bildregn yes please

Har inte haft tid eller lust att uppdatera, kör på ett bildregn från den senaste veckan istället!


Victoria och Jeanine fyllde 18! Jag och Caroline på bild

Serverade på balen! Här är alla crazy servitörer, like the eyes!

Syster tog studenten! Utspring! Hade stor mottagning och öppet hus hemma, hur awesome? SÅ awesome!

På kvällen var det stor studentfest med cirkustema, coolt!  Syns inte men jag var leopard och hade coolaste sminket! (
man ser leopardsmink under ögonen om man tittar skitnoga hehe)


Fixade överraskningsfest för Sara som slutade vid stadsparken.
Sara hade en riktig fest där vi spelade krocket ..

...mördade Nelly..

..och Elisabeth.

Vi hade en knäpp klassfest

Och jag klippte mig i ögonlocket.

Nu får det räcka för ikväll! Har hänt mycket mer men jag måste sova hehe.

För tillfället har jag slutat ettan men går ändå på sommarskolan för att göra restuppgifter som jag missat och skit. I know, party! Men typ hela skolan är där så tomt är det i alla fall inte hehe.

Ska upp till halv nio imorgon för att göra Matte Nationella B igen. Ja jag gör det frivilligt. Det där himla VG+ ska BORT :D

Sweet dreams guys, ha det underbart! Bless.

älskade syster



Måste visa denna bild, syster med vänner på balen. Hur vackra är de inte!?

God natt, bless <3


dagen som i kidnappardagen

Idag hade jag en lektion, kristendom. Det enda vi gjorde var att lämna in böckerna - asvärd lektion!

Efter det började jag planera en liten överraskning för min fina vän Sara som fyllde 17 idag!

Jag, Emilia och Sara åkte till stan då vi slutade vid halv tolv. 

Vi satte oss på Café Årummet (älska!) och födelsedagsfikade, hämtade till och med ett ljus och satte på Saras brownie :D Under tiden vi fikade organiserade jag hela skiten. Shit vad svårt det var att fixa samtidigt som hon var där! Sprang iväg och "ringde pappa", skickade sms om "lollos student" och massa sån skit. Underbara flickan märkte inget hohoo <3

När jag hade fått ner massa människor till stan så började vi kidnappningen! Jag och Emilia satte en ögonbindel på Sara (respons - "neeeeej, HAHAHAH, nu kommer ALLA titta!" awesome!) och började leda henne genom Uppsala.

Hon fick klättra upp på bänkar, avsatser, backar, trappor och nästan i träd. Hon fick krypa under stolpar och grenar (och krypa lite extra för bra filmmaterial mahaha). Hon fick springa över vägar, gå runt runt runt blomkrukor, gå upp och ner för hundra trappor, gå runt fontäner, gå ner till å-kanter, vinka till random gubbar och fick en fin blomsterkrans. Allt för dig honey <3

Hehe en busschaufför skrämde livet ur henne genom att tuta sönder när hon nästan var över vägen. När vi vände oss om för att se vad det var för freak som tutade ser vi en busscaufför som sitter och ASGARVAR hahaha! Totally awesome!

Till slut kom vi fram till stadsparken där massa människor hade samlats som sjöng Ja må hon leva (eller happy birthday, hej guldfiskminne) och sen körde vi party på jorggubbar, glass och cider.

Grattis du fina vän, du är underbar <3

aha!!!


ha-HA! Där hittade jag den!
Kommer du ihåg när jag berättade om min wierda dröm, där alla naglar var vita utom en turkos (eller hur det nu var)?

Här har vi varför! Kollade in Keiko Lynn´s blogg, and there I saw this. Awesome blogg btw -
http://keiokolynn.blogspot.com

Det var tack vare henne jag köpte mina skor från USA, de gammelrosa/biege med träklack och rosett. Man kan inte annat än älska hennes underbara stil och smak.

hej!!

Bara för att jag vet hur tråkigt det är att läsa långa inlägg (ja, tjejen har äntligen fatatt det hehe) så delar jag upp de senaste dagarna!

Igår var det ju tisdag (kollar om jag säger rätt dag) och det innebar fysikprov, manikyr och studentbal. Två av de sakerna hände hehe.

Dagen började med att jag riktigt rejält försov mig, vaknade 10, skulle börjat 9.40. Nice job! Missade min fysiklektion och sen skulle jag inte ha fler lektioner förrän klockan 14.30 så jag åkte till syster som var hos frisören.
Tjeeena vad hon var fin! Så sjukt vacker! Tanja, gammal utbytesstudent från tyskland, var med och vi hade party i bilen.

Därefter åkte vi till salong Sagokristallen och fick helmanikyr, lyxmanikyr, hela-grejen manikyr eller vad shit det heter hehe. Asskönt med oljeinpackning och handmassage! Mina händer tackar för den fina franska manikyren också :)

Seeen gick vi till Make Up-store men där fick Tanja och jag inte vara med :( Så vi (lonley barn) gick och åt istället! Hann inte var med och se slutresultatet för jag åkte till skolan (historialektionen var flyttad till när vi fick manikyr, vad väljer man liksom) för att träffa alla serveringsmänniskor. Awesome gäng och vi hade skitkul!

