ECLIPSE JA TACK!

Idag vaknade jag sjuk. Typ sjukt sjuk, kunde inte babbla imorse :( Men det fick inte hindra Eclipse-premiären!


Drog ner på stan för att köpa biljetter, (internet dog i rätt tid till biljettköpet) mötte Elin och skyndade bort till bion där Uppsalas alla små fjortisar stod och köade. Vi lyckades få två biljetter längst fram, awesome!
Filmen strulade som attan i början btw. Det stängdes av, började om, allt gick i slowmotion, stängdes av igen mm. Men när den väl drog igång så avled man, den var hur bra som helst! Faar far mycket bättre än tvåan, tyckte tvåan var ganska dålig egentligen.

Jaja, därefter åt vi tjockiskäk, köpte kläder, träffade vänner osv. Åkte hem till Emilia som försökte muntra upp en sjuk liten flicka (eh jag) och sedan gick vi hem till mig och satte på Harry Potter - fången från Azkaban. Woho, vi går framåt i maratonet!

Nu känner jag mest för att sova, dels för att min hals snart ger upp och dels för att biverkningar från medicinen fortfarande finns kvar. Hej hej tant, nu ska vi komma hem tidigt och sova tidigt!

Sov gott, gör någ crazy och väg upp min tanthet. Gör något typ GALET crazy.

Puss.

30 juni - vad hände där liksom!?

Oj, om 25 minuter är det juli. Vad hände?

Har inte haft internet på ett tag, allt krashade lagom till jag skulle beställa Eclipse-biljetterna. Awesome timing dude!

Men livet flyter på i sköön sommarlovstakt. Hängde hos Linää igår, lagom innan flickan åker till Norge :( I know, fet ledsen gubbe på det! Åt jordgubbar, cyklade omkring i stan, hängde på bryggdans, drog till en klubb där det samtidigt dansades sjukt vacker tango.. Ja typ sommarsaker!

Ska berätta mer om dagen snart, hörs <3

29 juni

Åh underbar dag. Har legat ute i solen och stekt ett braaa tag, men nu ska tjejen rota fram kläder och pengar och dra vidare. Ska på stan och träffa Line bl.a, awesome!

Hörs senare <3


28 juni

Gripande vad det har varit varmt idag! Älskar´t!

Dagen har bestått av sol, bad, ompysslande av sjuk Emilia, himym-maraton med syster, galna telefonsamtal och myycket mer. Crazy dag.

Ska inte skriva mycket mer här nu. Ska gå och tvätta den äckliga skiten på mitt huvud som en gång har kallats "fräscht hår" och sen vill jag sova bort magont och skit.

Hörs, klem klem <3


27 juni

GOOOOOOD MORGOOOOOOON!

Blev väckt för 19 minuter sen av en syster som skakar om mig och säger "VI SKA ÅKA TOOOLV, KOOM UPP!!"
Klockan var alltså tolv då när hon väckte mig. Fast jag blev ju förvarnad av Annelajs (haha just love this) igår om att vi skulle åka och bada så jag borde inte blivit så förvånad.

Har slängt på mig bikinin nu, ska packa kortspel+annat stuff och göra någon sallad.

Puss, ut i solen babes!


Hahaha ååh ankan då <3

Hahahha hittade fina filmer från midsommar. Enjoy, vi gör film av dina skämt! (mörk reklamröst)


Hahahha failad inspelning av skämtet:

En man stannar en bil på motorvägen
Mannen: Grattis! Ni har precis vunnit 20 000 kronor! Vad ska ni göra med pengarna?
Föraren: Jag ska nog ta körkort för pengarna
Frun: Lyssna inte på honom, han svamlar alltid när han är full
Farmor i baksätet: Jag visste att vi inte skulle komma långt i den här stulna bilen
Röst från bakluckan: Släpp ut mig!


- Vill du ha en påse till deodoranten?
- Nej, jag tar den under armen

hahhahah denna är bäst. pojken/flickan.. HAHA!

HP hemligheternas kammare

Kollade nyss på Harry Potter 2 med Emilia. Hahahhaa den flickan alltså!


När HP kommer ner i kammaren är det tydligen massa äckel på väggarna, men inget som en normal människa tänker på.
Emilia, mitt under filmen:

Emilia - Alltså, är det kalk på väggarna eller?
Jag - Va? Vad babblar du om?
Emilia - Jaa men alltså, det har ju runnit vatten längs väggarna. Är det kalk där eller?

