New years eve

Hej små barn!

Sitter på bussen till Lisa efter en kaos morgon, men nu kör vi!
Ikväll är det nyårsafton och jag firar in det nya året med mina UNDERBARA vänner! Ska fixa och förbereda allt nu, laga mat osv, men fatta hur bra det här kommer bli. 2012 kommer betyda många avslut men också början på massa nya saker. Och båda ser jag fram emot oerhört mycket!

Ska kanske pyssla ihop en sån där "mitt 2011" lista imorgon, we'll see!

Igår hade vi Star Wars maraton (okej, vi såg en film) och det var BÄST. Kolla bara hur bra liksom.

Jag hoppas i alla fall att ni får en riktigt kul kväll, ta hand om varandra! En nyårspuss i solen från mig, GOTT NYTT ÅR!


One two

I dream of what I've always wanted.
I dream of what I never could be.
I dream of seeing from the right perspective.
I dream of living the life of others.
I dream of leaving the past behind.
I dream of not dreading the future.

But the danger of dreaming is the wake up in the end.

I dream of living the life I've always wanted to live.


ph: weheartit


Fint

Försökte blogga för ett par dagar sen. Det gick inte alls bra, därav min usla uppdatering.

Har ni haft en fin jul? Min har varit fin och bra, fylld av allt möjligt och alla sorters härliga människor.

Igår så drog Fnilsonss ut på stan, sedan vidare hem för att spela spel (haha KAOSET!), titta på mysfilm och sleepover.

Ååh idag var också mys! Elin fick min överraskning (några inlägg ner)
- En scrapbook! Fina minnen, fin kvinna. Fick FINASTE KLOCKAN som redan sitter uppe på väggen (haha kunde inte vänta!) och sedan blev det nyårsplanering med fina flickor. Känner mig inte alls lika bitter! Hur skönt!?!?
Mitt liv löser sig.

Nej nu ska jag sova. Skrev nog ordet "fin" oändligt antal gånger i det här inlägget men ja, det är så livet är ibland. Fint. Puss!


Stationen

Bra dag. Fin dag. Fika med fina systrar och födelsedagsfest. Nu är det dags för jul!


Christmas lights

Åh är helt lycklig! Det finns tre saker i livet jag verkligen gillar och som jag kan säga att jag är bra på (ja självklart bara tre haha):
Pyssla, slå in paket och PRESENTER.

Det fina är att dessa tre går ihop så himla bra under julen att det är svårt att tro att det är sant. Får lyckorus och glädjetårar här. ÄLSKAR att ge presenter! Att hitta de små eller stora sakerna och verkligen kunna föreställa sig hur personen kommer se ut och bli så sjukt glad när den öppnar (det fint inslagna) paketet. Att ge små oväntade presenter till någon lite när som, eller att satsa järnet nu under julen.

Oooh mitt hjärta gillar. Well, har man gåvor som kärleksspråk så har man.

Den här julen kommer bli så bra! Har hittat så bra presenter åt alla, och ändå har jag bara handlar julklappar under två tillfällen. Effektiv kvinna.

Hahah just det, JAG VAR I STOCKHOLM OCH JULSHOPPADE MED ELIN IGÅR! Här får du ditt inlägg hehe. Lyckades hitta till hennes skola nästan själv (!!) och sedan blev det massa julshopping och några timmars prat och fika. Ungefär som det brukar bli, and I like it.

Okej tillbaka till presenter - jag har fixat så braaaa julklappar till alla i år, men med risk för spoiling (tänk om någon skulle läsa det..?) så kan jag inte berätta mer. Ville bara säga egentligen att jag äger på att fixa julklappar. och att Elin hittade bästa julklappen till sitt brorsbarn.

Puss barn!


Jag har seriöst blivit en lyckligare människa den senaste timmen.

1. Har fått låna Markus kamera till fotodagen imorgon och testade den nu.

.........

Nu snackar vi BRA GREJER!! Får en lycka utom denna värld i hjärtat varje gång stabilisatorn fixar skärpan och fastän jag tar egentligen kassa test-bilder så blir de fortfarande bra????

Jag är kär. Har en ny bästis. Ska byta efternamn till Sony och leva sida vid sida för alltid. Det här är äkta!!!

2. JAG BLEV KLAR MED ALLT PLUGG JAG HAR FÖR I ÅR IDAG.

Tror inte mer behöver sägas. Ska gå och le euforiskt resten av kvällen. Hej då.

(Detta var min lycka minuten efter att jag skrivit klart årets fetaste rapport. And it's still here!! Kram på den.)