Åkte ut till den feta herrgården där balen ägde rum och förberedde.

Gosh vad kul vi hade! Alla var så fina, stämningen var awesome, vi hade skitkul bakom kulisserna och allt gick skitbra! Eller ja, hehe.
När hela balen var över och vi langade disk i diskrummet så stod jag och Fredrik och passade glas till varandra (inte lekte, stop thinking. han gav de till mig och jag stoppade in dem i diskmaskinen). Där sprack kvällens första glas hehe. Tre minuter efter krossar Josef sju till. Clever boy, clever boy!

När allt var klart åkte jag hem med en Rutan tutan och det var party, först i bussen med alla och sen i bilen. Thank you för en awesome dag!

Shit, jag skulle ju inte skriva långt? What the heck, min blogg ;) Snart kommer dagen!

00.37

Imorgon har jag en liten sovmorgon. Såhär skönt. Sen världens största fysikprov. Mindre skönt.

GISSA VEM SOM HAR PLUGGAT MASSOOOR!? inte jag.

Dagen har varit hur freaking underbar som helst. Förutom småsaker men what the heck.

Sprang vårruset idag! Ja, det är mot alla odds att jag fortfarande lever. Okej, SÅ dålig kondition har jag inte men jag hade en jobbig hals och det var inte funny!

Det slutade då med att jag och Marie powerwalkade/joggade de fem kilometerna och det var asskönt!
Vi krigade mot galna barnvagnar som jagade oss och tydligen hade bestämt sig för att vinna över oss. Men icke gav vi upp. Så fort vi såg den springande mordiska mammans blick komma med barnvagnen framför sig kutade vi järnet i hundra meter. Sen powerwalkade vi. Sen kom hon igen och då spurtade vi. Så höll vi på till mål där Linda, Linnea, Rebecka, Jonatan, Danne och Robin hejade fram oss.

Babblade obviously med Peter Siepen i mikrofonen inför hela Uppsala och visade honom mina vidriga stora vattenblåser (seriöst, hur skulle jag kunna veta vem Peter Siepen var!? Okej vet fortfarande inte!). Efteråt såg jag massa människor titta konstigt på mig och sen ta kort med honom. Fattade nada tills Marie skrek "PETER!". Obviously var han känd eller något, som om jag visste liksom. Well well, awesome dag :D

Imorgon är dagen ännu mer awesome! Efter första lektionen och fysikprovet, drar jag till stan och möter syster. Ska följa med henne på smink, frisör och sen ska vi båda få manikyr :D Hon har studentbal imorgon och något kul måste jag ju få ;) Därefter drar jag tillbaka till skolan, har en historialektion och sen drar jag ut till en stor herrgård med massa andra små ettor och tvåor. Vi ska servera på balen på kvällen och hjälpa till att förbereda. Hur kul!?!? :D

Måste måste måste komma ihåg att packa allt imorgon! Får skriva det i pannan, får inte glömma! Nu har jag skrivit det här, kan inte glömma!

Jaja god natt. Bless <3

hi!

Hej skola!

Hade tyska nationella muintligt nyss. Ska ha idrott nu, borde borde borde göra det där skitna teoriprovet. Men ååh, vem har inte pluggat?

Jaja. Lästa ut världens mysigaste bok igår! Kärlek som befriar. Så himla awesome. Så awesome att jag läste ut alla 400-500 sidor på två dagar! Helt awesome alltså.


så himla bra, läs läs!

Just glow

Åh just det (heheh nej vad då dåligt minne)!

ÄLSKA känslan, när man har haft en lååång sjukt härlig dag, man har ett tjockt lager smink i ansiktet och har så vidrigt mycket hårspray i håret att man inte kan andas, att då ta en lååång dusch. Ja, även om klockan är väldigt mycket och du ska upp tidigt dagen efter, det är så värt det!

Mitt hår (långt, blont, lockigt och fort slitet) ratar alla schampoo som inte kostar sjukt mycket och kommer från en frisör (seriously..) men så råkade jag testa Just Glow och vad händer liksom. Det är awesome, till och med mitt hår totalälskar det!

Nej, ingen smygreklam men något som är så här himla bra måste man ju tell the world om!



åh mitt hår tar ett glädjeskutt!

glädje <3

Alltså just nu är jag typ så över-mega-lycklig man kan vara!

Har haft en awesome helg! Verkligen, party all night long.

Kom hem för en stund sen från världens bästa dansuppvisning! Hade så himla kul och det gick så bra att det inte är sant! Trots all kaos och panik mellan danserna och ombytningarna så var det så freaking kul!

Thank you Åsa, min älskade danslärare som i vått och tort stått ut med våra galna grupper, dåliga dagar, knäppa humor och tack för all tid du lagt ner på oss. Men nästa termin, då du! På något sätt ska det funka med dansen :D

Nej nu måste jag sova.