HAHHAHAHA! Den människan alltså! Love you <3

honeys :)

Orkade inte göra något annat än att ligga i sängen innan, usch! Kollade på Ankans (Orvels..) blogg och hittade bl.a dessa midsommarbilder från igår hohoo <3


darling herself och Orvels som ville se om hon passade i min klänning. I know, konstig tjej ..


midsommaar wohaa! (vink vink)


26 juni

Åh denna dag måste bli bättre snart. Mår inte alls bra så jag är väl sjuk på nåt sätt. Är trött i hela kroppen, biverkningar av mediciner och grejer.

Ska göra iordning mig i alla fall, vägrar hindras av att jag är sjuk hoho.

Ha en underbar dag <3

Update 14.26.
Okej bara att inse. Det blir ingen partydag för mig. Mår uselt och har fått kraftiga biverkningar av en medicin. Yaay ...
Åh vill inte ligga hemma och sova. Usch, ska sluta skriva. Kommer väl börja böla annars eller nåt.

hej hej midsommar!

Ser att jag inte har skrivit på ett tag men jag har haft fullt upp med att leva, har inte varit så lockande att knappa på tangenterna! <3

Idag har jag dansat runt i långklänning men nu ligger jag i sängen och väntar på att magen ska sluta göra ont, sen gör vi den här midsommaraftonen!

Puss kram skumbanan


01.12

Hemma, lite brunare och lite bättre (höhö).

Stannade på the strand läänge, mys! Jag, Elin och Jock badade och solade och när Elin drog spelade jag och Jocke kort tills vi ville dra. Det var faktiskt skönt att bada trots att det var kallare idag. 

Stannade till på ica på vägen hem och väl hemma däckade jag i soffan och försökte samla krafter inför kvällen hehe ;)

Åh orkar inte skriva meer. Bort mage. Okej gör det fort.

Vänner kom hit och vi bakade och lekte ute på lekplatsen och kollade på himym och babblade och åt och lyssnade på musik och däckade i mitt rum.

Så, nu tänker jag sova. Måste friskna till, imorgon blir det antingen bad igen eller så träffas jag och underbara Jenny. Saknar tösen <3

God natt älsklingskatt (zzz)

23 juni

God morgon! Ute skiner solen och inne panikar en galen tjej. Allt är som det ska.

Ska slänga på mig bikini och solbrillor och dra och bada med vännerna. Hoppas hoppas på fint väder hela dagen nu då! Har inte jättebråttom egentligen, klockan är 20 i och bussen går 20 över. Åh hatar när man har gott om tid, men att det änd slutar med panik de sista fem minutrarna.

Jaja, måste äta frukost. Ha en underbar dag <3

22 juni

Åh sunny day <3 Har haft en underbar dag!

Började med att fixa undan i mitt rum, man kan faktiskt se golvet nu! Awesome!! Sedan åkte vi iväg till en strand längre bort där det var sjukt fint väder. Jag, Lollo, Henrik och Anneli simmade ut till en nerbajsad flotte och solade, hur awesome är inte det? Och, visste du att äppelbitar i sallad är typ galet gott? :D

Efter massa sol och faktiskt jättevarmt bad la vi oss på en filt och spelade kort, det är sommar. Haha vet du hur blek manneli är jämfört med henrik. That´s so awesome dude!

Sidorspår- uuh mitt ben och hela foten somnade. Creapy :O

Jaja, sedan åkte vi och hämtade en Judit och hyrde Sherlock Holmes på vägen hem. Kollade på den fram tills typ nyss och nu behöver jag soova. Vill vara frisk imorgon, hatar att vara småsjuk! Orkade inte riktigt dra till Storvreta och Jocke ikväll. Men men, det ligger en hel sommar framför :D

Ha det awesome, tror vi ska kolla på himym nu :D

Bless <3

02.40

Emilia har däckat i min soffa. HIMYM är ganska beroendeframkallande.

Utanför mitt fönster kvittrar en fågel. Vad gör den uppe så här tidigt!?

