2 - övermorgon tisdag - NORRLAND!

Oj nu dör jag av värmen här inne. Måste sluta med det, ha det awesome! Blir det ingen update på ett tag vet du varför. Puss <3

blabla

Sitter och äter mig tjock på choklad. Vissa säger att choklad botar magont. I tillfällen som dessa tror jag som attan på det. Fatcamp -10 here i come!

Har spenderat de senaste 24 timmarna hos Elin mitt ute på landet. Heeej mys! Innan dess låg jag och stekte på en varm strand med vänner. Det var också mys.

Elin är galen. Jag med. Vi slogs mot bromsar (bronsar?) som var elaka. "Hej jag heter Theodor" och "hon övar poledance" blev dagens citat. Vi äger på att berätta sagor.
Och så svängde vi förbi underbara Jenny. Saknad båda flickorna som attan! Träffade Kristian lite kort också. Just det tillfället jag inte ville träffa någon, på en 40-gradig buss osminkad.

Mår inte jättebra, ska försöka bli frisk.

Pusshej <3

3 juli

HOS ELIIN! Hon har badat i en mysig sjö. Mysigt
Hej då, dags att äta.

sjuklingyrsel

Har pysslat med naglarna, skrivit ett brev {!!), kollat på gamla bilder, ätit nybakade scones.. Eh ja, livet som sjuk nolifer är awesome.

Åh åh ÅH! Kollade på något program med Ernst nyss. Han är ju typ megamysig. Han ska LÄTT få fixa min verandra, trädgård och hela gripande huset när jag flyttar.



Ska gå och drunkna i mitt eget snor nu. Hörs <3

1 juli! sick

God morgon!

Vaknade för ett tag sen, fortfarnde sjuk som attan. Åh orka, hela sommarlovet har spenderats med mediciner och sånt bajs.

Jaja, läste en grymt bra sak på blogg.se´s hemsida.Idag, 1 juli, är Dagen FÖR barn MOT våld, då alla som stödjer detta bär något vitt.
Okej låter som en himla {inte b, eller c, inte ens d) e-bloggare som försöker få lite rampljus på sig och uppmana alla sina icke-läsare att skapa en bättre värld. Jaja skitsamma. Min blogg - jag bestämmer.

Sååå, alla icke-läsare. Let´s put on some white och skapa en bättre värld!

RSS 2.0