Tack för att just du finns, du betyder mycket mer än du säkert tror :)


Hittade en gammal bild från förra uppvisningen. Thank God för dans!  

btw

Glömde förresten. Drömde något skitskumt inatt :S

Hah, jag som ALDRIG kommer ihåg mina drömmar började tänka på det här nyss. Drömde attt jag skulle måla naglnarna men kunde inte bestämma mig för vilken färg, vitt eller turkost.
Sen började jag måla alla naglar utom en turkosa, då den sista var vit. Men SEN (omagaaadh) så var det tvärtom! Alla var vita utom en som var turkos.

I know, thrilling!!

hurry!!

Hej!

Ska försöka skriva ett assnabbt inlägg innan datorn dör. Älska btw känslan: vakna upp ensam hemma, läsa en bok, höra hur regnet smattrar mot fönstret och sen gå upp och äta en segfrukost <3

Jaja, hurry nu! Gårdagen.

Kom till Sthlm ca. 15-16, träffade massa människor, myste runt i säkert 25 grader och sol, hängde i kungsträdgården, myste mer .. well, you get it. Asnice iaf.

Därefter åkte vi med Manne till Victorias place, typ så långt ute på landet man kan komma! Alltså seriöst, hennes hus (så sjukt underbart! Älskade det <3) låg i slutet av vägen, där alla hus slutat och sen till sist i slutet av en stig som otroligt nog gick att åka med bilen på. Just det, grusväg hela vägen såklart hohoo <3

Där hade vi det awesome (awesome blev gårdagens ord) och jättemysigt. Föreutom det lilla att det fanns typ EN MILJARD mygg vart man än gick. Till och med när vi gick in hakade myggorna på så nu sitter jag här med myggbett all over. Men det var det värt, tack brudar!

Nu sitter jag här med asjobbig huvudvärk (tror det är pga lågtrycket, brukar få det då :(()  och har precis ätit. Ska snart rota fram massa knäppa kläder och sen bege mig till Linda. Där ska vi fixa och sminka oss till .. wait for it .. waait .. just a little bit more .. waait for it ..
DANSUPPVISNINGEN!

Fattar du vilken awesome dag det här är eller :D Regnmys OCH dans, kunde inte bli bättre!
Nu dör datorn vilken sekund som helst, ha en sjukt bra dag så får vi se om jag hinner skriva något ikväll.
BLESS <3

a-a-a-a-a-a-AWESOME

Jag hade verkligen glömt den här känslan! Känslan av att vakna och ha kliande myggbett på hela kroppen. När jag vaknade kunde jag inte fatta varför det kändes så konstigt. Sen fattade jag att det kliade, och sen att det var pga myggbett. Konstigt där!

Heh, god morgon förresten <3.

Vaknade precis och har legat och läst ett tag. Ska snart äta frukost och duscha, sen bär det av till Stockholm!
Därefter ska jag direkt till Victorias och Jeanines 18 års fest, så det blir nog ingen vidare uppdatering idag.

Jaja, ska göra mig i ordning. Ha en AWESOME dag! Kärlek <3

just det!!



Fick MVG på mitt tal idag! Vad sägs om det vavavava. Hade ett argumenterande tal mot solarium, visade skitvidriga bilder på hudcancer.

Kissen snarkar på täcket, jag vill också! And so I will. Sleep tight <3

Alltså, bilden har inget med cancer eller solarium att göra .. btw liksom .. 

awesome <3

Alltså vilken himla freaking pepp kickass awesome dag har det inte varit!?

Efter skolan stannade jag och gjorde lite restuppgifter i tyska.
Därefter lonleyhäng i stan tills Lollo kom och mötte mig. Seriöst, det är inte alls kul att vara ensam på stan när man inte verkligen verkligen vill! Det rörde sig väl bara om en halvtimme men hjälp vad rastlös jag blev, not cool!
Luktade på alla parfymer på Åhléns, tittade på alla jackor på Carlings, petade på varje tröja på Monki.. You get the picture.

När min räddning kom satte vi oss på Little Italy och åt. Oh just det, träffade Linda en snabbis. Underbara flicka <3 Efter god italiensk mat köpte vi present till Christiana (som jag hade tittat på tre hundra gånger under mitt lonleyhäng) och därefter träffade vi Line och Roxana (och Manne, Mickis och mamma (!) tittade förbi i kaoset när vi skulle gå på bussen!) och åt glass.

Eller ja, de åt glass. Lovisa tog hand om påsen med presenten, där hon la ner min Twister när jag skulle fixa en grej. Sen glömde hon hela påsen i Lines cykelkorg.. Clever huh? Love you..<3

Åkte och mötte Rebecka och sedan drog vi till Barbiehuset!

Haha ja! Jag vet! Jag vet jag vet jag vet! Ja jag är seriös. Ja det kallas verkligen så. Ja det ägs av FEM KILLAR! Ja jag dog också av garv maahaha!