Jag borde borde borde sova. Ska upp om sju timmar. Oj crap. Vi ska bada imorgon och mina ben har inte sett vax eller en epilator på lite för länge. Stackars strandmänniskor all around. Eller ja, jag hoppas att det är ännu en sån där grej som bara jag tänker på. Ja tack!

Nej nu måste måste måste jag sova. Ska inviga min hatt imorgon som jag köpte för 300 år sen. Jag är bra på att köpa saker och sen inte använda dem. Idag hittade jag två grejer med prislappar på i garderoben. And there is more om jag skulle leta. Men nej, det är roligare att köpa nytt heheh.

Sluta babbla nu tjejen. God natt hallonkatt <3


00.28

Åh vilken gälen dag. HELT crazy! Hahaha can´t help laughing!

Tänker inte ta allt och alla detaljer men den delvis har innehålt följande:
- inbrott
- cykelfix
- mobiltappning i stadsparken
- galen grill
- spontanbio där vi hördes högst av alla
- gunga som småbarn
- race genom stan mitt i natten
- pannkakor
- picknick med främling
- pysselimpuls (mitt i natten det också)
- smickrande video på fb

Åh det är så mycket jag vill skriva om men jag skulle ångra mig efter ett tag. Och jag tror inte vännerna skulle bli så glada hehe.
Nu ska det bli HIMYM-maraton med systeryster och Emilia (man fastnar, läskigt!!!). Läste på ankans blogg att jag ska åka och bada imorgon, ska bli intressant och se när syster ska berätta det.
Haha funny story. I min familj får jag höra alla saker vi ska göra tillsammans sist av alla och ofta av andra människor. Till exempel igår natt fick jag höra av Sara att hon skulle med mig, syster + massa andra folk och grilla. Fick reda på det av syster på morgonen sen. Yes, jag har verkligen mycket att säga till om här. Inte negativt iofs, får alltid glada överraskningar :D

Kram och god natt <3


21 juni

God morgon! :)

Vaknade för en stund sen med en sjuk dröm kvar i huvudet.

Skulle flyga utomlands med två tjejer jag aldrig träffat förut, som dessutom var bästa vänner. Inne på flygplatsen (som är en enda jättestor lagerlokal) finns det toaletter längs alla fyra sidor och flygplanet står mitt i rummet. När jag kutar in (jag var obvously sen också) så pajar handtaget på väskan, jag hittar inte passet och allt blir kaos. När jag äntligen lyckas fixa det så får jag höra att man ska springa över bergen för att checka in och att flygplanet går om fem minuter.

Skönt att vakna sen hehe.

Idag blir det nog grillning lite senare, får se hur planerna går!

Ha en awesome dag <3

19 juni

02.22! Sitter och äter innan jag däckar. Det är inte bra att somna med tom mage.

Har befunnit mig i Stockholm idag, surprise surprise. Kronprinsessan var fiin. Jättevacker faktiskt, sjukt vacker irl.
Har också befunnit mig hos Elin som fyllde år idag och grejer. Hon fick en barnsynt av mig och Jocke och blev jätteglad. Konstig tjej det där..

Nu ska jag kolla på ett avsnitt how i met yor mother och sen sova läääänge.

Sov gott <3

bitterkärring

Åh orka vara bitter mer. Har så himla ont i magen och är suuuur. Som en citron. Grr.. Bråka inte. Grr.


18 juni

Regn regn regn :D

Mysdag det kommer bli! Ska till stan och fika med kusin innan hon åker till Frankrike igen och ute öser regnet ner. Efter det blir det nog shopping och systermys. Har inte träffat henne på jättelänge! Saknat dig <3

Ska börja göra mig i ordning nu. Ska åka om 50 minuter och det enda jag gjort är ätit frukost. Clever girl hoho.

Ha en awesome dag, ut i regnet :D


17/18 juni

Det är ju typ mitt i natten, fick bli en blandning!

Kom hem för en stund sen från Väsby. Är tröööött nu.
Har kämpat hela dagen för att inte somna. Försöker vänja kroppen vid massa nya rutiner men det tar lite tid.

Haha idag, när jag var som tröttast, tänkte jag gå ut och lägga mig på terassen och sova/sola. Förena nytta med nöje liksom. Men när jag kom ut var det massa hantverkare och målare som pysslade med något precis utanför. Kändes inte jättekul att ligga och solsova där precis hoho.