Kingdome come

Idag är en bra dag. Bra dag. Bättre än bäst. Så stöööört bra. OKEJ??

Inget kan förstöra denna gudagivna dag då jag ska bli klar med allt plugg för i år. Det är jag och plugget mot världen. And we can do this!!!

Vi hörs när jag kommer levande ut på andra sidan i ljuset och viftar med en liten segerflagga.


Like the clouds above

Ligger ihopkrupen under hundra kuddar och filtar i min säng. ÄLSKAR MIN FLUFF-FILT??? Eller ja, tekniskt sett är den väl min systers men strunt samma. Den är sammetsmjuk på ena sidan och på andra fluffig och så mjuk och skön att man bara vill klappa den.

Kom hem vid tolv idag. Den lyckan! Har väldigt mycket att plugga men det får vänta en liten stund för igår pluggade jag H E L A dagen. Party-life...........

Men det är bara 4 dagar kvar tills jag får jullov! Dessa fyra dagar ska dock innehålla prov, uppsatser, fotodag för hela skolan (!!) och mycket mer. Men det är bara att kämpa och kötta järnet nu in i det sista.

Ska fortsätta halvsova under min fluff-filt och lyssna på julmusik. Visst syns det hur man bara vill klappa den!?!? Vi hörs fellows!


Chaos is a mixture of life.

Tidigare idag kom hela familjen hem samtidigt. 10 minuter senare hade en glaslampa åkt iväg i golvet i 1000 bitar och brandlarmet gått igång.

Familjen KAOS!

För en gångs skull var jag oskyldig. But not my chaos-sistah!


'Til the sky turns all pink.

Ååh idag kom jag ut ur huset! För första gången sen i tisdags (!) och det var så himla SKÖNT.

Emilie fyllde 18 och hade en stört skön födelsedagsmiddag, och jag insåg att det är precis det här jag har längtat efter. Att bara ha kul med så bra och fina människor en hel kväll.
Mina vänner äger.

Fick dessutom en chokladjulkalender av Markus precis innan jag drog. Har inte varit så löjligt glad på länge haha! Seriously, mina vänner är bäst. Fina och oväntade ord mixat med choklad? Kan inte bli annat än fantastiskt!

Saknar Darling lite. Den här day-to-day kontakten om egentligen gabska oväsentliga och smålöjliga saker i mitt liv. Alltid skönt att skriva av sig. Tror jag gillar det förresten, att få ner det jag tänker i ord på ett papper eller ett dokument.

Några omotiverade bilder från senaste tiden är alltid bra.

Förresten! Läs HanaPee's inlägg "Demokratisk antidemokrati"! Hon satte verkligen ord på varenda tanke som cirkulerat i mitt huvud kring detta ämne. Direktlänk (går inte att länka från iPhone?) kommer här:

http://hanapee.com/2011/december/demokratisk-antidemokrati.html#

Nu ska jag verkligen däcka sönder. Puss!


Hej hej hej hej hej hej hej.

Jag ligger fortfarande här. Skön - t. Eller inte. Förkylningen är bättre men har något migränliknande istället? Bli frisk kropp!

Håller på med något himla kul i alla fall, men kan inte säga vad eftersom det ska bli en överraskning. Fast eftersom huvudet ibland får för sig att väga ett ton så tar allting mycket längre tid.

Haha oj vad jag gnäller! Det är nog för att jag inte har någon här hemma att gnälla på hehe. Pappa är fortfarande sjuk men han har varit det längre än mig så ingen idé att säga något då liksom. Tur att jag har er då! Vi blir friska tillsammans, ni och jag. Right?

Visste att jag kunde lita på er! Ska försöka göra något vettigt i alla fall, har försökt sova i en halv timme men det gååår inte!

Puss!


Kan man skylla på någon annan i ett sånt här läge..?

Så här har min utsikt sett ut sen jag vaknade (efter 11 timmars sömn!??) och det kommer den nog fortsätta göra resten av dagen. Heeeej förkyld tjej.

Ute i vardagsrummet sitter pappa och hostar och nyser. Det är säkert han som har smittat mig, men jag kan inte riktigt gå och skälla ut honom för att han har gett mig sina dumma bakterier för att han har gått och hostat. Synd liksom, någonting konstruktivt vill man ju göra i stället för att bara ligga i sängen hela dagen...

Haha nej då. Har stört mycket att plugga, så dagen kommer gå ut på att läsa/skriva hela dagen och dricka LITERVIS med vatten. Och nysa. Och hosta. Men det struntar vi i!

Puss!


RSS 2.0