Där mötte vi i alla fall nu 19 åriga Christiana och en asskön kväll av sjukt sköna människor väntade. Blev nog ca 150 pers (hade ingen aaning att det skulle vara så stor fest!!) och vi hade så galet kul!
Åt jobbigt många muffins <3, dansade som bara attan, smällde myggor och babblade som aldrig förr. Askul att träffa nya människor! Kände kanske 4 (?) när jag kom, älskar alla nya möjligheter man får :D

Alltså, jag håller på att somna som bara den här. Sov knappt någonting inatt och efter en lång dag är jag tröttelitrött. Imorgon är det Stockholmo som gäller! På kvällen, tillbaka till Uppsala och ut i skogen för parteej för Jeanine och Victoria. 18 år töserna, biiig girls.

Well well. Långt inlägg idag, inga inlägg (i guess) imorgon. Kanske ett stressat god morgon hehe, får se om jag orkar.

Orkar inte läsa igenom det här nu så det får bli som det blir. Ska försöka äta något innan jag sovar.

PUSSNATT <3

11.21

Seriously. Måste börja skriva det där talet nu.. Då jag ska hålla det halv två och hinna äta typ nu..

what!!!

Hur blev klockan freaking elva!? Jag ska upp typ nu ju! Not cool.
Alltså, den här dagen har varit så kickass skön så det finns inte. Det är en sådan dag som jag bara njuter sönder av livet <3

Imorgon blir också en tokskön dag. Börjar åtta, matteprov nationella A, håltimme, lunch, håltimme, svenska (tall!! dock väldigt oskrivet ännu hehe..), håltimme, sluta. Slutar alltså två :D

Sedan ska jag dra till dansstudion och hämta ut kläder för söndag. Därefter heeem och fixa mig, sedan har Christiana fest. Well well, mer om det typ imorgon (på alla mina feta håltimmard då jag inte skriver talet). Just det, på lördag drar jag till sthlm en sväng! Men ja, mer om det också imorgon ;)

Bless <3

theater

Oh härliga dag.

Slutade efter världens soligaste dag (som slutade med fotboll - treorna mot rubb, awesome! Skolan bjöd på glass och alla blev happy happy) och cyklade hem. Seriously, är jag inte brun nu vet jag inte vad jag gör!

Väl hemma dog jag av värme, det var liiiite varmt att cykla 6-7 km i typ 25 grader och sol. Så jag duschade, satte på mig typ ingenting och drog sen ut och åt lunch/middag. Väl ute somnade jag på soffan haha! Och det är ganska coolt, det är typ en ashård träskiva.

Vaknade av att mor petade på mig lite 17.10. Skitstress följde då jag skulle befinna mig på stan och möta upp massa människor 17.30, men jag hann! Skulle gå på teater - En midsommarnatts dröm. Den var heeelt otippad, hade ingen aning om vad den skulle handla om. Var så sjukt pervoladdad men ändå fnissade man sönder hela tiden haha!

Well well, flum följde med Justina och Sofie under och efter, då Jolina och Elisabeth hakade på. Kom hem nyss och nu ska jag skriva det  där talet. Hann ju inte göra det idag då jag somnade istället hehe.

Men ha det awesome, hörs <3

wohaa

Alltså vad är det med mig och facebook!?

Hittade nyss två grupper som Markus och Isak har gjort om mig, "Alla vi som flyttar fram när *** ska slå på brännboll" och "Alla vi som flyttar fram när *** kastar spjut"

Man ba - whaat! på sista, vad är det för något haha!

Fick nyss tillbaka mitt nationella B! So scary dude .. Alltså, har jag någon gång sagt hur mycket jag inte gillar VG+!? Grrr. Fick möjligheten att dra på sommarskolan och skriva om provet, i fyra timmar igen! Det värsta är väl att jag är så hiiimla kluven! Ska man, ska man inte ..?

Well well, ska på lektion nu och sen slutar jag två :D Happyfaace. Åh jag och Matilda låg ute och solade på lunchen. Hon hade någon himla grillolja som vi kletade in oss med. Och - hör och häpna - den funkade! Blev värsta brun!

Nej  men du, måste dra nu. Ha det!


in your freaking face

Vem försökte komma på alla ursäkter i världen för att inte cykla imorse?

Men inte bet det på mig inte!

Cykel och kondition - here I come!


trevlig onsdag

Hej pensionärsrubrik!

Dagen har varit mys mys mys. Solat, slappat, bakat, pluggat och allmänt mys och häng! Kom hem från Emilia för en liten stund sedan efter några timmars häng på hennes balkong. Hur himla sommarmys? SÅ himla sommarmys! :D

Hehe, Elin läste krokodil nyss när jag skrev att jag skulle hitta min kondition ;) (it´s funny ´cause jag vet att du läser det här <3).
Sa att jag tänker cykla imorgon till skolan - hej hurtbulle! (yeah, jag skrev just hurtbulle. min blogg, mina regler mahaha) Måste rota fram min kondition till på söndag och måndag. Vad som händer då får du veta senare, nu måste jag sova ifall jag ska orka upp och cykla hehe.