Jaja ska få i mig något och sen sova!

God natt, bless <3

16 juni - hemma!

Yes du läste rätt! Tha girl is back in Uppasla wohooooo! Övrtaggad tjej..

Kom hem typ nyss och kastade ut allt i min väska. Nu är den uppackade i alla fall!

Ska gå och äta något nu med alla andra som sitetr och nördar fotboll sen drar jag hem till (surprise surprise) Emilia och kollar på Harry Potter!

Well well, du får höra mer och se bilder någon annan dag.

Ha en awesome kväll!

14 juni

God morgon!

Åh har det underbart här nere på västkusten! Det är soligt, härligt, mysigt, trevligt, roligt och alldeles, alldeles underbart.

Gårdagen var fantastisk. Fick den där underbara sommar-feelingen när jag och Emilia hoppade på klippor och såg havet och gick på vägen och luktade på blommor och.. ja du fattar nog!

Just nu befinner vi oss i Grundsund hos några släktingar men idag så åker vi faktiskt till (surprise surprise) Göteborg för att gå på Liseberg!! Party party all day long alltså!

Ska äta upp frukosten nu och packa ihop mina saker! Åh älskar det här <3




haha failad hoppbild <3



Ha en underbar dag <3

12 juni - mot göteborg!

Hej! :))

Sitter i bilen och snor Natalies internet medans hon och bror springer omkring och insuper all  u n d e r b a  r  kultur! Jag, mamma och Emilia sitter i värmen, ute är det skitkallt och det blåser som attan! Tur att vi bara åker bil idag.

Började åka som sagt igår och tog in på ett ställe på vägen. Låg i Gullspång hör jag. Nej jag vet inte heller vart det ligger hehe. Nu har vi stannat till i Husaby där Olof skötkonung obviously döptes. Coolt ... 8)

Oj nu kommer de snart. Ska sluta skriva. Vi fortsätter mot Göteborg och ska förhoppningsvis snart stanna och äta! Annars dör jag snart hehe.

Hörs! Bless <3

Göteborgskaos!

Alla är galna. Alla springer runt i panik och skriker "HANDDUKAR!!!!" och liknande konstiga saker. Det ringer konstant, mobilerna vibrerar av sms som bara attan och alla vill egentligen bara sova.

Men det ska vi inte. Om 17 minuter (hah, we´ll see) ska vi åka till Göteborg bland annat, med allt pick och pack. Har fixat utav bara attan så nu följer Emilia med! Hah, kul att jag ringer henne EN OCH EN HALV TIMME INNAN vi ska åka (okej, får se hur tiden blir. Ingen är klar, allt är kaos) och säger att det funkar att hon följer med. Jag skulle dött.

Måste sluta sitta här. Jag ska packa klart allt, duscha och helst äta innan vi åker om, få se nu .. 12 minuter?
Som sagt, we´ll see about tiden. Men idag åker vi!


Hej då Uppsala, hej Göteborg!


11 juni

God morgon :))

Morgonen har börjat sådär. Sov knappt någonting hehe. La mig alldeles för sent igår efter filmen och gick upp vid 8-tiden i morse. Fast jag fick min powerwalk när jag gick till vårdcentralen i regnet, yaay.

Kom hem lite mindre glad efter lite mindre bra besked men jaja, det blir bättre! Kom hem med barntandborstar också, måste ju väga upp det dåliga lite hehe.

Ska börja packa nu, åker bort idag! Vart får du se senare idag :)

Ha en awesome dag! Bless.

Update 11.13

Uuh har inte blivit någon packning än. Sitter här, har ont i magen och lyssnar på Regina Spektor.
Ska gå och göra något nyttigt. Snart.

01.17

Har städat rummet, hyfsat iaf, kokat makaroner och tittat på Askungen. Sparkade nyss ut Emilia (haha, sparkade faktiskt ut henne bokstavligen) och nu sitter jag här och lyssnar på mys-musik.

Shit, känner mig lycklig igen! Även fast jag vet att jag har ett stort bagage på ryggen med skit att ta itu med och att mer antagligen kommer komma så får jag den där underbara känslan igen! Stanna länge <3

God natt, hugs and kisses. Bless <3

23.07

Emilia sitter på min säng och läser högt ur boken jag babblade om innan, den med städtipsen.

