Söndagshäng

Hallå barn! Sitter hemma och kör lite mini-plugg innan jag drar iväg. Ska fixa massa hemlisar mihihi, kommer bli himla bra!

Ville bara säga att jag mår bra, att jag finns heehe (GLÖM INTE BORT MIG!!!) och att det är fiiint nu.


Efter lite DS-häng hos Emilia. Gissa vem som vann tre av tre matcher???


Kollaaaa vad jag fick av Elin när hon kom hem från USA!! Bästa jag sett, så himla underbart!

Ska kanske plugga klart så jag kan dra mig iväg. Vi hörs!


Underbara lördagar

Jag bokstvligt talar ÄLSKAR lördagsmorgnar!

Att få sova ut, vakna med solen i ansiktet och en katt som krafsar på dörren. Sen veta att man kan ta det huuur lugnt som helst och bara mysa sönder, för att senare på dagen ha sjukt kul med underbara människor. Hur kan det inte vara bäst i världen?


Tjeeena

Hej barrrrn. Är hemma hos Emilia och segar sönder medan vi väntar på Micke som ska hämta Tv-spel wiiie! Har haft lite knäppa dagar så det är skönt att bara få chilla innan höstens första helg! Ska bli kul att träffa massa människor ikväll också.

Nu kom han så heeeej tvspel! Puss <3


Jag vinner!

Jag vet inte hur mycket mediciner jag har i kroppen nu, så nu tänker jag bli frisk!! Har haft jättefina dagar trots att jag är sjuk, hah!! Jag vinner i längden liksom.

Snart drar jag till stan och är awesome, ingenting kan stoppa mig. Haha just det, igår kväll satt jag och Emilia och kollade på A walk to remember, och Emilia hade inte sett den innan. När den var slut tyckte hon att den var så bra att vi satte på den igen haha! Awesomeness.

Ska kasta på mig lite kläder och dra till bussen, puss!


Tessst

God morgon!

Testar lite nya saker på mobilbloggen, hoppas det funkar nu wiie. Tänkte bara säga att jag nu snytit upp två hushållspappers-rullar! Vanliga näsdukar tog slut för fort märkte jag. Läget känns stabilt alltså.

Igår var jag i skolan för första gången, även om bara två timmar. Nu går jag sista året!! Kaoz på den.

Måste bara säga att det allra skönaste med att gå i trean är ju schemat! Även fast jag läser över 1000 poäng i år (hehe stört mycket egentligen) har jag en del sjukt softa dagar!

Idag har jag dessutom ledigt, så jag ska försöka somna om och bli frisk ett tag, sen blir det massa kul!

Puss.


joy


friden som kan finnas

Jag är så glad just nu. Så tacksam! Att det finns så bra människor ute under solen, människor som är precis det man behövt och önskat så länge. Och att man otroligt nog får vara detsamma tillbaka.

Livet är himla bra ändå, allt är bra med rätt vänner.


ph. by me

Hostaaa

Heej barn. Har så sjukt tråkigt och inget att göra så jag får väl skriva något kul till mig själv att läsa. Party! Hos läkaren gick det faktiskt väldigt bra! Ögoninflammationen var nästan borta och det var ingen lunginflammation. Men jag har fortfarande något skit i kroppen så jag måste vila i några dagar. Som om det inte är det enda jag gjort!? Jaja, nu ska jag bli frisk. Får börja med att sluta hosta upp mina lungor. Ligger ute i hängmattan och njuter av det sista av sommaren. Älskar älskar älskar det här! Höra vinden som rasslar i löven och lukten av skog. Mami var bäst ever och köpte massa lågge-lakke glass till mig så nu kan jag bedöva halsen. Plus att hon bakade rabarberpaj!? Och just det, jordgubbar!! Får bara hitta på något så jag inte dör av tristess och gärna slutar hosta, annars har jag det ändå ganska bra <3

Hej flickor och pojkar!