Kände mig sjukt duktig som lyckades logga ut från facebook så jag skyndar mig att stänga av datorn.

Sov gott. Klem (eh ja, kram på norska) <3


´morgon

Hi there!

Har legat och solat nu ett tag med bror och Nathalie. Ska börja plugga nu, har hittills bara hunnit läst lite om Gustav Vasa. Oh, så härligt med sommar <3

Hähäää, sitter och letar efter vidriga bilder på google. Yes, jag hörde mycket väl hur fel det där lät men de är till en redovisning jag ska ha på fredag. Har hittills bara hittat två asäckliga men det kommer bli awesome!

Vill inte säga något nu om vad jag ska redovisa om ifall någon ser det men ni får se viderbilderna sen, lovar nästan ;)

Nu är det kladdkaksbak på g, ha det <3

totally normal.. heh .. just stop looking, okey!?

Åh varför kan man inte vara en sån människa?

En med assnyggt hår som alltid alltis ALLTID är sådär slarvigt fixat, alltid "råkar" slänga på sig skitsnygga kläder, alltid assköna, har aldrig en dålig dag, blir alltid bra på bild, "råkar" vara polare med typ Håkan Hellström, ses man på stan är man alltid skitrolig, alltid jättesmal, ser aldrig trött eller ful ut utan smink..

Alltså, VAKNAR människorna med en gripande perfekt frilla och är sminkade som Barbie?


helomvändning är rätt okej

Dagen blev fylld med sol. Och Nelly. Och att ligga ute och pressa järnet. Och vårkonsert en sommarkväll. Och sola lite till.

Imorgon är jag ledig.

Jag har det nog rätt bra ändå.


suuuuuck

Har haft ett matteprov. Nothing wrong tänker man väl.

Problemet var att den nationella skiten varade i fyra timmar. Är hungrig som attan. Nu ska jag hem och plugga. Solen skiner inte längre. Det allra bästa är att folk springer omkring och jublar över det underbart härliga matteprovet som gick så himla bra för varenda sketen happyface-människa.

Känn min smärta. KÄNN DEN!



Väntar nu bara på alla överglada facebook-grupper som ropar ut sin glädje över att nationella B är över..

oh yes!

Skulle nästan kunna döda för en kladdkaka .. Eller inte vilken som helst - mammas underbara. Droool ..

Jaja här sitter jag och "pluggar". Nej men jag har varit så galet duktig idag att jag förtjänade en rast! (hehe kul att jag måste övertyga mig själv

Well well, en vanlig måndag. Eller okej, hade två tyska nationella prov och slutade en och en halv timme tidigare. Plus brännboll på gympan. Men annars en helt vanlig måndag. Usch, åkte på solsting när jag kom hem. Haha vet du vad smart tjej gör då?

1. Hon dricker ett glas vatten.

2. Hon märker att hon går lite mindre ont i huvudet, såhondrickernioglastill! 

Borde väl lägga till att jag åt en tesked salt också... Nu är det i alla fall borta och brunare har jag blivit :D

Ska äta en macka (nattmackor är så sjukt underskattade) och sedan kolla igenom matte B. Har nationella imorgon - 4 timmar. Wohooo! Yes, jag gillar i vanliga fall matte så jag tänker vara lika positiv nu!

Ha en good good night! Bless <3

bara så du vet

Ramlösa med rabarbersmak är ingen hit.

Jag vet, I get it. Rabarbersmak liksom, borde ha förstått det innan jag köpte den tänker du. Men hallå, den KUNDE ju varit hur god som helst.

Tänk på rabarberpaj - lyssna hur kräk och vider det egentligen låter. Rabarberpaj. Men sen när man väl äter det är det jättegott.
Yes, jag jämförde just paj med mineralvatten. Smart tjej.



colour

Hi there :)

Länge sen, huh? Har haft fullt upp under kristi him. helgen, har inte haft tid med datorn riktigt. Men det har varit crazy bananas kul!

Torsdagen blev en vila+plugg dag. På kvällen kom Ida och vi hade askul haha. Barndomsminnen i massor!

Fredagen började med kaos :D Elina och Lovisa stormar rummet när jag ligger och sover, not cool! Men askul att se Elina igen, härliga människa <3
Sen blev det till att fira mormor som fyllde år! Åt lunch och fikade med världens godaste kladdkaka, mummaah ..

När solen tittade fram åkte jag, syster och Elina ut på en solig cykeltur för att se vart mysigaste skogsvägen slutade. Vi blev tvugna att stanna när ett stort kärr dök upp trots att stigen fortsatte på andra sidan :( Meen inte blev vi bittra för det utan filmade ett segerklipp hoho!

Sedan åkte vi med hela familjen och Elina (som tradition på mormors födelsedag) ut till härligaste blomsterängen och stekte i solen. Så himla härligt!