Mitt rum ser lite mindre hemskt ut. Men det är dammigt. Varför finns det damm egentligen? Så onödigt liksom. Gör ingen nytta.

Jag är jättejättejättesugen på makaroner. Vill . Ha . Nu . Tror jag blev det från en bild på makaroner.

Måste röja klart nu. Har nästan lovat Emilia att kolla på film, fast jag ska vara på vårdcentralen kl 9.00 imorgon bitti. Smart tjej.

God natt :))

21.15 - snark tack

Är sjuukt trött. Vill sova. Men icke får man det.

Måste packa och för att kunna göra det måste jag städa. Inget konstigt tänker du. Jo it is. Igår tänkte jag röja undan lite men: jag gick in, jag suckade och jag vände mig om och gick ut.

Var på stan med Sandra och Sara idag. Hade med mig pengar men hade en anledning (vilken jag inte alls kommer ihåg) till att jag själv inte skulle köpa nåt utan bara vara smakråd och, typ, äta jordgubbar. Like that plan!

Hem kommer jag med en lite tunnare plånbok och tre asmysiga tröjor och annat kul istället. Försöker verkligen komma på vad anledningen var att jag inte skulle köpa nåt men sorry.

Jaja. Borde få tummen ur och helt enkelt börja röja. När jag var liten hade jag en bok med en städlista i. Borde kanske rota fram den ..

Hugs.


10 juni

Hi sunshine.

Ska ner på stan nu och träffa Sandra och Sara. Ska ev träffa Elin ikväll (hehe we´ll see about that ;)) också, det blev ju inte igår.
Måste komma på ifall jag ska ha jeans eller shorts, hur kallt kommer det bli egentligen?

Äsch, what the heck. Har väntat på sommaren hela vintern. Benen får klara sig!

Ha en awesome dag, ut i solen!

not again

Varför?

Varför blir jag löjligt exalterad av saker jag inte borde bry mig om. Not my buisness anymore.
Lämna det.

åh kärlek

Hej syster och mamma - har saknat er!

Kom hem ganska tidigt idag, ville hinna hälsa på lollo och mamma innan de däckade hehe.

Lunchade med bror och Natalie och åkte därefter till stan för att fixa småsaker. Fick sen skjuts till Line där vi däckade i soffan med äppelpaj.
Awe - wait for it - some!


Mötte upp Sanera och sen cyklade vi hela den sketna vägen till Mikaela (gissa vem som skjutsade line i uppförsbackar.. well well, hon skjutsade mig också) där vi träffade massa folk. Fika, spel och babbel stod på listan!

Åkte sen hem ganska tidigt för att träffa en småtjurig lollo (hehe, ingen sömn och buss hela dagen. can´t blame her) och nu tänkte jag dra till Emilia och ha filmmys.

Ha en awesome kväll!

9 juni

Har haft en awesome morgon! Tränat lite och ätit en asgod frukost. Snart ska jag, Dj och Natalie åka och äta lunch någonstans, awesome :))

Ska börja sminka mig och sånt, hörs senare!

02.22

Varför går jag inte bara och lägger mig? WHY!?

(jag stavade fel fyra gånger på dessa korta meningar. Nu blev det fem. Jag behöver sömn.)

sova sova drömland

random hej stockholm hej

Kom ganska nyss hem från en spontan tur till Stockholm.
Jockthepock ringde och sa att Elin hade konsert på kvällen så det var bara att kleta på mascaran och dra till bussen. Fick med en Lisa också, som i sin tur fick med en Markus.

Så vi tog tåget till hufvudstaden och hade party party. Konserten var riktigt fin (min vän är bäst ever) och efteråt träffade vi konstiga musiker.

Det är faktiskt min plikt att varna dig nu
. Träffar du en musiker, tänkt till innan du överväger att du fortsätter prata med den. Den kan vara konstigare än du tänkt dig. Varning varning här (hehe jag gillar faktiskt dig ändå ;)).

Nu tänkte jag däcka. Morgondagens planer inkluderar kanske en elin-dejt och sen på kvällen fika med massa underbar vänner!

Fick btw för mig, typ nyss 02.10, att jag skulle äta kladdkaka. Jag kommer dö tjock, tjock och lycklig <3

Klem klem. Hörs imorgon babes.

8 juni

Morning.