Jag ligger i min säng och hostar. Kuul. Sen jag kom hem i söndags har jag varit utanför huset TVÅ GÅNGER, och båda gångerna max fem minuter. Jättekuul. Jag har inte varit så här sjuk på länge! Okej snabb update på läget som varit: Världens förkylning, galet mycket näsblod + blod ur ögonen, hosta som aldrig försvinner, hosta blod, få ögoninflammation på först ena ögat och nu på andra också, så hes så jag inte kan prata, ont i hela kroppen och nu klockan elva har jag tid hos läkaren för att kolla så jag inte har lunginflammation eftersom det gör så ont när jag andas. HELT GALET!!! Haha just det, glömde säga att jag egentligen börjar skolan idag om en timme. Tror jag lägger mig och försöker somna om i stället. Puss barrrrn.

Under sker idag

Jag hade verkligen ett av mitt livs största kvällar på Sverigeresan. En kväll i Göteborg som jag aldrig kommer att glömma.

Jag tänker inte ta hela historien nu, men min poäng är att jag tror på en sann Gud som lever och är verksam idag. Och jag har verkligen fått bevis på det som kommer räcka hela mitt liv.

Den kvällen i Göteborg var vi alla på en gudstjänst och av olika anledningar var jag lite nedstämd. Men yttre omständigheter påverkar inte Guds plan över våra liv har jag märkt!

Jag har nästan hela mitt liv haft ett för kort ben. Det högra benet har varit ca. 2 cm för kort och har gjort att jag fått problem med hälarna och ryggen.

Men den kvällen var det en pastor som tog upp mig på scenen och bad för mig. Och framför ögonen på över 100 personer så växte mitt för korta ben ut!

Jag kände att benet växte och nästa gång jag tittade på mitt ben var det lika långt som det andra!

Det var det största jag varit med om i hela mitt liv! Jag har två lika långa ben, och allt som heter ryggproblem kan bara försvinna!


ph. by me

Om Jesus bryr sig om mig tillräckligt mycket för att mitt ben ska växa ut 2 cm finns det verkligen ingenting i världen som är omöjligt för honom. Hans kärlek är större än allt annat och det är den kärleken jag tänker grunda resten av mitt liv på!


Sverigeresan



Alltså hej!?
Hur stört bra har jag inte haft det under min frånvaro här? Sverigeresan -11 kan lätt vara årets bästa!

Tack Gud för allt som hänt. Jag kom verkligen hem som en ny människa - en ny människa med nya erfarenheter, minnen och vänner. Och alla är de lika viktiga och underbara.

Jag kommer ihåg för ganska precis ett år sen när jag kom hem från Europaresan, den enorma lyckan som växte inom mig. Den är här igen, fast på andra sätt och på andra områden.

Jag har fått vara med om så mycket helt stört underbara saker. Jag har sett saker jag aldrig i mitt liv trodde jag skulle få se eller ens uppleva.

Men det största som hänt är ändå på min insida. Jag vet nu att jag aldrig är ensam och att jag alltid har någonstans att vända mig. Till någon som är större än den här världen och som ger mig styrka dag för dag och uppmanar mig att kämpa lite till.

Utan min Gud hade jag inte varit någonting, inte där jag är idag eller dit jag kommer komma. Och jag är så tacksam för allt jag fått göra i Hans namn!


Åh vad jag älskade bussen. Här testar vi hatthyllorna!




Dansade så underbart mycket!


Bodde någon gång sådär VÄLDIGT trångt. Men mysigt <3












Lärde känna sjukt sköna människor.



Kärleken flödade!


Hade världens bästa och snyggaste team!





Var svintrötta och hade sjukt kul!




ph. de flesta av mig, andra från andra fina sverigeresanfolk!

Och var helt enkelt världens bästa gäng!

Saknar er allihop, ni har verkligen lyft mig och vi har haft så stört kul tillsammans!

Kläder jao

Kaaaoz. Har en snart-överfull väska och jag har massor saker kvar att packa!?!? HUR BLEV DET SÅ?? Men imorgon bitti åker vi! Två veckor med Sverige, mission, konserter och DANS!! Så underbart! Hade inte klarat att packa en sekund utan Emilia haha. Jag la fram massa kläder och så valde hon ut. Tack vare henne tog det bara(!) ... 4 timmar? Måste vara rekord! Fast heh, jag är ju inte klar än. Men det löser sig! Nu ska jag gå och tvätta mitt sinnessjukt äckliga hår och bli himla fräsch! Imorgon rullar vi så HEJ DÅ för ett tag! Kommer kanske upp någon tråkig mobilblogg utan bilder, älskar vi inte det!? Allt för er barn. Många pussar!