Därefter åkte vi till stan för att vinka av Elina och shoppaaa mahaha! Länge sen sist så vi röjde runt rejält och gjorde stan osäker! Köpte massa härliga sommarsaker:
en strandhatt (!!! har aldrig i mitt liv köpt en hatt förut), en ashärlig bikini, solglasögon, massa smink, sommarlinne och födelsedagspresenter till min underbara mormor <3 Kännder på mig att jag köpte massa mer saker men det kommer jag inte ihåg nu hehe. Träffade Lisa sen och röjde runt innan jag drog till möte och träffade härligt folk. Därefter åkte vi hem och sov som aldrig förr.

På lördagen var det ju 25 grader (som ingen kan ha missat!) så det blev massa sool hela dagen :D Åkte till stan för att möta upp Elin och hjälp vad härlig sommar det är här! Hela Uppsala knallar ner på stan och sitter vid ån! Vi köpte glass och solade i några timmar, babblade massor på gott och ont haha. Därefter åkte vi hem båda två, rörde snabbt ihop en middag och åkte tillbaka till stan sen och vidare till Storvreta. Där blev det grill hemma hos Jocke med massa underbara människor. Thank you.

Söndag idag! Har varit en totally pluggdag och söndagslunch. Färgade nyss håret på syster också - mörkare och rödare. Fiint blir det!

Sorry för långt upplägg men jaja, min blogg så jag bestämmer ;)

Ska skynda att sova nu! Skönt at inte ha smink för en gångs skull. Bless <3

home at last!

Hemmaaaa! Har varit på sista danslektionen för den här terminen. What the heck!? Sista? När hände det egentligen? Sista disco med underbaraste Åsa .. Min underbara instruktör ska sluta! Not cool!! Har haft henne sen sjuan/åttan.  Love her! <3

Orkade så inte åka egentligen efter en lång dag men jag valde mellan det och en himla svenskauppsats som tydligen skulle varit inne idag. Hur skulle jag kunnat veta liksom!? Mummel mummel ...

Orkade inte åka till Lisa heller där massa folk har party nu. Halsen bråkar (again!!) så en film och varm choklad skulle kännas undebart! Måste bara hitta en bra film, always the same problem ..

Ha en bra första kväll på långledigheten. Vi förtjänar det ;) (säger hon som gått i skolan en dag på hela veckan..)

Sleep tight <3

Yeeeah, right ..

Mamma - Gör du vad du ska nu!?

Jag - Huh? Eh aa..

Yeah right!
Kanske borde ta och börja skriva på den där himla uppsatsen nu..

Visste du förresten att om man råkar (!!!!) köpa en blå (!!) mascara och råkar (!!!) öppna den för att kolla hur borsten ser ut, får man inte lämna tillbaka den.

Yeah, just throw it in my face liksom!

dagens i-landsproblem


bara så ni vet liksom

Frysta jordgubbar blir inte goda när man tinar dem. Dränker du dem i smält choklad blir det lite bättre.

sunny

Hälsningar från terassen :)

Ligger och solar med syster, försöker övertyga henne om att solarium inte är okej. Tips välkomnas!

Ingen av oss orkar åka till affären för att köpa jordgubbar (drooool) så jag försöker desperat värma frysta haha. Good luck there.

Nej vill inte missa en sekund med sol. Hugs and kisses.

HAHAHAH!

Citat Celinne :

"Okej jag har en hamburgare i fickan som jag inte orkar.. och en binda hahah."

HAHAHAHHA! Whuut? Läs igen och tänk på allt random hahahha!

Idag har vi hittills haft två föreställningar! Har en tredje senare ikväll, it´s going to be awesome! :D Hehe, Marianne och Anneli kom inte in ikväll, the biljettos var "slut", höhö. Men det finns en ny chans imorgon! I och för sig så kommer bror, hans flickvän och en kompis och kollar ikväll, läääskigt! Fast det var ju bara illa imorse! Ingen hade sovit nästan någonting (läs: 4 timmar...) och så hade vi föreställning för alla ettor och några treor. Nervigt hehe!

Blä, var på McDonalds nyss och smart som jag är skulle jag tvunget ha en McFlurry. Vägrade tänka på det faktumet att jag skulle få skitont i magen en halvtimme senare..

Men nu ska jag sluta vara så osicial och istället gå och tagga för den sista föreställningen! Ska samlas om någon timme men bra att vara i tid ;)

Bless

ATRIDERSAGAN!



Hur snyggt? SÅ SNYGGT!!!! Idag var dagen då allt underbart hände!

1.  HEJ PREMIÄR!!! Maaah idag hände det! Det var dagen med stort D, dagen vi alla väntat på!
Lever i ett lyckorus igen - like that feeling!
Hur gick det nu då? Haha jo allt gick fel!

