Feel the whisper

Ni anar inte den produktiva dag jag har haft!? Gjort saker jag skjutit upp på jättelänge, pluggat sönder, övningskört. OCH bakat till mysdagen i skolan imorgon!

Min skiss-impuls fanns kvar idag och resulterade i bilden nedan. Haha tänkte instagramma den men fegade ur, så kom jag på att det är inte alls (förhoppningsvis?) lika många som läser min blogg, och då kändes det inte lika läskigt. Like you darling!

Ska komma på vilken pyjamas jag ska ha på mig imorgon. Gillar min skola! Förresten, ska gå på Romeo och Julia imorgon som visas på Stadsteatern - så sjukt bra!?

Puss barn!


Like a wind

Hej flickor och pojkar!
Sitter i skolan och filar på min bookreport under rasten mellan våra nationella engelskaprov. Saker går framåt!

Hade världens bästa körlektion igår och fick till och med köra i trafik (!) inne i stan (!) och det var så himla kul. Okej, det var krypkörning, but still!

Var så uppspelt när jag kom hem att jag inte kunde sova. Fick världens längtan att rita, något jag inte gjort på några år, and so I did. Resultatet blev en timmes skiss klockan elva på kvällen.

Nu ska jag fortsätta skriva och tagga för nästa del av provet.
Puss!


Home sweet home sister.

Sitter och pluggar buddism och religioner i Kina och Japan. Så sjukt intressant?? Men ändå kan jag inte riktigt fokusera..

FÖR IGÅR KOM MIN SYSTER HEM! En månad i Indien har hon fått stå ut UTAN MIG. Stackars kvinna liksom, men nu är hon hemma och allt är bra igen.

Och hon är så söt sen hon kom hem?? Hon vet inte vad man har på sig, vad det är för väder, vad man har i väskan ("ska jag ta med våtservetterna och handspriten? Behöver man det i Sverige? Jag kommer inte ihåg!!"), vad hon har i skolan eller knappt tidsbegrepp!

Den kvinnan. Går och småler för mig själv när jag ser att hon glömt mobilen hemma eller över hennes förundran av känslan att faktiskt fortsätta vara fräsch när hon kommer ut ur duschen.

Shintoism, buddism och konfucianism. Just det. Så var det. Vi hörs!


Jag längtar till den dagen då jag kan komma hem utan att behöva plugga tills jag somnar.


Five things you like to do.



1. Att vakna med solen skinande genom fönstret.

2. Att bara vara med dem som står mig närmast.

3. Pricka av att-göra listor.

4. Att se ut över en sjö eller havet.

5. Ge spontana överraskningar.


Känslan av att fylla ett hål med tomma ord.


Årets mesta vecka

Ligger helt utslagen i sängen bredvid katten och försöker att inte somna. Har inte varit så här trött på sjuuukt länge!

Har haft en helt underbar konferens med musik, kaffe, dans, underbara möten och underbara människor. Och en hel del missad sömn, men totally worth it!

Hoppas ni har haft det lika bra som jag. Vi hörs när jag lever igen. Puss!


Grown up for real

Första inlägget som 18-åring på riktigt! Har haft väldigt fina dagar och nu sitter jag och multitaskar - äter/bloggar/försöker bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll.

Vet ni vad som hände i förrigår? Kvällen innan jag fyllde år? Jag satt på mitt rum och stressade för att jag var sen för att åka iväg när massa maskerade människor (med genomskinliga strumpbyxor på huvudet hahahha) sprang in i mitt rum, tog fast mig, virade en fet halsduk runt hela huvudet, satte på mig hörlurar och hörselkåpor! Fick höra Europe på högsta volym (grrr) medans de förde ut mig och tryckte in mig i en bil! Kaoset som uppstod haha!

Fick gå runt en massa, och väl framme tog de av mig halsduken och lurarna, och där i en lokal stod massa fina människor och skrek GRATTIS! Hahaha så himla bra! De hade ett heeelt bord med saker jag älskar - kiwi, mango, Ramlösa, juice, avokado, chokladmuffins, blåbärspaj, choklad och massa mer! Jag har verkligen världens finaste vänner! Och så fick jag världens finaste presenter, är så sjukt tacksam! Tack tack tack fina ni!

Igår var min riktiga b-day och den firades med jättefina presenter, skype med Lovisa(!!),  frukost framför en film över mitt liv som syster klippt ihop (<3), lunch på vegetarisk restaurang, shopping, fika på kvällen, bio och sedan kaos på McDonalds då vi fick för oss att den här gången testa alla deras dippsåser haha!

Summa - lovely!

Nu ska jag verkligen gå och klä på mig och sminka mig - ikväll händer YOUTH! Puss!