Igårkväll däckade tydligen jag och Emilia på Lollos säng. Jag vaknade kvart i fyra i morse och skakade liv i Emilia för att kolla om hon också var vaken. I know, I´m the best. Gick och la mig i min egen säng sen och vaknade nyss.

Åh vaknade med härligaste smset från min underbara syster (som kommer till Sverige imorgon!!!!). Here you go:

"..jag drömde hemskaste drömmen!
Jag drömde att jag ville tatuera mig & så föreslår du en extremt ful tatuering på min vänstra arm. Det är flera fyrar & på varje står det en bokstav, tillsammans blir det: BENSIN. Usch, det var så hemskt!
Jag tvekar lite, men du tvingar mig att göra den & när jag ångrar mig efteråt blir du arg. Inte ok!
Men du skulle aldrig göra så på riktigt! God morgon! Jag älskar dig <3" 

Hahahha ååh, kan inte hjälpa att fnissa sönder när jag skrev det här. Älskar dig syster. <3

Nu gör vi den här dagen!


hahahhhahah couldn´t help it!

maskopi

Skrev ett asbra inlägg. Men bara för att blogg.se har något ont planerat mot mig (yes it´s true, i just know it) så får inte världen ta del av det.

Eller okej, sprid ordet. Det stavas PICKNICK. Righty? Picknick. Inget annat. Sprid det worldwide, PICKNICK.

Emilian är knas. Hon borde sova. Kan fixas heheheee.

Nighty nighty

picnic

Emilia sitter på golvet och epilerar benen. Kan man säga epilerar? Hon gör det iaf. Gjorde det också nyss, mina ben är helt prickiga nu.
Men so worth it! Vill man vara fin får man lida mucho pin.

Vi ska ha picnic. Emilia är fin fin. Vi ska köpa bara goda saker så att det blir en bra picnic.

Varför stavas picnic med C?


7 juni

Hi there :)

Dagen har börjat awesome. Vaknade rätt tidigt och sedan gick jag och Natalie ut och tog en powerwalk! Asskönt, perfekt innan frukost när man verkligen känner hur det tar.
Vi tog med ett par stavar också, hur dum man än ser ut tar det 30% mer fick jag höra. Fatta hur skönt det kändes att äta frukost sen.

Tror att det får bli en vila-upp-mig dag idag, är rätt sliten. Natalie och jag sitter och sover framför tvn men det är vi banne mig värda.

Jaja, hörs senare. Ha en bra dag!

nice ass



Hohooo. Får väl avsluta dagen med en bild på mig och Lisa. Yeah jag vet. Du behöver inte säga något.
We know ;)

sleep? yes please..

Zzzombiee...

Har haft mysigaste dagen på länge! Träffat hela tjocka släkten på pappas sida ute i Stockholm!

Har varit ute i solen, spelat traditionsenliga spel, ätit massa god mat, pratat gamla släkthistorier, träffat underbara gamla människor med så mycket historia och bara njutit av familjen. Kom nyss hem så jag är gaanska trött. Ska försöka sova lite hehe.

Har ju inte berättat om bröllopet än! Sammanfattning:
Vacker Olivia, undebar vigsel, skitkul servering, JÄTTELÅNG dag (12.30-02.00), myggor, trevliga människor, jordgubbar, barn, MAT, ont i fötter, trötta people, presenter.. Well well, typ det ^^

Nu ska jag klia och skrapa sönder mina myggbett och sova. Länge. Eller ja, det beror på.

God natt love <3


6 juni

God morgoooon.

Seriously. När jag vaknade för någon timme sen trodde jag att min rygg skulle gå av. Hur kan man vara så trött?

Idag bär det av till Stockholm och släktträff! Sjukt mys, älska älska. Min syster är dock i Tyskland och kan inte ge mig moraliskt stöd men jag får använda Natalie som backup hehe.
Tyvärr skulle vi också haft klassåterträff idag vid 16 men jag tror inte att det hinns med :( Shame, älskade klass.

Måste hurry hurry här. Fast jag tror inte att jag orkar sminka mig så då får jag ganska gott om tid ändå. Parteey.

Uh btw, ska inte äta något förrän nästa år. Gårdagen bestod BARA av mat. Eller okej, överdrift. Men mycket mycket mat. Äsch, sluta babbla nu.