Du hörde rätt, allt gick fel ;) Jag och Caroline ramlade, folk tappade repliker och i slutet hände två av de värsta saker som någonsin kunnat hända! Säger vad det är efter alla föreställningar är klara, kan ju inte berätta slutet i förhand ;) Men annars var det så härligt! Var typ jobbigt spänd/förväntansfull/nervös/ALLA KÄNSLOR I VÄRLDEN i morse! Men när vi väl kom ut var det bara att köra fullt ut. Askul och efter allt fick vi alla rosor :) <3

2.  Elisabeth (annars kallad Lisa hehe) och Markus är ett paaaaar :D <3 Åh ni underbara sötungar! Kärlek. Tack vare er blev jag helt lugn och glad imorse istället för nervös, thanks babes <3

3.  Efter föreställningen hade vi genomgång och Janya satt med tårar i ögonen! Hon var så glad över hur bra vi hade lyckats trots de små missöden (höhö) som hänt! Hur underbar är inte den känsla, någon är stolt över dig! Och det bästa hehe, jag och Lollo bakade muffins imorse och bjöd på alla i ensembeln och ljudkillarna, myyyys!

4.  Alltså jag är så glad! En underbar vän som alltid lyckas pigga upp mig (okej, alla mina vänner piggar upp mig <3) berättade något underbart! Jag är så glad för din skull :')

5.  Hide and seek började spelas på spotify! Haha okej, det fyllde bara på glädjen. Men jag kan bara se mig omkring och se hur lyckligt lottad jag är! Det här vill jag leva på länge! <3

Nu ska jag gå och äta någonting (har inte ätit nästan någonting idag! kan inte äta när jag är nervös/förväntansfull ^^) och sen sova.
Har calltime imorgon bitti 08.00 - urk. Har TRE FÖRESTÄLLNINGAR imorgon! Beat that! Ska ha två för gymnasiet - läääskigt! Ska också fixa en surprise för Lisa och Markus mahaha! Like u guys <3

Måste hinna sova nu och tvätta bort allt smink, bless <3

hej

Hej! Innan jag somnar totalt måste ni få en hälsning också :)

Sitter med ömmande fötter och tom mage - livet är fint!

Idag var det genrep och som det (tydligen?) hör till traditionen gick det skitdåligt hehe. Folk glömde sina repliker, någon tappade båda skorna, vi glömde att gå in när vi skulle så en tjej stod helt lost ensam på scenen hahah kärlek <3! Värst av allt (!) var att under en scen skulle alla explodera ut snurrande i en blomma, då en tjej totalt smäller till mig med hela handen över halva mitt ansikte. Jag såg stjärnor och min första tanke var - "NÄSBLOD!!", vilket inte är det bästa då jag har varit på akuten två gånger pga näsblod hehe. Så illa var det inte som tur var men käken ömmade. Hahahaha seriöst, en riktig käftsmäll med kraft från hela armen. Kärlek Jeanine, tycker om dig ändå <3

Men inga sura miner för det! Bara genrepet hallå, imorgon is the real deal. Funderade innan på om jag skulle hinna åka till friidrottsdagen men nu (kl. 01.11) inser jag att jag inte kommer hinna sova ordentligt hehe.

Typ hälften i dramat är förkylda förresten! Så från och med idag tvångsmatade vår regissör oss med någon anti-förkylnings-vitlöks-kapsels grejs. Tror jag fick fem idag (glömde jag säga att maxintag per dag är två?). Inga undanflykter - nu är det allvar!

Nej men du, god natt :) Ska hinna äta något innan jag däckar. Bless <3

rolig rubrik

Grrr. Hade skrivit ett långt fyndigt inlägg och så bara försvinner allt. Why? WHYYYY!? Nej nu ska vi inte vara bitter vi inte!

Berättade att jag varit i skolan i 14 timmar, hängt på en mattelektion där jag spårade och fick klassen med mig pga bristen på umgänge med naturare, att jag gjorde sista nationella engelskaprovet idag, att vi har fixat in mattor och tyger till pjäsen och att the girl needs her beautysleep (andas ut).

Typ det.

Kul huh? Nej men bloggen får skylla sig själv när den bara raderar allt jag skrivit grr. Hah, där fick du!

Jaja dagens roliga får bli denna hillarious bild hahha!hahhahaha! Ser du mig i hörnet eller? Jag ba "booort!!" hahhha :D fina töser <3 


Nej men nu måste jag sova typ såhär mycket! Tänkte baka kanske 50-100 muffins imorgonbitti, låter bra va? Ja men du det hinner jag lugnt!

Sov gott. Oh, imorgon är det endast EN dag kvar till permiären! Läskiiiigt? Wohaaa it´s going to be awesome :D
Sleep tight, bless <3

men hallå

Men vad händer? Jag är uppe halv tolv när jag har nationellt engelskprov halv nio. Let us do the math here - om nio timmar! Varför sover jag inte? Braa fråga.

Åh himla o-effektiv dag idag! Kom till repet halv ett och gissa när vi började jobba. Vänta... vänta.. lite till ......... SJU! Yeeeah I know. Askul att sita och vänta i sex och en halv timme. Jaja, hann åka till stan och leta tyg, ha en lång dramalektion och äta men ändå! Ooh imorgon kommer någon och fixar luftkonditioneringen så folk kommer inte dö av värmeslag på föreställningarna *peppar peppar*

Nej men seriöst. Hur pigg jag nu än må vara så måste jag sova för att orka göra det där nationella imorgon och sen ha rep ca 11-24! Särskilt nu när halsen börjar krånga igen :S

Well well, sleep tight! Bless <3

alltså omagaaadh

Yes, sjukt seriös med rubriken.

