sugardreams

Morning!

Sov jätteskönt hela natten, så sjukt härligt att vakna av låg musik strömmandes från vardagsrummet och sedan läsa i slutet av Breaking Dawn. Snart är den klar och då måste nästa bok börja läsas, livet är tufft för oss små skolbarn.

Gådagen blev utan inlägg, hade inte tid faktiskt. Sovmorgon för första gången på hela året, ja tack. Sedan dagens enda lektion, dubbelmatte. Därefter var det PA-redovisningar all day long! Jättekul att lyssna på faktiskt. Alla var sådär sött förväntasfulla och nervösa så man kunde inte låta bli att tycka att alla var urgulliga när de stod framme och pratade (och skakade sina papper haha). Jag måste vara partisk och säga att min syster var bäst, vilket hon faktiskt var.
Hon och Rebecka hade gjort en egen tidning som är hur fin som helst, båda redovisningarna gick kalas och alla älskade tidningen. Systersöt sitter nu helt rastlös och vet inte vad hon ska göra, hon har ju hittills jobbat arslet av sig med tidningen varje minut haha  <3

Efter alla redovisningar var avklarade var det fest för alla medarbetare i tidningen, så vi drog hem till oss och hade tacofest! Det var den mest spårade festen på länge med så galet mycket spårade samtal, hade hur kul som helst! Skrattade så jag gräät haha, hur kan man inte älska känslan!?

Sedan packade vi in oss allihop i Rebeckas bil och drog vidare. Härlig kväll med mycket skratt. Älskar att vara så glad! Sjukt bra konsert bjöds det också på, och ett jättebra budskap av Jocke, blev riktigt peppad som man kan leva länge på.


Oj, började skriva på det här för en timme sen haha! Ha det <3

Kommentarer
Postat av: anneli

Åhh, jag vill köpa tidningen!! :D

2010-03-27 @ 17:49:41
URL: http://annnelis.blogg.se/
Postat av: darl

Absolut :D:D då blir hon jätteglad, säger till henne att lägga undan en.

2010-04-01 @ 22:17:02
URL: http://dancedarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0