Ha en awesome dag!

5 juni

God morgon!

Har precis sparkat ut Emilia som skulle hinna med något tåg och nu sitter jag här och försöker komma på hur jag ska hinna allt som måste fixas.

Gårdagen var kaos! Jag + Sandra + klackskor + tusen studenter är ingen bra kombination. Fick månadens träning avklarad igår iaf när vi SPRANG genom hela Uppsala fyra gånger. Ingen överdrift.
Springa . Uppsala . Fyra . Gånger . 
Kul hade vi iaf och när alla mottagningar var avklarade dumpade jag och Emilia allt vad fester heter och sen däckade jag, Emilia och Natalie i soffan och kollade på film med tjockisfika. Awesome dag.

Idag ska det serveras igen! Haha yes, älskar det! Matildas syster Olivia gifter sig långt ute i ingenstans och jag har lovat en panikande Matilda att hjälpa till. Måste bara hitta dit hehe, stället ligger obviously så långt från stan man kan komma. Well well, det ordnar sig :)

Måste börja göra mig i ordning, har ingen koll på när jag ska åka eller hur länge jag ska vara borta. Good job.

Ha en awesome dag. <3

du får ingen mat för du ska BANTA

Pappa kom och frågade mig ifall jag ville ha pengar. Lycklig tjej!

Äter förresten pasta med tomatsås tredje dagen i rad nu. Mindre bra. Men gott.

4 juni

Streeeeess.

Jag som tyckte jag var uppe i så god tid men nehej. Idag är det studentdags i Uppsala! Ska hinna fixa blommor, presenter, sminka mig, välja kläder, skriva ett tal (!!!), och röja undan innan det är dags för utspring och mottagningar.

Hehe vi får väl se hur det här går. Ska iväg om en timme. Shit, hur blev klockan så mycket?

Ha en underba dag <3

SOMMARLOV

SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOOOOMMAAAARLOOOOOV!!!

Skolåret är över. TACK GUD!!! FRIHET!!!




3 juni

Utanför fönstret skiner solen. Jag suktar efter frihet och längtar ut. SNART är denna plåga över.

S i s t a  d a g e n !

Imorgon kan jag andas ut. Kan få andas normalt igen utan att ha en mattebok hängande över mitt huvud som skriker "LÄS MIG, LÄR DIG!" så fort jag slappnar av.
Ingen mer sommarskola efter att idrottsteorin är klar och jag har finputsat min uppsats.

Skiter i hur länge jag får sitta på denna slitna kontorsstol i en unken datasal. Skiter i hur många gånger jag ska behöva läsa det skrynkliga häftet om stretching och muskler.

Imorgon tänker jag vara fri. Imorgon tänker jag inte komma hit. Inte heller i övermorgon. Eller dagen efter det. Eller dagen efter det. Inte ens dagen efter det heller.

Om några timmar tänker jag börja leva. Kosta vad det kosta vill!

Inte en sekund innan jag är klar kan jag slappna av, måste kriga! Vi hörs when i am free.

2 Juni

God morgon eller god förmiddag eller nåt.

Ska ta en dusch, skrubba bort all gammal hud och ta massa hårinpackning! Känns som jag behöver det. Drar till skolan sen och gör ett prov, fixar till en uppsats och sen är jag klar för dagen.

Då blir det fika i stadsparken med vänner, underbart.

Min önskemorgon hade bestått av jordgubbar och cider i soluppgången högst upp på en blommig kulle på en söt filt. Låter underbart, right? :D

Ha en underbar dag, ut och njut av solen <3

1 juni - SOMMAR

Härligt huh?

Tjusigt matteprov i 4 h. Hoppas sönder på ett stort MVG nu! 

Stan med presentletning och café med Emilia, mysflickan.

Hem och sova sött i två timmar. Vakna av en pratande mormor.

Pickninck och kubb i stadsparken med massa folk underbar sommarkväll.

Gillar dagen! Enda är väl att jag inte pluggat ett skit på fysiken jag har imorgon bitti.

Imorgon blir det fika. Jag kommer dö tjock, inte du mahaha. Har hemmafrusysslor också som måste fixas. Lamt inlägg? Nä. Bara trött flicka som vet att hon måste plugga när hon går bort från datorn. Show mercy.
Bless


RSS 2.0