Hi sweety! Ännu en dag med ett rep avklarat. Idag körde vi med en provpublik för första gången - AWESOME! Det var lite nervigt eftersom vi inte kan ordningen på alla scener än och replikerna tappades bort lite hur som helst , men övergripande var det askul. Cool dudes! Haha alla var asnervösa att inte publiken skulle fatta eftersom vi kör en rätt rörig och väldigt gammal tragedi.

Imorgon blir det upp tidigt för att åka iväg och köpa massa rekvisita. Och på något sätt fixa luftkonditionering - shit ja! Salen vi är i är inte hur stor som helst och trots de fyra dörrarna blir det en bastu med alla lampor och säkert 20 pers som svettas omkring hela dagarna. Fresh!

Åh vill hinna ut i solen och sola imorgon innan repet också när jag och Jeanine, och andra som jag inte vet vilka det blir, flänger stan runt för att hitta allt skit som ska vara inne klockan ett. It´s going to be awesome dudes :D Nu är det ju vår på riktigt, lovely.
Åh vi gick till närmaste ica idag och köpte glass. Köpte en sån där Ben&Jerrys kakgrejs - mummaaah. Passar sig kalas i solen <3  Nej nu borde jag lägga mig för att orka upp imorgon. Har ju haft sovmorgnar de senaste dagarna såattee .. Jaja tagga inför veckan nu! :D Sleep tight, bless <3


hej vår <3

heh .. hi ..

Kan . Inte . Sluta . Blogga.

Haha nej men seriöst. När jag kommer hem så sätter jag på datorn för att kolla morgondagens reptider, klart bloggen åker in hehe ^^

Asskönt rep idag! Började klockan två med individuell övning, really nice! Vi har börjat köra i salen vi ska ha föreställningarna i så vi måste lära oss när och var vi ska gå ut och in. Pyttesvårt när rummet har 4 dörrar och vi använder alla haha. Sen slutade vi kvart i tolv och nu hamnade jag här. Just det, fick för mig att vaxa benen nu, ett på natten. I knoow, so clever! Jaja, hej lena ben :D

Oh, sorry Markus men jag snodde dina Valborgbilder. Lite kul får jag väl visa här även fast jag sällan lägger ut bilder på mig och mina vänner. Men men, alla regler har undantag. Here you go pumpkins <3




Vi började kvällen hos den här sköna bruden. Yes, nu får ni ett ansikte till Lisa som jag babblar om, sweety <3




Hehe vad som hände sen är oklart. Vi fick i alla fall för oss att klättra upp på taket. Jag var tydligen överlycklig över detta faktum.



Nellpelly joinade takgänget



Men vi hamnade på studsmattan till slut. Haha seriöst. Hej påsar under ögonen, sa ju att jag var trött. 


Sen gick bilderna utför haha! Vänner skulle inte bli allt för glada ifall jag lade upp de andra så vi slutar här. Yeah I know, charmigt.



Senare gick vi till minibrasan där det mot kvällen blev massa fyrverkerier. Efter det drog vi vidare till Elin men där blev det inga bilder. Just det! Jag och Lisa vann ett ascoola armband som lös i mörkret - statuuuus! Okej, det var vi och småungarna som hade armbanden men vi var awesome ändå!

*kräk*

Uhuu, sovmorgnar är inte bra för mig.

Twix till frukost - nu kör vi!


ha-HA!

HA! Kolla vem som har sovmorgon imorgon - igen! Till 14 den här gången, oj oj!

Kom hem för kanske en timme sen efter en heldag. Först rep från 11-15 (aaaskort! surprise!) som var så mycket roligare idag. Hann till och med äta lunch ute i solen, schteek! Sen drog vi hem vid 16 och jag kan inte fatta hur trött jag var! Sjukt! Så jag funderade helt allvarligt på att stanna hemma och sova hela kvällen men ickee. Fina vänner jag har som ringer och skriker i mitt öra "Du ska INTE vara hemma på valborg flicka!" haha <3

Valborg var myys. Först hängde vi hos Lisa och sedan drog vi till brasan. Himla minibrasa haha! Ok sorry guys hehe ;) Sen när det började regna en del så fortsatte vi kvällen hemma hos Elin med pizza och babbeeel. Yes, du fick den korta versionen men jag känner att jag snart kommer somna med datorn i knät. Kissmiss ligger och sover sött och jag känner starkt för att göra detsamma. 

Haha så random egentligen att jag sitter ett på natten och väljer, istället för att få sova, att skriva ett inlägg på bloggen. Jag som hela tiden tänkt att jag inte skulle hinna det (vilket jag logiskt inte borde hinna) men så mixar jag om allt huller om buller och får några minuter över. Eller ja, dem minuterna tar jag från min sömn.. Meen what the heck.
Nu ska jag sova så sleep tight! Bless <3


RSS 2.0